De aap uit de mouw: het gaat slecht met de EU en haar landen en om dat op te lossen komt Merkel met een totaalplan. De dictatuur wordt totaal! Had je anders verwacht van een voormalig Oost Duitse? Werken de EU financiële doekjes voor het bloeden niet, is het noodfonds aan het mislukken, wordt het schulduitstel gedrag niet beloond, werken de maat-regelen niet, dan komen ze toch met een totaalplan. Het totaalplan gaat het economisch beleid van de EU staten beter op elkaar afstemmen. Dit is politieke taal voor; ‘we gaan jullie vertellen wat je moet doen’.  En u weet als de Vennootschapsbelasting in de verscheidene landen tussen de 15 en 25 % is, of de inkomstenbelasting tussen de 40 en 60 %, wat dan de gecoördineerde hoogte van die belastingen gaat worden: juist de hoogste wordt dan norm.

Ook moet er een soort economische regering komen. Die gaat ongetwijfeld nog veel beter haar werk doen dan de afzonderlijke, gekozen, leiders. En denk nou niet dat dat uw persoonlijke vrijheid via een totaalplan wordt vergroot.

22 REACTIES

 1. *juist de hoogste wordt dan norm.*

  Goede conclusie.

  Nu nog de vijfjaren plannen zoals in de voormalige USSR.
  De centraal geleide economie naar oud sovjetmodel is dan een feit.

  Solidair tot in de dood met Grieken en andere bankhangers.
  De duitser werkt en betaalt via belastingen de Griek die feitelijk failliet is om de omzet en bonussen van de multinationals en banken op peil te houden.
  Geld dat die Duitser in de toekomst nooit meer terugziet waardoor je als Duitser ook maar beter bankzitter kunt worden.
  Tot het socialistische systeem onder haar gewicht bezwijkt zoals in de oude USSR.
  Alle menschen werden brüder maar niet heus!

  Het wordt tijd dat Frau Merkel teruggeschopt wordt naar haar voormalige heilstaat door de Duitse kiezer.

  IIS [2] reageerde op deze reactie.

 2. Hier gebeurt iets belangrijks.
  Het Merkelplan is een volgende stap naar communistische dictatuur.

  Om meer inzicht te krijgen is het nuttig (noodzakelijk) een in het Engelse samenvatting te lezen:
  http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,742565,00.html

  Deze zal u een goed inzicht geven over wat er deze week gaat gebeuren.
  Het ziet er wel nog niet naar uit dat het totaalplan zoals Angela dat wil er helemaal door komt.
  Maar ik voorspel wel dat er duidelijke stappen in haar richting gedaan zullen worden.

  Het zou nuttig zijn als er iemand tijd en zin heeft om dat genoemde Spiegelartikel te vertalen of er een Nederlandse samenvatting van te maken. Die zou dan als volledig artikel meer mensen kunnen waarschuwen voor hoe ze gemanipuleerd worden, en hun vrijheid verder uitgehold.
  Als dat kan, stuur het dan rechtstreeks aan hub@vrijspreker.nl

 3. @IIS [2]:

  Voor opstand zoals in Egyte hebben we het hier en in Duitsland nog te goed.
  Ik weet niet wanneer Duitsland naar de stembus gaat maar ik denk dat er dan met de voeten gestemd gaat worden ten faveure van anti EUSSR partijen.
  Hetzelfde geldt bv voor Ierland waar volgens mij deze zomer afgerekend wordt met politici die het land hebben verkocht aan de europeese totalitaire staat.

  Democratie wordt het grootste gevaar voor de huidige machtsbende.
  Toch maar richting verkiezingsfraude zoals een bij een echt totalitair systeem hoort?

  http://www.youtube.com/watch?v=ouUN2ylqGNI

  Doompie [7] reageerde op deze reactie.

 4. En niet vergeten: een hoop commissies met duizenden controleurs die gaan controleren of iedereen zich wel aan de regels houdt.

 5. @Doompie [7]:

  Het is tot nu toe nog niet nodig geweest, Doompie.
  Propaganda en arrogantie van de macht is tot dusverre toereikend geweest.
  In de toekomst kan daar wel eens verandering in komen.

  @Hoc Voluerunt [5]:

  Klinkt goed. Nu nog een europese versie hiervan.
  Misschien de failliete boedel van Ierland straks opkopen en er een libertarische samenleving van maken 😉 ?
  Waarom doet men bij de EUSSR zo moeilijk hierover als je in één keer al die etters die tegen jouw aan schoppen kwijt kunt raken?

 6. Het zal gaan middels verovering en/of overtuiging , maar de wereld regering zal er komen.

  J. D. Rockefeller ( nazi filantroop ).

  En geloof je nog dat geertjuh jou zal gaan redden…hahahahahahahahaahahaahaahahaaaaaaaaaaaaaaahaahahahhahaahhahahahahahaahahahahahaahahhahahaahahaha.

