FBI ontvoert advocaat politiek activist Edgar J. Steele

Nieuw boek over Israëlische mensenhandel gezien als aanleiding tot ontvoering door de overheid Door John Kaminski  11 july 2010

De controversiële advocaat en schrijver Edgar J. Steele, onlangs door de FBI gevangen gezet op verdenking van poging tot moord op zijn vrouw met een pijpbom, is op mysterieuze wijze ontvoerd uit de gevangenis van Spokane, Washington en meegenomen naar een niet bekendgemaakte plaats, volgens goede vrienden van de familie Steele. Zij vermoeden, dat de federale actie tegen Steele verband houdt met het feit, dat Steele aan een nieuw boek over Israël’s internationale mensenhandelpraktijken werkte.

Inleiding
In een brief aan zijn vriendin Ingri Cassell, schreef Steele dat de beschuldigingen van het FBI ongerijmd zijn en beschuldigde hij zijn ingehuurde klusjesman – Larry Fairfax, een bekende informant van het FBI- van een poging zijn eigen diefstal van zilveren baren, toebehorend aan Steele, te verdoezelen, door te trachten zowel Steele als zijn vrouw te doden.

Zoals de hieronder gereproduceerde brief aangeeft, wordt Steele vrijwel geheel geïsoleerd gehouden, nadat een eerste hoorzitting op 11 Juni bepaalde, dat hij probeerde getuigen te intimideren – in dit geval zijn vrouw en zoon – door hen te instrueren, hoe ze op de ondervraging van het FBI zouden moeten antwoorden. Steele beweerde ook, dat de bandopnamen die als bewijsmateriaal worden geïntroduceerd, niet authentiek en gemanipuleerd waren door het FBI in zijn poging om de uitgebazuinde beschuldigingen voor authentiek te verklaren.

Steele (64) heeft een wereldwijd publiek van tientallen duizenden liefhebbers van de Patriot, afkomstig zowel van zijn verslag van openbare acties evenals van zijn website “Conspiracy Pen Pal”. Al deze mensen wachten nerveus op een verklaring omtrent zijn gezondheid en zijn wettelijke status.

Hartpatient
Steele heeft recentelijk een hartaanval gehad en andere medische problemen, waarna zijn hechte familie hem verzorgde tot hij weer gezond was. Sommige waarnemers zijn van mening dat de hartaanval door onbekende krachten werd veroorzaakt. Zijn vriend Dr. Allen Banks beschreef het als volgt: “In feite werd de bovenkant van zijn hart eraf geblazen. Ed vertelde me, dat het voelde alsof iets op zijn borst “was afgegaan”. Steele had de laatste maanden ook drie andere operaties ondergaan, evenals chronische neusbloedingen die onverklaard blijven.”

White supremacism
Steele publiceerde onlangs een boek getiteld “Defensive Racism” en is misschien het bekendst vanwege zijn verdediging van de Kerk van de Arische Naties in een sensationeel proces, dat hij uiteindelijk verloor. Zijn vrienden speculeerden waarom Steele op dit ogenblik zo’n intens federaal aandachtspunt zou zijn geweest, en zowel Banks als Cassell wezen erop dat het zou kunnen, omdat Steele aan een nieuw boek over Israël’s internationale mensenhandel praktijken en zijn banden met verscheidene Europese overheden werkte.

Beschuldigingen
Wat betreft de vraag of de beschuldigingen van de federale regering wettig zijn, verdenken vele vrienden en lezers van Steele de overheid van een heksenjacht op wat lijkt op dat wat Randy Weaver, George Hansen en Gordon Kahl overkwam. Weaver werd door een overheidsinformant in 1992 betrokken in een zaak, waarbij zijn zoon en vrouw werden gedood, beter – bekend als het Ruby Ridge incident. Hansen was het congreslid van Idaho dat probeerde om een onderzoek tegen de belastingdienst te beginnen, maar werd gearresteerd onder voorwendsel en werd het land rond geshuttled, zodat zijn vrienden hem niet konden vinden. En Kahl, een andere belastingsprotesteerder, werd vermoord door federale agenten in een bijzonder griezelig incident in 1983 na een decennium van principiële patriottische belastingsprotesten.

