zondag, 9 mei 2010
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Nederland uitgenodigd voor G20-top

` Gastland Canada heeft Nederland   uitgenodigd voor de G20-top op 26 en 27 juni in Toronto. Volgens Balkenende is de uitnodiging  een erkenning voor de omvang van de Nederlandse economie en de actieve internationale opstelling. Nederland hoort officieel niet bij het overleg van de 20 belangrijkste economieën. Behalve Nederland ontvingen ook Ethiopië,Malawi,Spanje en Vietnam  een uitnodiging’ Teletekst.

 Kost wat, ( ongeveer vijf miljard, aan Griekenland) maar dan heb je ook wat…

Enne, zouden Ethiopië, Malawi, Spanje en Vietnam ook 5 miljard bijgedragen hebben?

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Politiek gesjoemel
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. P.E. Middelkamp schreef op : 1

  Kost wat, inderdaad. Griekenland is nog maar het begin. Balellende wordt gepaaid voor de vleespotten van de pensioenfondsen: 750 miljard! Dit demissionaire ventje moet worden teruggeroepen, hij geeft alleen maar onze spaarcenten weg, daar hebben ze hem voor nodig. Dit onbeduidende mormeltje pakt zijn laatste kansje natuurlijk, als ze hem die aanbieden. Op Schiphol moeten we hem direct in de boeien slaan, want dit rare mannetje leeft in zijn eigen wereldje.

  Staatsgevaarlijk en een bedreiging voor Nederland. Oppakken, berechten en uitwijzen naar Argentinië, daar kan hij zijn cheffie thee serveren!

 2. The Red Pill schreef op : 2

  Niet alleen de omvang van de economie is belangrijk, ook de hoeveelheid geld die men daaruit weet te persen maakt de NL regering een interessante gesprekspartner.

 3. Hub Jongen schreef op : 3
  Hub Jongen

  Vergeet ook niet dat dergelijke happeningen, contacten, ook prachtige gelegenheden zijn om te ritselen bij hun collega’s voor mooie internationale baantjes.

 4. Cor schreef op : 4

  Eigenlijk totale schande dat JPB nog nooit die plek permanent heeft opgeist, wel pochen dat we de 16e economie ter wereld zijn en dan niet een plek hebben in de G20.