 7. The idea, which the chancellor conveyed to her guest in English, calls for closer cooperation among the member states of the euro zone. It would entail more closely harmonizing their financial, economic and social policies. Merkel hopes that this would prevent the economies of the euro countries from diverging as much as they have over the past few years. If fully adopted, it would take European cooperation to a whole new level.

  Let vooral op :If fully adopted, it would take European cooperation to a whole new level.

  Kijk het rif-raf ( zeg maar profanen , gentiles of gojim ) hangt collectief aan de telebuis voor een ” complete makeover ” en daarmee is ons lot bezegeld.

  Beroerd maar heel erg waar .

 8. Ergens zullen mensen moeten beginnen het systeem gelijdelijk te ondermijnen en de burgers goed informeren over het feit dat we allemaal belazerd worden. Het fundament moet onder het partijen stelsel afgegraven worden,en dat wil helaas niet in een keer, dus zul je geleidelijk moeten beginnen, maar wel doorduwen.

 9. @Hoc Voluerunt [5]: Kijk, leuke huizen voor weinig in New Hampshire. Mooie hut voor weinig te koop 🙂

  Wel redelijk afgelegen allemaal, vraag me af waar ze dan werken als er zo weinig werkeloosheid is en als ze dan werken, wat ze verdienen.

  Maar goed, de dollar hoef je je geen zorgen over te maken. Slimme Amerikanen (en zeker deze vrijheidsfiguren) houden allang niet veel dollars meer aan, die wisselen een deel van hun loon in voor Silver Eagles en gelijk hebben ze! Keep on Stacking!

  Ietsjes hoger op Novia Scotia kan je waarschijnlijk nog veiliger en onafhankelijker zijn, maar New Hampshire ziet er al frisjes uit 🙂

  Over Merkel, misschien gaat zij zelf puntje bij paaltje de nagel aan de doodskist van de EU zijn. Volgens mij zijn er behoorlijk veel landen waar ze het niet zo op Duitsers hebben. Zou grappig zijn als het verleden de Duitsers parten gaat spelen. Reich en Lebensraums en dergelijke.

 10. Kijk maar eens naar http://www.klokkenluideronline.nl hoe keurig en netjes wij worden bestuurd en opgelicht door de rechtsspraak, dan zie je hoe verrot nederland al is. Ook het http://www.Het Echte Nieuws.org zeg mij al genoeg hoe zuiver en demoncratisch het hier toegaat,dan niet te vergeten het www. sdnl.nl.

 11. De KLOL-site ligt er uit. Heel toevallig…

  Heb al eens eerder ergens gelezen dat onze pensioenen straks door nivellering met de andere EU-landen (oftewel onze poet wat van ons is en geroofd wordt) flink naar beneden zullen gaan. De gelegaliseerde roof gaat door totdat iedereen aan de bedelstaf zit. Lang leve de EU. Ook Merkel is een NWO-puppet, zoals velen die daar rondlopen. God, wat heb ik de schurft aan die hele EU. Al eens bekeken hoeveel wetten en plichten en verboden er zijn? Heb ik die van Nederland er nog niet bijgeteld. Die gelden dus alleen voor het gepeupel. Ze mogen wel uitkijken daar in het EU-parlement, dat de sneeuwbal ook niet hun kant komt uitrollen. Een herhaling van de Franse revolutie kan in een oogwenk beginnen.

  Dieuwer [17] reageerde op deze reactie.

 12. hitlers plan voor de eu en het id systeem zijn werkelijk uitgevoerd door groep bilderberg echt mensen de eu draait op hitlers ideologie.en dit is allemaal aangetoond en bewezen hitler wou totale controle bilderberg is dat nu aan het uitvoeren.

 13. @MareJane [14]: Er was al aangekondigd op klokkenluideronline, dat men wijzigingen moest doorvoeren omdat het bezoekersaantal verdubbeld was en dat de website enige tijd niet toegankelijk zou zijn.

 14. @IIS [16]:

  Ik heb verder gaan kaas gegeten van termijncontracten, maar wat Rogers zegt lijkt gedeeltelijk waar. Speculanten drijven m.i. de prijzen evenzo op en het gevaar van speculeren voor particulier zit hem in de timing. Iemand die op het foute moment belegt, en die komt op of na de hausse, zit natuurlijk met de gebakken peren. Ik weet niet wat de looptijd van termijncontracten is en of men deze kan vasthouden bij dalingen om te wachten op een nieuwe stijging. En uiteraard moet je natuurlijk een lange tijd je geld kunnen missen.

  Kan me wel helemaal vinden in hetgeen Rogers zegt over politici.
  GB [19] reageerde op deze reactie.