Steele’s vriend Dr. Banks zegt het op deze manier. „Dit hele geval is niet logisch. Edward is een zeer intelligente mens. Intelligente mensen huren hun klusjesman niet in om hun vrouw en schoonmoeder te doden. Bovendien is hij het afgelopen jaar ernstig ziek geweest.” En hij voegt eraan toe: “De waarschijnlijkheid dat de beschuldigingen van de overheid vals zijn ligt dicht bij de 100 procent.”

Briefcontact

Hoewel Steele telefoongesprekken in de gevangenis van Spokane worden onthouden en hem inzage van de meeste brieven steunbetuigingen wordt verhinderd, slipte er minstens een doorheen, en Steele slaagde erin om een reactie naar de afzender, Ingri Cassell, weduwe van Don Harkins, stichter van de nu overleden krant de Idaho Observer, te krijgen. Cassell is ook de stichter van de website van de Vaccin Liberation.

Steele’s bericht aan Cassell, de enige bekende mededeling aan de buitenwereld sinds zijn arrestatie, wordt hier in zijn geheel afgedrukt.

“Beste Ingri,
Dank u voor uw brief.Elk contact met de buitenwereld is bijna onmogelijk. Ik verheugde me er op u en Al gisteren te zien. Ik veronderstel dat zij u terugstuurden? Ik heb hier tot dusver geen enkele bezoeker gehad en het wordt mij nauwelijks toegestaan om mijn “pro deo”-advocaat te zien. Ik mag tot volgende week niet eens mijn advocaat roepen.

Ik zit in Maximum Veiligheid, volledig opgesloten, eenzame opsluiting. Erger zelfs dan de behandeling van Mat Hale. Het grootste deel van post wordt teruggestuurd aan afzenders – gewoonlijk omdat afkortingen worden gebruikt in plaats van de voluitgeschreven roep- en familienamen in het retouradres.

O.K. Ik ben onschuldig, voor wat dat vandaag in Amerika waard is. Hier is wat gebeurde:

Mijn hillbilly klusjesman liep tegen een geheime bergplaats van zilveren baren op in één van mijn bijgebouwen – toen zocht en vond hij twee anderen (@ $15.000 & $45.000 totaal). Wetende, dat ik de diefstal zou ontdekken en zou weten, dat hij het was, probeerde hij om mij met twee pijpbommen te doden die hij in de auto’s had geplaatst, wetende dat ik die bestuurde. Zij gingen geen van beiden af. Cyndi verliet de stad met een ervan alvorens hij hem verwijderde, die leidde tot de ontdekking van de bomauto in onze Mitsubishi SUV.

Deze vent had voordien meermaals voorgegeven een huurmoordenaar te zijn, maar ik wees hem af als onschadelijke clown. Ik had hem van ADL (American Defamation League, red.) en zijn haat jegens mij verteld. Dit moordkomplot ging aan zijn neus voorbij, zodat ik veronderstel dat hij naar ADL ging, die ofwel banden vervaardigde die hij voor de recorder van het FBI afspeelde of een nabootser van mij produceerde om de banden voor het FBI ter plekke te maken. Hoe dan ook, ben ik in de val gelokt en erin gelopen! By the way, ADL werd in de openingsdocumenten van de overheid voor het gerecht uitgebreid geciteerd.

Ik heb niets van mijn vrouw of zoon gehoord en vrees, dat zij door de federale aanklager van mijn schuld zijn overtuigd. Ik voel mij totaal verlaten. Wat kunnen u en anderen doen? Ingri, ik weet het eerlijk niet. Dit komt duidelijk voor het gerecht. Ik kan heel wel worden veroordeeld, wat neerkomt op een doodvonnis in deze fase van mijn leven. Ik ben zo gedeprimeerd. Ik had nooit verwacht, dat zij mij op deze manier zouden treffen.

U kunt dit met anderen delen, het zelfs posten op UNN en SF (met mijn adres zodat zij me kunnen schrijven – schrijf mij alsjeblieft, maar vertel hen om hun volledige namen en adressen [als duidelijk retouradres] op de enveloppen te zetten).

