15 REACTIES

 1. @pcrs [1]:
  Jammer dat het nog geen wet is.
  Zijn kracht en groot belang is dat hij de immorele belachelijkheid van de huidige maatschappij noemt en bekend maakt. Een maatschappij waarin het normaal is dat de ene mens de andere uitbuit.

  Om naar een betere, vrijere maatschappij toe te gaan, zul je toch eerst de fouten van nu moeten noemen. En danliefst meteen de oplossing voor hoe het beter kan en moet.

 2. Er is natuurlijk geen ‘fiscal powergrab’, er is alleen het redelijke voorstel dat die verdomde roverheden hun begroting op orde moeten hebben. Hoe ze die begroting verder invullen mogen ze zelf weten. Die Britten daarentegen willen doorgaan met anglo-saxon deficit spending. Keynesianism in de overdrive. Dit is volledig tegen de libertarische theorie in, maar wordt toch ondersteundt door de harde kern hier. De agenda begint steeds duidelijker te worden, Europa moet verdeeld worden, alle macht moet in Washington blijven en de dollar mag geen concurrentie krijgen.

  Gisterenavond prachtige docu gezien, titel ‘Nederland van boven’ oid; kon je zien wat voor ongelooflijk geoliede machine de Nederlandse haven is geworden, waarin via Rotterdam 500 miljoen europese klanten worden voorzien van goederen. Per Nederlander wordt per jaar 30 ton aan goederen doorgesluisd. Maar daar moet nu een stok tussen de spaken gestoken worden van velen hier, want dat is vrijhandel en daar worden de europeanen alleen maar rijk van en dat kunnen we niet hebben natuurlijk. Is niet in het belang van Washington. In de middeleeuwen toen was het veel beter want toen had iedereen
  nog een eigen munt.

  Hoe dol wil je het hebben.

  Oh en Nigel, trek je de deur achter je dicht en denk je aan het afstapje? Ik zal je met je vulgaire britse Cockney accent geen seconde missen.

  IIS [5] reageerde op deze reactie.
  pcrs [10] reageerde op deze reactie.

 3. Het zal alleen maar erger worden, tot het moment dat mensen echt doorslaan en te arm worden. Dat is nog altijd zo geweest.

  Mensen moeten op de hoogte gebracht worden dat de eenling met macht geen problemen oplost maar juist dat vrijheid een oplossing is.
  Farage spreekt ongenoegen uit end at is goed. maar het slaat op dovemans oren.
  Ik denk dat de Crisis en de ellende moedwillig wordt uitgestippeld.
  Omdat de politieke klasse daarvan profiteerd. als er geen geweldsmonopolie zou zijn en het zou een moment goed gaan beseffen mensen dat ze deze heren niet nodig hebben.

  De voorwaarde die politici nodig heben voor hun bestaansrecht is een heleboel ellende, en die veroorzaken ze dan ook graag om hun bestaansrecht te rechtvaardigen.

 4. @Ron Paul Fan [3]:

  Nigel is toch een luis in de pels en dat soort willen we toch meer? Nigel lijkt me niet het type wat voor Keyn’s een lans breekt, zijn motivatie lijkt me eerder dat hij af wil van een dwingende, liegende en bemoeizuchtige EU. Is Nigel niet gewoon naïef door zich achter de ideeën van David Cameron te scharen?

  Het is wel vreemd dat de UK dikke maatjes is met de VS en samen plannetjes uitbroeden of oorlogje spelen, maar de UK nu iets doet wat feitelijk tegen de plannen van Washington indruist. Ergens klopt er hier iets niet, wat hebben deze twee landen voor snode plannen tegen de EU om daar zelf beter van te worden??..

  IIS [6] reageerde op deze reactie.
  Ron Paul Fan [9] reageerde op deze reactie.

 5. @IIS [5]:

  Dit weekend was ik op bezoek bij mevr. Coopmans, oude joodse dame die men ergens heeft gedropt in het bejaardentehuis. Ze vertelde mij zonder dat we het erover hadden dat de euro niet zou verdwijnen, ze vertelde dat ze was geboren met de helm op en daardoor helderziende was, ze bleef bij haar mening en was er werkelijk van overtuigd dat de euro blijft.

