aap-uit-mouwDat al het gedoe over global warming gebaseerd is op twijfelachtige wetenschap, hebt u hier al vele malen kunnen lezen. 

Maar dat het een spel is dat door politici gespeeld wordt om de One World Government er door te persen, zal toch nog met een schok overkomen.

Zeker als politici als Al Gore dat erkennen.
 
Al Gore heeft net officieel erkend dat de nieuwe klimaatwet die het USA Congress heeft aangenomen zal helpen om “Global Government” te realiseren. 

Dit werd overigens ook al toegegeven door de Franse ex-president Jacques Chirac op 20 november 2000 in een speech over Kyoto:” the First component of an authentic global governance”.

Dit is tevens een verklaring waarom Jan Peter Balkenende er zo hard achteraan loopt! 

Wat er speelt in de “global carbon tax” is te vergelijken met de invoering van de euro. Ook daar werden allerlei randsmoesjes voor genoemd. Alleen als een politicus zich af en toe versprak, bleek dat de euro de hefboom moest zijn om van de Economische Gemeenschap een POLITIEKE Unie te maken. Hetgeen ze bijzonder goed gelukt is!

 De Senator van Colorado, Tim Wirth, zei onlangs dat zelfs al is de theorie over de “man made global warming” fout, dan nog doen we de juiste dingen.

Ja zo lust ik er nog een paar.

 Belangrijk is, voor mensen die een eerlijke en objectieve samenleving willen hebben, dat ze deze feiten weten. Om te checken of ze zelf op het juiste pad zitten, en om met volle kracht en overtuiging uit te dragen hoe de politici ons bedriegen.

 Lees: (waarop veel interessante verwijzingen):

Gore: US Climate Bill Will Help Bring About “Global Governance

P.S.
Nadat dit stukje geschreven was, ontvingen we nog een interessante  opmerking van Benny Peiser:

Peter Sissons, the veteran newsreader who announced his retirement last month, has launched a withering attack on the BBC. He says: ‘I believe I am one of a tiny number of BBC interviewers who have so much as raised the possibility that there is another side to the debate on climate change. ‘The Corporation’s most famous interrogators invariably begin by accepting that “the science is settled”, when there are countless reputable scientists and climatologists producing work that says it isn’t. ‘But it is effectively BBC policy… that those views should not be heard.’    –Mail On Sunday, 12 July 2009

—————————–
Nog een artikel van Per Bylund over de ware bedoelingen van de politici.
Hij wijst er daarin ook npg op de behoefte van politici (en religieuze leiders) om iets te hebben om de kudde bang te maken.

16 REACTIES

 1. Sinds mensenheugenis gebruiken machthebbers het instrument angst om zaken naar hun hand te zetten. Dit eenmaal beseffend kan men gemakkelijk de manipulaties van politici doorzien.
  Gelovige politici vertonen vaak de complicerende bijkomstigheid dat ze zelf ook in de tang van de angst geklemd zitten en niet beseffen dat ze zelf ook van dat instrument gebruik maken: wat te dichtbij is, wordt over het hoofd gezien.

 2. De BBC is al lang afgegleden tot zeer bedenkelijke linkse-kerk-omroep. Gisteren zag ik een BBC programma met een interview van een van hun ’top journalisten’ met Boris Johnson de (conservatieve) burgemeester van Londen. Ik zie maar zelden een interview met zo veel haat naar de geinterviewde toe. Het was ook heel opmerkelijk hoe de hoernalist steeds opnieuw Johnson probeerde te pakken op ‘racisme’.

  En hier is het raakvlak met CO2: er zijn in de optiek van dit soort lieden goede mensen (die geloven in theorie X) en slechte mensen die het wagen het om kritische vragen te stellen. Het is net religie.

  Met een ding heeft Al Gore zijn talent laten zien. Gebruik NLP-principes in een film en je maakt de halve wereld bang, en win er een Nobel prijs mee.
  Spy-Nose [6] reageerde op deze reactie.

 3. De Co2 Tax is nodig om de wereldregering te financieren.
  Al Gore wordt de eerste president van de wereld.

 4. @Spy-Nose [4]:
  “Iets inhoudelijker kritiek zou welkom zijn, maar daar heeft John geen tijd voor.”

  Juist Spy-Nose. Van een beetje inhoudelijke critiek zouden we nog wat kunnen leren. Normale lezers weten dat we daar altijd voor open staan. Maar neem het de man niet kwalijk, hij zal dat niet kunnen.. Het beste kan hij gewoon niet meer lezen, dan hoeft hij ook geen commentaar meer te leveren.

 5. Weet iemand wat de ecologische voetafdruk is van Al Goor?

  Lachwekkend…

  1 in maand verbruikt hij meer energie dan 1 Amerikaans gezin in 1 jaar…

  En dan zo praten….’An Inconvenient Truth’

  NWO komt eraan…

 6. @John [2]:

  John, waarom schrijf je zelf niet een stuk voor de Vrijspreker ?
  Ben je bang voor negatief commentaar ?

 7. “en om met volle kracht en overtuiging uit te dragen hoe de politici ons bedriegen.”