[Merk op: op dit ogenblik, kennen wij zijn verblijfplaats niet. Zijn adres is/was afkomstig van de retourzending op mijn envelop van hem.

Edgar Steele #361857 Spokane County Jail W. 1100 Mallon Spokane, Wash. 99260-0320]

Liefs, Edgar”

Enkele getuigeverklaringen
Gevraagd waarom Steele wat dan ook te maken zou hebben met Fairfax, een bekende druginformant in het noordelijk gebied van Idaho, voegde Dr. Banks wat meer details toe over de man die onder de boezemvrienden van Steele slechts bekend staat als “Larry de Loodgieter”.

“Ed had hem een nieuwe garage met geheime compartimenten laten bouwen, zodat Larry natuurlijk zou hebben geweten waar zij waren.”

Ingri Cassell – in de kringen van de Republikein en van de gezondheidszorg van Idaho goed bekend, vertelde over haar gesprekken met Edgar’s vrouw Cyndi.

“Voor het verslag, heb ik het fiasco van Edgar Steele gevolgd sinds zijn arrestatie op 11 Juni, 2010 en hij van zijn huis in Sagle, Idaho werd ontvoerd. Voor een beknopt mainstream rapport, hier is een link:

http://www.idahostatesman.com/2010/06/12/1227921/n-idaho-attorney-charged-in-murder.html

Hoewel ik een vlaag van andere activiteiten had, was ik er tegelijkertijd mee begaan, slaagde ik erin om met zijn vrouw Cyndi Steele, hem twee uur lang op 21 Juni te bezoeken. Ik schreef Edgar Steele een brief op 1 Juli, 2010 met het verzoek mij “collect call” te bellen. Dat is nooit gebeurd, noch heeft het voorziene bezoek plaatsgehad, aangezien mij werd verteld, dat hij slechts één bezoeker per week mocht ontvangen en het is een te grote reis om slechts te worden afgewezen.

Aangezien ik in Spokane op 7 Juli een andere afspraak had, ging ik naar de Gevangenis van Spokane County waar mij werd verteld, dat hij in bewaring van de U.S. Marshals was, geen bezoekers mocht ontvangen en geen telefoongesprek -zelfs niet op kosten van de opgeroepene- mocht maken. Op dat moment vreesde ik dat hij nooit mijn brief had ontvangen.

De volgende dag hoorde ik over een vriend die in Spokane woont en vol overgave probeerd eom Edgar Steele te bezoeken. Toen zij zich op 8 Juli naar de gevangenis begaf, werd haar verteld dat hij 30 minuten geleden naar een niet bekendgemaakte plaats was verhuisd. En vervolgens ontving ik vandaag, 9 Juli de volgende brief. Na deze brief volgt een brief die ik naar onze Idaho afgevaardigde stuur die de mensen in het District vertegenwoordigen waar Edgar en Cyndi Steele eens woonden. Cyndi is zo getraumatiseerd door deze beproeving dat zij niet meer in haar huis woont, en bevindt zich in een veilig huis met vrienden — het vroegere huis van Steele is in puin door de inval met gescheurde vloeren en muren… en veel gestolen kostbaarheden van hen.”

Maar het huidige verhaal is daarmee niet afgelopen. Op de dag van zijn meest recente “verdwijning” rapporteert Cassell dat federale agenten naar het huis van Steele gingen, het vernielden, en boeken, documenten, computers en veel waardevol zilver verwijderden.

Brief aan afgevaardigden
Cassell meldde de gebeurtenis in een brief aan de drie staatswetgevers van Idaho, Sen. Keough, en Reps. Eskridge Eric Anderson. De tekst van de brief luidt:

“Op 11 Juni, 2010 werd een ingezetene van Sagle, Idaho gedurende 20 jaar, gearresteerd door de Marechaussee van Idaho en een agent van het FBI met de hulp van een afgevaardigde van de Provincie Bonner. Edgar is bekend als verdediger van politiek impopulair advies, handelend als een pro-bonoprocureur voor politiek onjuist en een mens die algemeen bekend de grenzen van vrijheid van meningsuiting opzoekt.