  We sall “see”. Als de euro verdwijnt dan zij het zo, als de euro blijft dan moeten we in ieder geval loskomen van kwaadwillende mogendheden die de EU (ONS dus!!) en de euro negatief beïnvloeden.
  Ron Paul Fan [7] reageerde op deze reactie.

 6. @IIS [6]: Dat heeft mevrouw Coopmans dan goed gezien. In werkelijkheid heeft de euro veel meer reserves en langere adem en het langer gaat volhouden dan de dollar. Dat kun je daaraan zien dat die ‘euro crisis’ in feite een gevolg is van de kracht van de euro en de europese economie. Europa/ECB weigert geld te drukken en geeft niet toe aan de club med. Europa kan altijd nog terugvallen op de weg van de minste weerstand en geld gaan drukken, wat Amerika en GB allang aan het doen zijn. Die hele niet-bestaande euro-crisis (er is alleen een club med schuldencrisis) wordt door media gehyped. Morgen is er wel weer een ander onderwerp om je over druk te maken.

 7. NWO blaadje vreest dat de beslissing van Cameron wel eens averechts zou kunnen gaan werken tegen London:

  http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/0,1518,803542,00.html

  Het zijn de helderder breinen van de City zelf die niet enthousiast zijn:

  Nach dem ersten Hochgefühl kommt der Kater: Das Veto des britischen Premierministers David Cameron beim EU-Gipfel könnte sich in den kommenden Monaten als teure Fehlentscheidung erweisen. Das fürchten führende Vertreter der britischen Finanzbranche. In den Finanzblättern mehren sich die Klagen über das kurzsichtige Handeln der konservativen Regierung.

  Wir haben uns schon wieder von den Franzosen ausmanövrieren lassen”, sagte Hedgefonds-Manager Paul Marshall der “Financial Times”.lol

  In der City wird befürchtet, dass die 17 Regierungen der Euro-Zone und ihre assoziierten Mitglieder auf ihren monatlichen Gipfeltreffen künftig Vorentscheidungen treffen und die britische Regierung vor vollendete Tatsachen stellen.

  In der britischen Regierung macht bereits der alte Brüsseler Spruch die Runde: “Wenn du nicht mit am Tisch sitzt, landest du auf der Speisekarte.”.lol

  Ik heb inmiddels mijn mening veranderd en hoop nu dat Sarkozy herkozen gaat worden ipv Marine le Pen. Door zijn pro-Europese gedrag en schoffering van Camoron heeft hij dat verdiend. Hij heeft zich van zijn best Gaullistische kant laten zien en is toch niet de zio-Atlanticus die ik gevreesd had dat hij zou zijn. 😉

 8. @IIS [5]: De Anglos (US+UK) hebben altijd een ambivalente houding tav Europa gehad. Ze hebben de EEG eerst ondersteund als middel tegen de communisten. Vervolgens zagen ze de EU als een handzaam onderdeel van de NWO-in-de-steiger (wereldregering vanuit Washington/Jeruzalem). Maar onderliggend is de EU vooral een Frans-Duits projekt, met verholen revanchistische tendenzen tegen Anglosphere. Er staat nergens in de Europese verdragen dat tot in lengte van dagen Europa een bijwagen dient te zijn van Washington zoals nu nog even het geval is. Integendeel, in de verdragen staat juist dat Europa een rol moet spelen in een multipolaire wereld. Dus niks NWO.