 15. @IIS [18]:

  Zo juist even gekeken. Hij legt prachtig de hypocrisie van Politici, Unilever CEO’s en journalisten bloot.
  Die gasten hebben kilo’s boter op hun hoofd door diegenen die (puur noodzakelijk) moeten reageren op de scheefgroei in bv landbouw door jarenlang wanbeleid als de veroorzakers aan te wijzen.
  En de hoernalisten zijn er natuurlijk om deze peritinente leugens aan het volk te verkopen.

  Voorbeeldje

  Twan Huys vroeg op Nieuwsuur letterlijk aan Jan Kees de Jager; “Kun je dan niet beter geld bij drukken dat maakt het leven een stuk aangenamer”?

  http://player.omroep.nl/?aflID=11446100

  Uitspraak op ongeveer 27 minuten.

  Yeah right! Mijn mond viel open van stomme verbazing toen ik zo veel domheid (of is het immoraliteit?) van de beeldbuis af zag komen.

  Overheden en banksters zijn DE oorzaak met hun Quantatitive Easing programma’s en daarmee het opblazen van de nepeconomie ten koste van de échte economie.

 16. @GB [19]:

  Overheden en banksters zijn DE oorzaak met hun Quantatitive Easing programma’s en daarmee het opblazen van de nepeconomie ten koste van de échte economie.

  Maar wat de meest intrigerende vraag is; waarom heeft men het zover laten komen? De huidige manier van geld rondstrooien druist in tegen alle wetten van het gezonde verstand. In de tijd dat we nog rustig voortkabbelenden op een harde gulden die zeer conservatief werd bijgedrukt waren problemen zoals we die nu kennen totaal ondenkbaar. Waarom heeft men ooit dit pad verlaten en met welk doel? Waar gaan we naar toe en wie heeft wat met ons voor??

  Het onvoorstelbare vind ik dat zodra de heren en dames in de politieke mallemolen meedraaien men ook de meest totale onzin uitkraamt en het lijkt alsof politici allemaal dezelfde grammofoonplaat moeten afdraaien. Mondiaal kramen politici allemaal dezelfde voorgeprogrammeerde shit uit, alsof ze bezeten zijn van en door een hogere duistere macht.

 17. @IIS [2]: “NL’ers hebben van nature een soort van gelatenheid, braaf burgerschap en zoetjes betalen zit ze in het bloed. Maar de Duitsers?? Dat verbaast me zeer.”

  Hoezo? Destijds waren er wellicht een handvol hardcore Nazi’s en 95% volgzame meelopers die niet durfden “deserteren” en dan maar naar het front gingen of als kapo mensen vergasten.
  Het is een populaire misvatting te denken dat Duitsers aggressief zijn. Ja, op vakantie zijn ze luidruchtig omdat ze vaak talrijk zijn en op hun bestemming (bv. in Spanje) een soort wij-gevoel hebben (lekker collectivistisch overgens) met andere gasten uit hun thuisland dus een(ter plekke ontstane) groep Duitsers in een hotel is luidruchtig etc. maar dat is juist omdat het groepsdieren zijn. Volgzame schaapjes. Net als Nederlanders maar alleen nog talrijker.
  Dat was destijds zo en is nog steeds zo.
  Een volksaard verandert doorgaans niet zo snel.

  Dat gezegd zijnde, bestaan er natuurlijk in elk land uitzonderingen. Net zoals 90% van de reageerders hier ook geen archtypische Nederlanders of Vlamingen zijn.

  Een voormalig Duits collega van me die in het weekeinde steeds weer naar zijn familie in Duitsland ging zei elke vrijdagavond weer iets als “Ik ga maar weer eens naar het land met de 80 mln polizisten”.
  Daarbij zinspelende op de irritante neiging van nagenoeg elke Duitser om je op je “fout” te wijzen als je bv. een papiertje op de grond gooit, verkeerd parkeert, ergens een illegale U-turn maakt, of whatever. Alsof zij allemaal zo gezagsgetrouw zijn en vinden dat het hun persoonlijke taak is erop toe te zien dat u en alle anderen de wet wel respecteren. De wet die voor hen heilig is, want het gezag in vraag stellen, doe je als Duitser niet, toch?
  IIS [22] reageerde op deze reactie.

 18. @Scrutinizer [21]:

  Beste Scrutinizer,

  Ik val de Duitsers verder niet aan. Het ging hier om het in opstand komen, het niet zonder meer accepteren dat de centen minder en minder waard worden en Duitsland als sterke broeder de niksnutten binnen de Europese Unie op de been moet houden.

  In de DM tijd waren de Duitsers gebrand op de waardevastheid van hun munt en waren ze trots op hun sterke economie en daarom verbaast het mij dat de Duitsers nu zo mak en kalm het verkwanselen van het Wirschaftwunder zo gelaten accepteren. Maar goed, misschien zie ik het verkeerd en zijn de Duitsers van nu niet meer de Duitsers van toen en accepteert men alles op de manier zoals NL’ers dat ook doen.

Comments are closed.