Op 11 Juni trof hij voorbereidingen naar Spokane te gaan met een aanhangwagen om wat timmerhout voor een bouwproject op te halen en had zijn vriend Allen Banks gevraagd om zich bij hem op zijn rit naar Spokane te voegen aangezien hij onlangs in zeer slechte gezondheid is geweest. Toen Dr. Banks bij het huis van Edgar aankwam, werd hem toegang tot het huis door de ambtenaren van de Marechaussee van Idaho versperd, maar kon horen spreken van binnen voordat Edgar geboeid uit het huis tevoorschijn kwam en op de achterbank van een van de Idaho State Police voertuigen werd gezet en weg gereden werd. Hij was later getuige van elf auto’s volgeladen met FBI-agenten bij het huis, die een onderzoek uitvoerden en edelmetalen en andere persoonlijke bezittingen verwijderen.

Allen had geen idee wat er aan de hand was buiten het feit, dat een FBI-agent het huis uitsnelde, op het tijdstip van Edgar’s arrestatie, om te verklaren, dat hij alles wat hij nodig had op band had en dat hij van Edgar’s schuld overtuigd was.

Op diezelfde dag, drukten de Idaho Statesman en Coeur d’Alene Press verhalen af die het karakter van Edgar belasteren en beweerden, dat hij zijn klusjesman had ingehuurd om zijn vrouw en schoonmoeder te doden. Deze verhalen gingen de volgende dagen verder en beweerden dat de klusjesman besloot het komplot aan het FBI te onthullen op de Woensdag te voren, voordat enige kwaad kon worden aangericht.

Er zit een aantal gaten in dit verhaal dat elk kind kon beschrijven. Bijvoorbeeld, is de klusjesman, Larry Fairfax, vele jaren lang een federale druginformant in dit gebied geweest. Zijn vroeger lidmaatschap in Arische Naties doet vermoeden, dat hij tijdens die jaren een federale informant was.

Op basis van zijn geschiedenis is het niet onredelijk om te veronderstellen dat hij nog steeds een betaalde federale informant is, die bij de huishouding van Steele werd geplaatst om deze politiek impopulaire Sagle ingezetene te belasteren. De bewering dat Edgar uit was op het levensverzekeringsgeld van zijn vrouw gaat ook niet op – genoeg persoonlijke rijkdom werd verwijderd uit Steele’s woonplaats door het FBI dat de levensverzekeringspolis scenario niet geloofwaardig schijnt.

Vreemd, toen de informant-klusjesman “came clean”, vergat hij om de pijpbommen te vermelden die hij op de voertuigen van Steele had geplaatst. Deze werden later ontdekt tijdens een routinematige olieverversing. Het verhaal en de details van het tot dusver onthulde “komplot” zijn bizar genoeg dat velen geloven, dat het om een volledig gefabriceerd geval gaat, zoals die door misdadigers uit de Sovjet era van de KGB gefabriceerd worden. Als zo’n verhaal kan worden gefabriceerd om een politiek incorrecte ingezetene van Sagle te vernietigen, wat kunnen deze zelfde federale politieambtenaren om één van ons te vernietigen verzinnen? Er zijn zo veel problemen met dit verhaal dat velen van ons zich ernstige zorgen over onze veiligheid als ingezetenen van de Provincie Idaho en Bonner maken.

Terwijl hij eerst in de Gevangenis van Kootenai County zat opgesloten, wordt Edgar, een ingezetene van Idaho, nu vastgehouden in een andere staat – Washington. Ik ging naar de Spokane County Gevangenis op Woensdag om Edgar te bezoeken. De vrouw aan het bureau vertelde me dat bij hem, buiten zijn advocaat, GEEN ENKELE bezoeker wordt toegelaten, dat hij geen “collect call” telefoongesprekken, en hij in bewaring is van de U.S. Marshal Service

Nochtans, toen ik het bureau van de U.S. Marshal Service in Spokane belde, werd mij verteld dat Edgar niet in hun systeem voorkomt. Ik werd doorverwezen naar het FBI dat slechts een bandopname afspeelde. Ik liet een bericht op een bandopnameapparaat achter. Een andere vriend ging naar de Gevangenis van Spokane County op Donderdag 8 July 2010). Hem werd verteld dat hij (Steele) een half uur eerder was overgebracht naar een niet bekendgemaakte plaats.

