Vandaag een filmpje over het Europese paspoortsrama dat door Jim Beame, Ingsoc en mijzelf voor Anarchiel.com vervaardigd is omdat wij ook graag deze tak van sport – videomateriaal/documentaires – willen gebruiken. Aangezien het lezerspubliek van Vrijspreker.nl behoorlijk lijkt op dat van Anarchiel.com, leek het me leuk het filmpje ook hier te plaatsen. Daarbij wil ik de lezers van Vrijspreker.nl tevens verzoeken zelf met tips of suggesties te komen voor interessant materiaal. Laat ons vooral uw wensen horen!

[HTML1]

6 REACTIES

 1. @LaBrat [3]:

  Dat stemrecht kunnen ze wat mij betreft sowieso in een plaats stoppen waar geen licht bij komt.

  Erger is dat je vroeger of later geen kant meer op kunt, letterlijk.

  Neem je maatregelen tegen de totalitaire minkukels, voordat het te laat is.

 2. Vingerafdruk? Dat hele paspoort is al een aantasting van je vrijheid.
  “In het belang van de samenleving”
  Wie/ wat zijn dat? Weer zo’n hol concept waar je niets mee kunt.

 3. Beste mensen,

  We moeten het allemaal van de positieve kant bekijken. Het duurt niet lang meer of we krijgen allemaal een chip geinjecteerd met alle persoonlijke data erop (in de bijbel wordt zoiets al geprofeteerd…Deze opmerking is speciaal voor dominee J.P. Balkenende…). Het is toch heerlijk als de riante deur van een of ander hotel wordt geopend en de portier begroet je met de sympathieke tekst “Goedemiddag mijnheer Jansen, u heeft de reis van Putjehoek naar ons hotel gevonden zie ik. Hoe gaat het met uw vrouw Truus?…Mooi, en is uw oudste dochter nog geslaagd voor haar examen?

  Er wachten ons heerlijke tijden!

Comments are closed.