In het kader van de verkeerde kant op kijken is er vandaag weer een ‘goed’ idee gelanceerd.

“Het CDA heeft een plan om de administratieve rompslomp bij de politie te verminderen. De partij wil mensen griffierechten laten betalen als ze over de politie klagen”

Dus in plaats van de bureaucratie aan te pakken, en het proces drastisch te wijzigen, verkiest onze politiek de kant van betalen voor klagen. Als is bewezen dat de klacht terecht was, krijgt u geld terug..Feitelijk dus gewoon een boete als u vindt dat de politie haar werk niet voldoende uitvoert.

De wonderen denk wereld van onze overhead…

6 REACTIES

  1. die jongens van het cda denken ook dat god bestaat en dat dat in de politiek tot uiting moet komen??

  2. Wat krijgt U in ruil voor het betalen van griffierechten, Uw gelijk?
    Dus, als je geld hebt voor griffierechten maak je kans om je recht te halen en heb je geen geld maak je geen schijn van kans?
    Als het aan het CDA ligt is ‘Big Brother Nederland BV’ niets meer of minder dan een ordinaire politiestaat.
    “Sociaal Democratisch” noemen ze dat zelf.

  3. je familie dwars zitten moet blijven kunnen, dat maken ze 125 euro, maar de overheid dwarszitten, zoals ze dat zien – ik heb altijd geleerd, dat je blij moet zijn met klachten, omdat je ervan kunt leren – gaat het viervoudige kosten.

  4. als ik bij het CDA wil klagen over het wanbeleid van onze lieve heer(KOTS) zou ik daarvoor eerst moet betalen?en als dat dan terecht zou zijn krijg ik dan mijn geld terug? NIET DAT ZE DAT OOIT TOE ZOUDEN GEVEN!!!!!!

Comments are closed.