Dit begint op de George Hansen casus te lijken waar het Congreslid George Hansen van Idaho bijna twee jaar zonder proces werd vastgehouden, van de éne federale detentiefaciliteit naar de andere werd overgebracht juist voor zijn vrienden vooruit, die als gekken probeerden hem te localiseren, zodat zij zijn vrijlating konden bewerkstelligen. Zijn misdaad? Naar verluidt werd hij zonder proces vastgehouden wegens het onterecht deponeren van enkele bekendmakingsprocedures van het congres. Zijn echte misdaad? Het vragen om een congresonderzoek van de belastingdienst IRS.

De vrouw van Edgar, Cyndi Steele, en zijn kinderen, Nicole, Rex en Kelsey, wordt geen enkele communicatie met hem toegestaan. Cyndi leeft niet meer in hun huis – te traumatisch om in een huis te leven dat is opengereten achtergelaten (vloeren/muren) na de verwijdering van kostbaarheden en andere persoonlijke bezittingen.

Zij is in schok en probeert om het media circus te vermijden en is niet beschikbaar behalve voor goede vrienden. Ik arrangeerde toevallig een ontmoeting met haar gedurende twee uur op 21 Juni nadat zij naar twee van drie video/audiobanden had gekeken. Blijkbaar was Edgar op videocassette opgenomen geweest over een bijna periode van zes maanden, met agenten die zonder haar medeweten, haar eigendom binnenvielen terwijl zij daar leefde en sliep. Wat zij mij in detail meedeelde maakt me meer dan ooit van de onschuld van deze man overtuigd. Ziet u, wijlen mijn echtgenoot en ik waren bij sociale bijeenkomsten met Edgar en Cindy geweest en waren herhaalde malen in hun huis geweest, omdat wij ons allebei beschouwen als vrienden van Edgar en Cyndi. Dat niet alleen, maar minstens een onderzoeker die aan dit geval werkt, Tim Schwering van het Federale Bureau van “Pro Deo”-advocaten, heeft ook opgemerkt dat er iets vreselijk verkeerd is in deze zaak. Gelieve u vrij te voelen om me op te bellen.

Ik ben diep betroffen en wil weten wat u kunt doen om tussenbeide komen om ervoor te zorgen dat Edgar veilig is, beschermd en dat zijn recht op een gepast proces wordt hersteld.”

Commentaar van Ingri Cassell
Zo hebben wij hier nogmaals de wrede macht van federale wetshandhaving die neerkomt op Patriotten, die voor ieders vrijheid vechten, door de wetten te breken die zij worden verondersteld te bevestigen en af te dwingen. Steele’s ontvoering door wetshandhavers is niet alleen in de sinistere traditie van overheidsdekmantels zoals zij zich tijdens het bloedbad van Waco vertoonde, het bombarderen van Oklahoma City en de vernietiging van het World Trade Center in New York op 9/11, die allemaal werden gevolgd door massieve obstructie en verwarring.

Hoe langer de verblijfplaats van Edgar Steele onbekend blijft, hoe kleiner de kansen van deze Patriot vrijheidsvechter op overleving schijnen te zijn. Misschien is het enige dat Steele op dit moment kan redden is een massief openbaar protest tegen de onrechtvaardigheid die iemand wordt toegebracht die slechts probeert om de waarheid over de smerige en immorele dingen te vertellen die onze overheid in onze naam doet.

Daartoe, worden bezorgde verdedigers van Steele en vrijheidslievende leden van het vrije publiek aangespoord om de volgende agentschappen met telefoongesprekken van protest te overstromen.

U.S.Marshal’s office, Coeur d’Alene: 208-667-6840; Spokane 509-353-2999.

FBI Spokane 509-747-5195; Coeur d’Alene: 208-664-5128. Idaho State Police, region 1:208 – 769-1433.

Algemene de Procureur van Idaho: Lawrence Wasdin, 208-334-2400.

De Sheriff van Bonner County (Idaho): 208-263-8417.

