Dit weekend gaan de EU-leiders voor de zoveelste keer de EURO definitief redden, lees ik in de krant maar ik heb toch zo mijn twijfels.

Want zijn het niet dezelfde socialistische broodpolitici, de laagste en meest verachtelijke levensvorm op aarde overigens, die de oorzaak van dit probleem ooit hebben bedacht, ingevoerd en al die jaren in stand gehouden ten koste van enige duizenden miljarden van andermans  gestolen belastingpenningen ? En deze figuren gaan dat nu oplossen ?

Welke bijzondere kwaliteiten hebben deze types toch, vraag ik mij af. Dom zijn ze uiteraard geen van allen, wel waanzinnig in hun starre geloof in de maakbare wereld maar over welke geheime bron van diepe kennis die anderen niet hebben kunnen zij dan beschikken ?

En waarom hebben ze al die geheime wijsheid niet eerder gebruikt om niet in deze crisis te belanden of om deze in een eerder en minder erg stadium op te lossen ?

De EU is een gefantaseerd sprookjesland voor ambtenaren en de EURO is een kwalijke nachtmerrie, beide bestaan alleen in de geest van genoemde politici en niet in de echte wereld.

Het zijn producten van de gebruikelijke  socialistische waanideeën over de maakbare werkelijkheid en opgelegde solidariteit van anderen en zoals alle overige mislukte socialistische illusies werkt dit niet en zal ook nooit werken en toch zullen deze politici ten koste van duizenden miljarden van andermans geld aan deze dode paarden blijven trekken om hun socialistische illusies in stand te houden.

Uiteindelijk zal de wal het schip keren, de wereld is nu eenmaal niet maakbaar en gaan binnenkort eerst de EURO en dan de EU ten onder in dezelfde chaos waarin alle voorgaande socialistische experimenten ten onder zijn gegaan.

Ik zal er geen traan om laten.

10 REACTIES

 1. Ik denk dat er komend weekend een triljoentje of 2 out of thin air wordt geschapen, da’s 4000 euro per EU-burger, tbv ‘herkapitalisering’ van allerlei dead beats, zoals daar zijn franse banken en knoflookoverheden.

  Een gemiddeld NL huishouden heeft pakweg 200k vermogen, voornamelijk onroerend goed; daar gaat dus pakweg 10k vanaf.

  Jammer dan, zal men zeggen, en overgaan tot de orde van de dag.

  Verder komt er ongetwijfeld een pakket maatregelen, zoals die ‘Rutte-Bromsnor’, die over de schouders van regeringen gaat meekijken of ze hun cijfers wel conform de EU-verdragen hebben opgesteld.

  Meldingen betreffende de dood van de EU zijn enigzins overdreven (vrij naar Mark Twain).

  Ron Paul Fan [6] reageerde op deze reactie.

 2. Ik denk dat de wereld zeer maakbaar is, maar uitsluitend maakbaar in negatieve zin. Platbranden en kapot-schieten is nu eenmaal simpeler dan opbouwen en creeëren. Aangezien vooral socialisten geloven in maakbaarheid, zijn ook alle socialistische staten een toonbeeld van maakbare voorspoed, verlichting en vrijheid… of toch niet?

  De EU zal inderdaad ten onder gaan, waarbij net als in de oude Sovjet Unie de nomenklatura en olichargen hun bezit veilig hebben gesteld in Zwitserland, en de rest inflatie-armoede wacht. Zie de pensioenfondsen.

  Ron Paul Fan [5] reageerde op deze reactie.

 3. Het journaille kan zich nou een week lang aftrekken op de dood van Khadaffi, dus het duo Merkozy kan op het dossier de euro ongestoord zijn gang gaan.

 4. @Bon Vivant [3]: Tuurlijk, alles gaat een keer ten onder, U en ik, de EU, ja zelfs het heelal.

  De vraag is natuurlijk: wanneer?

  Mbt tot de EU hangt het ervan af hoezeer Duitsland onder druk gezet gaat worden om de rol van paymaster in te vullen.

  Misschien dat Sarkozy van zijn neocon vriendjes in Washington de opdracht heeft gekregen om de EU-tent op te blazen en een potentieele concurrent van de Washington-NWO uit de weg te ruimen. Verdeel en heers. Ter herinnering, het was Sarkozy die brak met de traditionele Franse anti-Anglo Gaullistische politiek.

 5. @Ron Paul Fan [2]: Excuses, weer ingestonken…

  Het moet zijn een ‘biljoentje of twee’.

  Voortdurend in de war met trillion.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Biljoen
  Het Engelse woord billion is een zogenaamde valse vriend. Het Engelse billion is wat in het Nederlands een miljard genoemd wordt, dus 1000 miljoen of 1.000.000.000 (109). Deze betekenis was oorspronkelijk tot het Amerikaans-Engels beperkt, maar is thans ook in het Brits-Engels de norm. Een biljoen heet in het Engels trillion (1000 × 10003).

  Hub Jongen [7] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [8] reageerde op deze reactie.

 6. It’s The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine) – Great Big Sea – Lyrics ,

  http://www.youtube.com/watch?v=K71UbC1EaSE

  PS. OFF TOPIC ( negeer dit bericht , slechts voor intern gebruik ).

  Beste orakel ; ooit kreeg ik de raad om eens te luisteren naar “het advies v/e ouder kind” , maar daar was het toen niet het moment voor.

  Iemand moest een een stap zetten , maar had bestoten dat ik niet de gene was die dat zou doen.

  Maar ik zou simpelweg die raad eens willen horen…..en voor de rest niets !

  Eind bericht.

  Negeer dit ( heeft niets met vrijspreker te maken ).

Comments are closed.