..Voelt u zich ook wel eens als een uitgeknepen citroen, en voelt u ook wel eens dat ze u knollen voor citroenen willen verkopen?  Zo’n dag had ik vandaag nadat ik las dat Minister de Jager bereid was het noodfonds van Europa met een onbekend aantal miljarden garanties te ondersteunen. Dacht even aan het verleden toen de opbrengsten van het gas ook verkwanseld werden door mensen die dachten dat alles mogelijk was, en uiteindelijk zelf hun zakken vulden of er een mooi baantje in de politiek of bedrijfsleven aan overgehouden hebben.

Maar vergeet niet dat U er wel rekening mee houden dat men een citroen maar 1 x kan uitpersen, daarna blijven er alleen nog maar de lege schillen over.

De gewone burgers van ons land hebben EUROS in overvloed en daar mag de Jager met een gerust  hart iets van afnemen want zijn voorganger ex Minister Bos deed dat ook al en als socialist had hij daar geen moeite mee. Aalleen toen hij inzag dat het niet goed kwam moest hij huiswerk verrichten en had geen tijd meer voor de politiek. Zo gemakkelijk kunt u straks ook weer opstappen en het land met grote schulden achter u laten.

Ook heeft Dhr. Bos veel garanties verstrekt aan banken en omliggende landen en dat komt uiteraard allemaal wel weer goed dacht Dhr. Bos, net als Dhr. de Jager en gaat deze het even in het groot nadoen met garanties aan Griekenland en het vullen van de noodfonds van Europa. En als wij daar straks voor aangesproken worden kan ons land dat niet opbrengen en zullen ze ons land overdragen aan Europa. *)

Zonder oorlog is ons land dan bezet door derden, gelijk als eerder voorgekomen is maar toen ging het met geweld en konden wij ons verdedigen. En nu zeggen ze straks, amen en weg is Nederland, ingelijfd bij waarschijnlijk Duitsland. Dat komt mij bekend voor. Zullen wij de ondergrondse beweging weer in ere herstellen? En hoe noemen wij dan de mensen die ons uitgeleverd hebben dan. Een troost dan zullen wij ook als allochtonen in ons eigen land aangesproken worden.

Het kan raar lopen als je vindt dat je als een citroen uitgeperst wordt.

Ingezonden door Reiny
—————————————

*) REDReiny, je loopt achter. “Ons land” bestaat niet meer. Het is al verkwanseld aan de EU. Waar je nu nog voor kunt streven, is hoe kun je “ons land” terugkrijgen.

Hoe kunnen we “Onze vrijheid” terug eisen? Hoe kunnen we verlost worden van die EU?

6 REACTIES

 1. *) RED: Reiny, je loopt achter. “Ons land” bestaat niet meer. Het is al verkwanseld aan de EU. Waar je nu nog voor kunt streven, is hoe kun je “ons land” terugkrijgen.

  Hoe kunnen we “Onze vrijheid” terug eisen? Hoe kunnen we verlost worden van die EU?
  ———————————————-
  Heel simpel..
  Zag gisteren nog een toespraak van rothbard die sprak over landen in het oostblok.

  Met zn allen verschansen op de openbare weg en plein.. en simpelweg geen belasting meer betalen en gaan handelen zoals de libertarier goed dunkt, in wederzijdse vrijwillige overeenkomst.

  We hebben de staat niet nodig om ons de toestemming te geven een vrije samenleving te zijn.
  de bevolking moet stoppen met het gehoorzamen.
  Rothbard noemde het een libertarische natte droom ( niet in die woorden) toen mensen op een plein wat beschoten werd bleven staan en zeiden “wij sterven liever dan nog naar jullie te luisteren”. Waarop dde militairen vervolgens het vuren staakte en hun geweren neerlegde terwijl hun bevelhebbers al schreeuwend en tierend loze bevelen aan het geven was.

  Zo moeten wij het doen…
  Gewoon beginnen!!

  Misschien geen slecht idee om een woonwijk nabij vinkenslag te gaan bezetten als libertariers.. en dan samen met die groep geen belasting meer gaan betalen.

  Daarna geen verzet bieden, gewoon aangeven, “Wij gebruiken geen geweld, maar we luisteren niet naar jullie”.

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Hoc Voluerunt [1]:
  ” Zo moeten wij het doen… Gewoon beginnen!!”

  Het spijt me dat ik je uit die droom wakker moet maken.
  De realiteit van de huidige situatie is namelijk dat bijna iedereen om je heen slaapt en andere dromen heeft.

  Een “zekerder” en mogelijke weg is de slapers wakker maken en helpen te begrijpen wat er gebeurt en hoe een morele samenleving er uit kan zien.

  Pas als de massa “groot genoeg” is, zal het slagen.
  Iedereen kan helpen om die massa groot genoeg te krijgen.
  Moet hij/zij wel wat DOEN!!

 3. Hub, Dat weet ik wel,ons land bestaat in feite niet meer, maar de meerderheid weet niet wat er gebeurd en daarom probeer ik iedereen wakker te maken.Met Lieve woorden bereik je niemand meer, de watjes die alles klakkeloos accepteren dromen !!!

  Tegen een oude man van 91 jaar zei ik dat de PvdA waar hij opstemt alle mensen boven de 80 jaar een spuitje wilden geven want ze kosten te veel; zijn antwoord ; ik stem altijd PvdA en dat blijf ik doen. En als ze dement zijn dan gaan hun partijgenoten wel voor ze stemmen, je zou ze de benen haast breken.

 4. Vanwaar toch die afkeer van buitenlanders?
  “Ons” land is altijd al bezet, nl. door “onze eigen” ambtenaren. Op zich behoort het een onderdrukte niet uit te maken of zijn onderdrukker toevallig hetzelfde paspoort heeft of een vreemd. Die vorm van racisme of nationalisme is mij vreemd. Ik wil vrijheid en de nationaliteit van wie mij die afpakt interesseert me niet zo. Het hele concept van landen/nationaliteiten is trouwens artificieel en niets anders dan een territoriale afbakening van rivaliserende bendes. Als stuk melkvee maakt het me niet zoveel uit welke boer me precies ringeloort en met welke kleur plastic. Maar kenelijk slagen de boeren er wel in hun koeien “trots” te laten zijn op “hun” wei en zich verbonden te laten voelen met “hun” boer en een afkeer voor de naburige boer te ontwikkelen die zich dan vertaalt in een nog sterkere support voor de “eigen” boer.
  Belachelijk. Alleen een rund heeft dit niet door.
  Alleen een rund viert dan ook koninginnedag en verft zijn smoel in de nationale kleur als “ons nationaal elftal” speelt.

  reiny [5] reageerde op deze reactie.

 5. Wakker maken gaat je niet lukken. Iedereen zit elke avond weer gehypnotiseerd naar z’n televisie te kijken………

Comments are closed.