  Hub,

  Eerlijke mensen hebben nog nooit in een regering gezeten dat weten we allemaal.
  En wat betreft het klimaat debacle, kunnen we nog het een en ander verwachten van de heren.

 8. @Erwin [11]:

  Uiteindelijk komen ze juist in dit geval op het zelfde neer…

  De uitdrukking ‘Corporate Governance’ dat iedereen wel kent: het goed, efficiënt en verantwoord leiden van een onderneming heeft altijd een spanningsveld met eigenschappen van betrokken mensen, bv. begeerte, het gewin..

  Zie de pratijkvoorbeelden van code-Tabaksblat…die eigenlijk niet goed genoeg werkt…

  Global Governance is het zelfde als de bedrijfskundige term maar dan heeft het betrekking op de wereld en de elite mensen. Het maken van spelregels onder valse voorwenselen…om te komen tot een totaal heerschappij van elite die werkelijk alles kunnen bepalen…

 9. Gelezen : C02 is niet vervuilend. Het werd 2 jaar geleden erkend als vervuiling door EU of VN De redenen om dit te erkennen als vervuiling was om de broeikasthype aan de muur te nagelen.

  Bij CO2 denken al veel mensen dat het een soort vergif is. Je kan het echter gewoon inademen maar bij hoge concentraties (meer dan 5 %) veroorzaakt het een uitademings- reflex. Dat is trouwens nodig, want daarmee reguleert ons lichaam het ademhalings-ritme. Zulke concentraties komen echter in de natuur nooit voor, 0,22% is zowat het meeste dat ooit heeft voorgekomen in de natuur en dat is 7 keer meer dan het huidige niveau (0,038%)
  Ook denken veel mensen dat er gigantisch veel CO2 in de lucht zit, velen denken in termen van tientallen procenten. Daarbij doen beroepsalarmisten hun best om CO2 als locale vervuiling voor te stellen door (ik denk bewust want ze weten toch wel beter) te suggereren dat het mee bijdraagt aan ademhalingsproblemen op windstille dagen.

  Compleet Ongevaarlijk 2gas. Ze zijn erin geslaagd om een geurloos kleurloos smaakloos onschadelijk normaal atmosfeergas uit te roepen tot aartsvijand nummer 1.

  Voor wie nog niet wakker is:
  Herinner U de succesvolle strijd van links tegen kernenergie in de jaren 70.

  Dit is een gelijkaardige strijd tegen nog een vorm van energie. Fossiele brandstof . De felheid van het alarmerende groep doet niet onder voor die tegen kernenergie in de jaren 70. Dit moet een déjà-vu oproepen, net als met de succesvolle acties van de anti-kernenergiebeweging.

  Ze zijn tegen energie. Dat is namelijk de aandrijving van de kapitalistische
  consumptiemaatschappij.

 10. Het idee van een wereldmacht via ‘vreedzame’ weg is begonnen met oprichting van de Bilderberg group (Nazi achtergrond komt vaak ter sprake) en het Amerikaanse CFR, bestaande uit machtige industrielen en politici etc. De Bilderbergers waren bijvoorbeeld al de motors achter de vorming van de EU en de Euro.
  Uit deze clubs ontstonden ook de Club van Rome en de VN (plus IPCC). De Club van Rome wordt gebruikt als organisatie die de mensen angst moet inboezemen middels allerlei zogenaamde gevaarlijke mileu dreigingen, en waartegen we ons gezamenlijk als een wereldvolk moeten verenigen.
  Zo begon de Club in de jaren zeventig met de dreigende olietekorten (olie zou in de jaren negentig helemaal op zijn), de zure regen (alle bossen zouden afsterven), het Ozongat (heeft nooit bestaan, slechts een lagere concentratie) en nu de klapper het broeikaseffect (kan niet bestaan) door CO2.
  De Global warming heeft politiek, wetenschap en economie nu in een wurggreep en danig verziekt. Genoemde organisaties oefenen steeds meer macht, hebben politici in de zak en de hoeveelheid geld die rond gaat door de klimaatbelastingen groeit astronomisch.
  Kijk op The Green Agenda voor de handel en wandel van de Club van Rome en naar de leden, vele zitten ook bij The Bilderberg en CFR.
  Een ander streven van deze organisaties is een enorme reductie van de werelbevolking (minder dan 1.5 miljard), sommige ideen zijn zeer drastisch.

  Jan-Joost [16] reageerde op deze reactie.

 11. Koningshuizen als die van Nederland en Engeland doen ook volop mee. Alexander heeft verstand van water, bezoekt Antarctica midden in de zomer daarbij vaststellend dat het warm is en de Prince of Wales was beschermhheer van een expeditie naar de Noordpool afgelopen winter die overigens niet aankwam omdat het te koud was. Ook zij zijn kennelijk bezig hun posities alvast veilig te stellen onder een nieuwe orde.

 12. @Hans [14]: Nou Hans, dat is een behoorlijk eng verhaal wat je daar schetst. Welk eng verhaal moet ik nou geloven? Welk verhaal is enger?

  “om te komen tot een totaal heerschappij van elite die werkelijk alles kunnen bepalen…”

  Volgens mij is dit al lang het geval en doen jullie precies wat ze willen.

Comments are closed.