Over de Auteur
John Kaminski is een schrijver die aan de Golfkust van Florida placht te wonen, maar bevindt zich nu elders, op een niet bekendgemaakte plaats. Hij maakt zich ongerust over het feit, dat als federale agenten die met iemands politieke perspectief niet akkoord gaan, één persoon kunnen laten verdwijnen, dan is niemand in dit land veilig voor een wetshandhavingstirannie, die de uitdrukking “vrijheid en rechtvaardigheid voor allen” bespottelijk maakt.

http://johnkaminski.info/

pseudoskylax@gmail.com

http://www.rense.com/general91/stl.htm

http://www.conspiracypenpal.com/columns/seven.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Patriot_movement

http://www.americanpatriotmovement.com/

http://www.republicmagazine.com/

http://www.freedomsite.net/rev/intro.htm

http://www.dailypaul.com/node/132328

http://us.altermedia.info/news-of-interest-to-white-people/update-on-the-edgar-steele-case_7414.html

8 REACTIES

 1. Blijkbaar ziet de Amerikaanse overheid de neo-nazi clubjes (en alles dat daarvoor doorgaat) als serieuze bedreiging. Niet alleen de leden van de clubjes worden vervolgd, maar ook de advocaten. Dat beperkt zich niet tot de VS. In Duitsland werd de advocaat van de holocaustrevisionist Horst Mahler, Sylvia Stolz veroordeeld tot vier jaar cel.

  Randy Weaver trok zich terug op een bergtop in Idaho samen met zijn gezin. De Amerikaanse overheid zag hen als een groot gevaar en deed een zeer gewelddadige inval: http://video.google.com/videoplay?docid=-4565369222910430105#

  We worden geregeerd door een stelletje idioten.

  Ragnar [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Ragnar [2]:

  Het beeld dat velen (ook ik) van de Aryan Nations hebben komt van de media. Een kijkje gaan nemen kan niet meer, de overheid heeft al hun bezittingen afgepakt inclusief hun gebouw.

  Clubjes die iets doen wat de overheid niet wenst worden doodgezwegen. Als dat niet kan worden ze zwartgemaakt zoals Hans Janmaat. Als ook dat niet werkt zoals bij Pim Fortuyn gebeurt er een ongeluk.

  Grote Broer heeft altijd gelijk.
  Grote Broer heeft altijd gelijk.
  Grote Broer heeft altijd gelijk.

  Steele heeft blijkbaar een gevoelige zenuw geraakt. Mogelijk is dat zijn bemoeienis met de AN, mogelijk heeft het te maken met de handel in honderdduizenden blanke slavinnen door de Joodse maffia en Israël. Misschien wil Grote Broer gewoon laten zien dat hij altijd gelijk heeft.

  Spy-Nose (NI) [4] reageerde op deze reactie.
  Ragnar [7] reageerde op deze reactie.

 3. @Ragnar [2]:
  Ze hebben zich steeds gedragen als oprechte patriotten en werden daarom door de overheid als staatsgevaarlijk gebrandmerkt.
  Hoe de staat “excentriekelingen” behandelt blijkt ook uit het Waco-archief.

  @Nico de Geit [3]:
  De directe omgeving van Steele vreest, dat de kans, dat hij het er levend afbrengt, steeds kleiner wordt, naarmate hij langer afgezonderd wordt. Men is daarom een actieve campagne begonnen om hem vrij te krijgen.

  Volg:
  http://www.free-edgar-steele.com/

  Vandaag wordt hij gehoord in court.
  Ragnar [7] reageerde op deze reactie.

 4. Edgar J. Steele

  Uiterst interessant en moedig persoon.

  Aanhanger van conservatief oud-rechts in Amerika
  – Constitutionalist
  – Anti-overheid
  – Ondersteunde Ron Paul
  – Anti-immigratie
  – Kritisch over ‘joodse lobby’ – http://www.conspiracypenpal.com/columns/arabs.htm
  – JFK aanhanger en moord-revisionist – http://www.conspiracypenpal.com/columns/jfk.htm
  – 9/11-truther

  De ontwikkelingen rondom de arrestatie van Steele zijn een zoveelste aanwijzing dat de Amerikaanse overheid afstevent op een neo-bolshevistische coup. En net als in Rusland georganiseerd door dezelfde mensen.

