` Gastland Canada heeft Nederland   uitgenodigd voor de G20-top op 26 en 27 juni in Toronto. Volgens Balkenende is de uitnodiging  een erkenning voor de omvang van de Nederlandse economie en de actieve internationale opstelling. Nederland hoort officieel niet bij het overleg van de 20 belangrijkste economieën. Behalve Nederland ontvingen ook Ethiopië,Malawi,Spanje en Vietnam  een uitnodiging’ Teletekst.

 Kost wat, ( ongeveer vijf miljard, aan Griekenland) maar dan heb je ook wat…

Enne, zouden Ethiopië, Malawi, Spanje en Vietnam ook 5 miljard bijgedragen hebben?

4 REACTIES

  1. Kost wat, inderdaad. Griekenland is nog maar het begin. Balellende wordt gepaaid voor de vleespotten van de pensioenfondsen: 750 miljard! Dit demissionaire ventje moet worden teruggeroepen, hij geeft alleen maar onze spaarcenten weg, daar hebben ze hem voor nodig. Dit onbeduidende mormeltje pakt zijn laatste kansje natuurlijk, als ze hem die aanbieden. Op Schiphol moeten we hem direct in de boeien slaan, want dit rare mannetje leeft in zijn eigen wereldje.

    Staatsgevaarlijk en een bedreiging voor Nederland. Oppakken, berechten en uitwijzen naar Argentinië, daar kan hij zijn cheffie thee serveren!

  2. Niet alleen de omvang van de economie is belangrijk, ook de hoeveelheid geld die men daaruit weet te persen maakt de NL regering een interessante gesprekspartner.

  3. Vergeet ook niet dat dergelijke happeningen, contacten, ook prachtige gelegenheden zijn om te ritselen bij hun collega’s voor mooie internationale baantjes.

  4. Eigenlijk totale schande dat JPB nog nooit die plek permanent heeft opgeist, wel pochen dat we de 16e economie ter wereld zijn en dan niet een plek hebben in de G20.

Comments are closed.