EUneeComiteHet Verraad van Lissabon (VvL) is pas op 1 december officieel geaccepteerd door de 27 opperhoofden van de EU-landen en nu zijn er al moeilijkheden. Opperhoofden en hun ministers van Buitenlandse Zaken realiseren zich nu pas waar ze meer bezig geweest zijn. Alle waarschuwingen van o.a. de Vrijspreker hebben ze genegeerd en zijn ze door gegaan met het volk te bedriegen. Het zal er op neer komen dat de Nederlandse belangen in het buitenland geregeld worden door een Engelse Barones!
 
Nu zijn de politici nog hard bezig om te zorgen dat de Buitenlandse Betrekkingen van EU-landen in Brussel terecht komen bij die Engelse barones, Lady Ashton. Het eigen land mag zich aanpassen.
En ze hebben haast, want na de Engelse verkiezingen (waarschijnlijk in maart 2010) zou er vanuit Engeland wel eens fel protest kunnen komen.

 Vanaf 1 januari zou nu volgens het oude systeem Spanje (de socialistische José Luis Rodríguez Zapatero)  voorzitter van de opperhoofden worden. Maar ze hebben zelf gestemd, geritseld, dat het Herman Rompuy moest worden! Zapatero wil echter nog graag belangrijk doen, en dat geeft conflicten. Herman is daarom al zwaar in gesprek met hem en de volgende week haalt hij Barroso erbij om zijn machtsstreven kracht bij te zetten.

 En de Europese burger weet democratisch helemaal niets van wat ze allemaal bespreken! (ritselen!)

 De Europese ministers van Buitenlandse Zaken proberen hun positie in gezamenlijk overleg nog zoveel mogelijk te redden in een bespreking voorafgaand aan de opperhoofden-bespreking van aanstaande donderdag en vrijdag.

Fantastisch is dat Nederlandse politici (Balkenende en Verhagen) in die gesprekken mogen meeluisteren. Ik twijfel er aan of ze ook nog iets mogen zeggen. Waarschijnlijk alleen maar in de wandelgangen.

 Bij al hun geritsel mogen ze natuurlijk niet de macht van Engelse barones onderschatten. Die heeft al een budget van 4 miljard euro van de belastingbetaler te pakken. En daarmee kan ze een machtige EU-diplomatieke dienst oprichten.

 Zo te zien zullen de Nederlandse politici slaafs volgen en zorgen dat de Nederlandse belastingbetaler niet al te veel kans krijgt om te protesteren.

Waanzin? JA!

Hoe kunnen we ons bevrijden van deze EU-waanzin??

——————
Zie ook Financial Times:
http://www.ft.com/cms/s/0/552d3ce8-e2d1-11de-b028-00144feab49a.html?nclick_check=1

6 REACTIES

 1. ………..Het zal er op neer komen dat de Nederlandse belangen in het buitenland geregeld worden door een Engelse Barones!

  En wat voor een, een extreem Linkse!!!

 2. @LvM [3]:

  Ik snap wat je bedoelt maar denk dat het hoe dan ook onvermijdelijk is gezien wat er allemaal speelt.
  En hoewel toch ietwat angstaanjagend wellicht zie ik er naar uit niet langer slaaf te zijn van dit hele westerse systeem en ik denk vele met mij.

  Ik zal de laatste zijn die denkt dat het dan plotsklaps over rozen zal gaan en denk dat ons nog een hele rotte tijd te wachten staat, maar aan de andere kant denk ik, deze schijnvrijheid die ook nog in een moordend tempo wordt afgebroken ben ik, zijn wij, zo zat.
  Bovendien geloof ik niet dat een systeem wat niet gedragen wordt door het volk bestaansrecht heeft. Het kan kort duren of lang duren, het gaat uiteindelijk kapot omdat er geen draagvlak is.
  Nu steeds meer mensen gaan beseffen wat er speelt en in beschouwing genomen wat er allemaal gaande is heb ik goede hoop dat dit hele circus niet lang meer zal duren.

  Hoe moeilijk de tijd dan ook die zal komen: ben je liever slaaf in dit systeem of vrij met minder luxe en back to basis waar mensen eindelijk weer mens kunnen zijn.

 3. Dat deze zooi maar implodeert,kunnen we eindelijk eens afrekenen met die NSBers die ons land hebben verkwanseld! Nooit gedacht, dat we weer een dolle dinsdag zouden krijgen en dan die lui oppakken die werkelijk de daders zijn, die hun verdiende loon moeten krijgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. @LvM [3]:
  “Dan is er ook nog de kans dat er een ander, wellicht nog erger, systeem voor in de plaats komt”.

  Twee punten:
  1. Hoe langer het duurt eer de zaak klapt, hoe meer er verpest wordt en hoe erger fe schol aankomt. Dus, hoe eerder hoe liever.

  2. Inderdaad lopen we dan de kans op een greep naar de macht van “the man on a white horse”.
  Vrijheidsminnende mensen, libertariers, zijn nog lang niet klaar, en met veel te weinig mensen die vrijheid begrijpen, om de zaak dan in goede banen te leiden.

  Noodzaak:
  A. zorgen dat er veel meer mensen de vrijheidsfilosofie begrijpen en willen toepassen. In hun eigen belang en dat van hun kinderen.
  B.Parallel daaraan werken hoe de maatschappij straks moet draaien. Electriciteit, wegen, benzine en ook politie (?) moeten de economie (vrij) op gang kunnen houden.
  Plan maken!

Comments are closed.