  Mel Gibson maakt dat hij wegkomt uit Amerika.
  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1295658/Mel-Gibson-leaves-States-selling-mansion-cut-price.html
  http://www.conspiracypenpal.com/columns/passion.htm

  Goudmijn aan interessante podcasts van Steele:
  http://www.conspiracypenpal.com/
  Downloaden zolang het nog kan. De auteur zit nu in de amerikaanse gulag en komt daar waarschijnlijk niet meer uit. Erin geluisd door de overheid.
  Spy-Nose [6] reageerde op deze reactie.

 5. @Ron Paul Fan [5]:
  Ik heb op Zotero®, een add-on van Firefox®, een groep geopend, genaamd: “Edgar Steele Support Group Holland”.

  http://www.zotero.org/groups/edgar_steele_support_group_holland

  “The objective of the group is to support Edgar J. Steele, the attorney and freedom fighter from N.-Idaho, who has been falsely charged in a murder-for-hire plot, arrested on june 11 2010, kidnapped and put into jail by the FBI as a criminal. We also fight for his rehabilitation and for the safeguarding and continuation of his political work.”

  Ik weet nog niet goed, hoe het technisch allemaal werkt, maar er staan o.a. een aantal linkjes op, die ik wil aanvullen, en een RSS-feed.

 6. @Nico de Geit [3]: @Spy-Nose (NI) [4]: Jullie gingen wel beiden voorbij aan mijn punt.
  Die Randy geeft zijn 3 kinderen typisch Joodse namen en zijn (vrij knappe) dochter ziet er ook uit alsof ze Joods is. M.a.w. alle indicaties lijken erop te wijzen dat dit een Joodse familie is. En dan zit zo’n gast bij Aryan Nation?
  Alsof iemand met het uiterlijk van een Marokkaan zijn kinderen Aisha, Fatima en Mohammed zou noemen en dan lid wordt van Vlaams Belang.
  Wat is die Randy voor raar figuur?
  Ben ik de enige die de naamkeuze van zijn kinderen merkwaardig vindt? En die vindt dat zijn dochter er Joods uitziet?

  Begrijp me overigens niet verkeerd: ik heb niks tegen joden en ik sympathiseer met deze familie (ongacht hun mogelijke etniciteit) en was gedegouteerd door de rol die de overheid ook hier weer eens speelde. Het enig wat ik opmerk is dat het raar is dat iemand die 3 namen kiest voor zijn kroost en dan lid wordt van Aryan Nation. Zoals gezegd: je verwacht een vader van “Aisha, Fatima en Mohammed” ook niet snel als lid van VB.
  Vandaar dat ik op zijn minst “puzzled” was over dit filmpje.

  Spy-Nose [8] reageerde op deze reactie.

 7. @Ragnar [7]:
  Je hebt gelijk. Ik vind het ook een beetje vreemd.

  Norman Finkelstein heeft ooit opgemerkt, dat aanvankelijk veel Joodse immigranten vanuit hun orthodox-Joodse traditie allegiance aan de Constitutie hoog achtten en zich niet erg verbonden voelden aan het messiaanse Israël.

  Ik weet op dit moment ook niet precies, waar Aryan Nations precies voor staat/stond.
  Volgens Wikipedia zouden er drie facties binnen de anti-semitische AN zijn, terwijl in een ander Wikipedia artikel wordt opgemerkt, dat de katholieke historicus Edward Flannery 4 soorten anti-semitisme onderscheidt.

  Feit is wel, dat veel orthodoxe Joden anti-zionistisch zijn, omdat het zionisme inherent internationalistisch is en praktisch gesproken dan ook veelal gepaard gaat met een dubbele nationaliteit.

  Zij kunnen door zionisten dan ook moeilijk als anti-semieten worden gebrandmerkt. Daarentegen kan men zich vanuit die optiek m.i. wel goed voorstellen, dat zij zich overtuigde Amerikaanse patriotten voelen en een vorm van so-called “neo-Nazisme” aanhangen.

  Bovenstaande werpt wellicht wat licht op de kwestie.

  E.e.a. doet natuurlijk niets af aan het schandaal van de moorddadige aanslag op het gezin door de overheidsautoriteiten, zoals de sheriff ook schoorvoetend toegeeft.

Comments are closed.