tweede-kamer3Op de vraag of koningin Beatrix eedbreuk gepleegd heeft door de onafhankelijkheid van Nederland ondergeschikt aan de EU te maken, kwam nog niet een eenduidig antwoord. In tegendeel, door allerlei wetten en regels kun je redeneren dat Kabinet en Kamer schuldig zijn en dat de koningin niet verantwoordelijk is voor haar eigen daden.

Daarom hebben we vandaag aan de Tweede Kamerleden gevraagd of zij helderheid in deze situatie kunnen verstrekken. 
 
Zie ook de oorspronkelijke vraag met reacties:
“Pleegt koningin Beatrix eedbreuk?”

Het bericht van vandaag aan de Kamerleden:
—————————————————————

Beste Kamerleden, 

“Pleegt koningin Beatrix eedbreuk?”  

Deze vraag met artikel op www.vrijspreker.nl  met reacties leidt nog niet tot een duidelijk antwoord.

In tegendeel, het geeft aanwijzingen dat vooral Kabinet en Kamerleden verantwoordelijk zijn en dus (ook) eedbreuk gepleegd hebben.

 Het lijkt me in ieders belang om hierover eenvoudige duidelijkheid te hebben.

 Ik hoop dat u daarvoor kunt zorgen, en ik zie uw verklaring met bijzondere interesse tegemoet,

 Ir H. J. Jongen

3 REACTIES

 1. Ik ben ook zeer benieuwd of enig kamerlid met een goede inhoudelijke reactie komt. Je zou denken dat tenminste 1 van de 150 er over nagedacht heeft, de 2e kamer wordt immers geacht de regering te controleren……..

 2. Nederland is feitelijk weggegeven aan “Brussel”, we bestaan nog als je op Schiphol aan komt, “Welcome in the Netherlands”, terwijl er moet staan “Welcome in the EU”, wij zijn van Brusselen niet meer van “den Haag”, hooguit int “den Haag” de pecunia voor Brussel.
  Was Brussel was het hoofdkwartier van landvoogd/Generaal Alfa ten tijde dat we een deel van het Spaanse rijk waren, dus de oude situatie is ergens weer hersteld, Brussel controleert weer.
  Is dit erg ?
  Kijk,als je een fiets van iemand leent zonder te vragen moet je je bij de kantonrechter verantwoorden, als je een heel land weg geeft niet, dus het mag blijkbaar.
  Ik hoor op straat in NL nooit iemand mopperen zo van:”potjandikkie nu zijn we ineens van Brusselen niet meer van den Haag.
  Het schijnt de mensen verder niet echt te boeien.

Comments are closed.