Deze week vielen 2 artikelen in de MSM enorm op: Joris Demmink die opeens in alle kranten staat als kindervriend, inclusief termen als: De beerput moet open.  En vandaag open en bloot: De oorlogen die de Verenigde Staten gestart zijn na de aanslagen op 9/11 kosten per jaar gemiddeld 17,4 miljard liter brandstof en zorgen in de oorlogsgebieden voor een verhoogde kans op kanker.

In 2008 gebruikte het Amerikaanse leger in Irak genoeg brandstof om 1,2 miljard auto’s een jaar lang te laten rijden. Tweederde van deze brandstof werd gebruikt om de diesel überhaupt naar het oorlogsgebied te krijgen. Aldus NU.nl, met daaronder nette staatjes waaruit blijkt dat een Golfje 0,07 liter diesel per kilometer nodig heeft, een Humvee 0,39 liter en eenM-1 Abrams tank 4,76 liter diesel per kilometer.

Op zich al schokkend om te lezen dat die Amerikanen zo verkwistend met brandstof omgaan (want dat wisten we nog niet, kuch), maar wat er onder stond was eigenlijk ook alleen nog maar bekend van Xandernieuws en soortgelijke complotsites: Naast de milieuschade veroorzaakt door het brandstofverbruik, zorgen de oorlogen ook nog voor een vergiftiging van de leefomgeving doordat het Amerikaanse leger grote hoeveelheden met uranium verrijkte kogels achterlaat.

Gemiddeld is er 4,2 keer meer kans op alle vormen van kanker. Met wederom een keurig staatje met de uitschieters daarbij.

Is de MSM wakker geworden? Of is dit een foutje, bedankt?!?

9 REACTIES

 1. De oorlogen die de Verenigde Staten gestart zijn na de aanslagen op 9/11 kosten per jaar gemiddeld 17,4 miljard liter brandstof ……In 2008 gebruikte het Amerikaanse leger in Irak genoeg brandstof om 1,2 miljard auto’s een jaar lang te laten rijden.

  Ik heb vanavond van de whisky gesnoept. ~hik~

  Maar klopt het dus dat een auto heden ten dage maar 15 tot 16 liter brandstof per jaar gebruikt? ~hik~

  Ron Arends [7] reageerde op deze reactie.

 2. Is de MSM wakker geworden? Of is dit een foutje, bedankt?!?.

  Als de MSM het jou laat weten….is het de uitdrukkelijke bedoeling dat je het ZAL weten.

  Zo nou..nou..poeh..poeh…tjongen….jongen…jonge….ik ben zwaar onder de indruk ( dus niet ).

  Wat is de kern van de N.W.O.??? , Internationale rechtsorde , juist !!!!.

  Begin je het door te krijgen ?

 3. En dat alles onder die mooie democratische vlag van het VRIJE WESTEN.
  Je zou bijna niet verbaast zijn dat hele volkeren een hekel hebben aan dat vrijwe westen.

  Maar kijk even naar de Nederlandse inbreng in dit soort illigale operaties.Veel mensen onderschatten de rol van Nederlandse elementen in het internationale spel van de spionage en de export van terreur naar op dit moment het midden oosten.

  De hack van de internet provider die het berichtenverkeer van de CIA,MI6,MOSSAD DIGI.D ETC beheerde bleek in feite gewoon een doorgeef luik met spiegelglas.

  Het beeld wat Arnold Karskens wil oproepen over z is meteen een mooie indicatie wat de ware achtergrond en werkgever van onze Arnold is.

  Wellicht heeft z geweigerd om de rol van Jessica Lynch in de de Nederlandse versie te spelen.Men had al gefaald bij het uitlokken van een martel incident met de lyncx helicopter waarbij men de bemanning wilde bllotstellen aan zware mishandeling en dit dan hopenlijk door het regime zou worden getoond en dat alle nederlanders na het niet van de bont en blauw geslagen bemanning bij de regering zou aandringen op een onmiddelijke invasie van Libie.
  Helaas kregen ze een blikje fris en werden ze in ontspannen pose gefilmt door het libische regime en daarmee alle hoop op een vrijbrief van het nederlandse volk ontnomen.Later bleken er al diverse van deze vluchten te zijn geweest maar het was onduidelijk wie nu de passagiers waren.

  Was het dan toch mabel……ik denk dat z daar wel weens antwoord op zou kunen geven.Immers ze visten in hetzelfde vijvertje.Dat is misschien dan ook de reden dat men de geloofwardigheid van deze z vanaf alle kanten wil ondergraven.

  Misschien is het voor deze site een kans om z de veiligheid te bieden en haar kennis nu eens echt naar buiten te brengen.Misschien ka ze ons uitleggen hoe vaak Toney Blair bij Daffy op de thee kwam of zelfs onze eigen vriendne van het kabinet die og even een olie deal wilde sluiten voor men de boel in brand stak met geweldoproepen via facebook etc.

  O wacht even het hacken van de provider zou het kunnen dat men een oorsprong van die opstanden kon weerlijden naar westerse inlichtingendiensten die zich voordeden als o.a boze burger uit Tripolie.En wat zou dan de reactie van Westerse volkeren zijn als het duidelijk wordt dat al die opstanden door westerse inlichtingendiensten zijn begonnen.

  Ja ik weet het men haalt de schouder op en kijkt de andere kant uit maar dit soort techno kun je ook in de omgekeerde richting uitvoeren natuurlijk en hoe reageert men dan.

  Schouders naar beneden , kop in het zand en als het schieten stopt kijken of er alles nog aanzat wat je voorheen had.Twee armen,twee benen en he een door verarmd uranium aangetast geslachtsdeel

 4. Het viel mij ook op Ron. Ook het bericht van Cameron op 9/11:Het westen heeft een fout gemaakt met Guantanomo en ‘iets’ van zijn morele gezag verloren.
  Ik wist even niet wat ik las, dan komt Demmink er overheen (hoewel ze in geen bericht zijn naam durven noemen).
  Verder valt de milieu lobby nooit de staat aan. Het is altijd een ongeschreven regel dat mensen die beweren wat om het milieu te geven alleen maar om meer overheidsmacht vragen om het milieu te verbeteren en nooit en te nimmer de milieuvervuiling van het geweldsmonopolie aan de kaak stellen.
  Zijn de MSM soms gekort met subsidies?

  Ron Arends [7] reageerde op deze reactie.
  Ron Arends [8] reageerde op deze reactie.

 5. @Ratio [1]:
  Ha ja, da’s een scherpe! Ik denk dat de crux zit in het feit dat het om gemiddelden gaat en 2008 natuurlijk het jaar was waarin de oorlog begon. In dat jaar waren er meer soldaten met meer materieel.

  @pcrs [6]:
  Joris D wordt idd hij genoemd, maar wie googlet op “secretaris generaal pedo” ziet direct zijn volledige naam. En wie meer leest op internet dan alleen de MSM, wist natuurlijk direct zijn naam.

  Robert [9] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.