  De Irak-oorlog was het eerste duidelijke teken dat Europa afscheid aan het nemen is van Anglosphere. Samen met Putin gaven Schroeder en Chiraq de vinger tegen Bush en lieten ze de domme Amerikaanse kolos in het Irakese moeras strompelen. Eindresultaat: voor het lieve sommetje van 3-5 trillion $ hebben ze Irak de facto cadeau gegeven aan Iran! Hoe mal wil je het hebben. 🙂

  Amerika heeft een structureel tekort van 40% met een staatsschuld die hoger is dan het EU-gemiddelde. Verder een catastrofale handelsbalans, itt Europa. Die gaat dus aanstonds als eerste plat op de ***. Wij in Europa gaan dit spelletje winnen, gewoon omdat we beter zijn. De WW2 gang rape van Europa door de Anglos en Soviets hebben we overwonnen. De USSR is dood en de USA (en hun multikul) aanstonds. Europa gaat de wereld weer domineren zoals we dat vijf eeuwen gedaan hebben. Het bedrijfsongevalletje USSR/USA is voorbij. Europa en China gaan deze eeuw de lakens planetair uitdelen, of de Anglo vijfde kolonne hier dat nu leuk vindt of niet.

  IIS [12] reageerde op deze reactie.

 9. @Ron Paul Fan [3]:

  Maar daar moet nu een stok tussen de spaken gestoken worden van velen hier, want dat is vrijhandel ….Is niet in het belang van Washington. In de middeleeuwen toen was het veel beter want toen had iedereen nog een eigen munt.

  Wat bezielt iemand om de ene na de andere stroman aan te vallen? Ik zou het werkelijk willen begrijpen met wat voor raar gevecht iemand bezig is en wat hij hoopt te bereiken om er dit soort onzin uit te knallen.

  Het enige wat ik kan verzinnen is:”ik geloof in een berg leugens, dus ik verwacht dat anderen ook in een berg leugens geloven, dus laat ik er een hoop leugens uitknallen en dat zal anderen overtuigen. Zo ben ik ook tot mijn eigen standpunten gekomen, dus waarom zou het niet werken voor anderen?”
  Ron Paul Fan [11] reageerde op deze reactie.

 10. @pcrs [10]: Wat is er zo moeilijk aan om te begrijpen dat als je de euro en EU opblaast dat je dan vrijhandel in Europa gaat bemoeilijken? Die hele EU draait om het begrijp ‘vrije binnenmarkt’.

  Maar goed, jullie amero-libertariers zijn kennelijk tegen vrijhandel. Mag hoor. Alleen krijg je met die opstelling de handjes niet op elkaar. Noch bij de Pvda, noch bij de VVD en noch bij de PVV.

  En dan ook nog eens ongelimiteerd derde wereld volk binnenlaten.

  Wat was de score laatst? 0,0003 zetels? Er is gewoon geen vraag naar zo’n product.

  Wat wel zetels oplevert zou zijn:
  – stoppen derde wereld immigratie
  – Turkije niet in EU
  – weg met EU parlement
  – geen transferunie, bailouts
  – ja tegen Rutte-bromsnor
  – zo klein mogelijke overheid, incl EU-organen.
  – gouden standaard

  Kijk, dat is een electoraal winnende formule.

  pcrs [14] reageerde op deze reactie.

 11. @Ron Paul Fan [9]:

  Europa gaat helemaal niet de wereld domineren, Europa is en blijft een onderdaan, een schlemiel die zich voor ieder karretje laat spannen. Ik weet niet welk EU land nog is te vertrouwen, maar er zullen hopelijk toch nog landen zijn die werkelijk doorhebben dat het spel zoals die werd gespeeld zal leiden tot de totale ondergang van de EU en wat mij betreft mag NL uit de EU stappen, eerder vandaag nog dan morgen, mits de EU de burger met rust laat en deze niet ziet als middel en de EU niet langer de nitwit en de underdog wil zijn van de Yanks&rednecks.

  De EU moet open kaart spelen en duidelijk zijn en niet langer belangen afwegen ten behoeve van een handvol illuminatie gangsters wat uiteindelijk ten koste gaat van de economie en ons.

  Zolang de EU een bij elkaar geraapt zootje ongeregeld is en sleutelfiguren van de FED hier de dienst uitmaken kies ik liever voor half ei dan een lege dop, terug naar de gulden en alleen de grenzen open voor de handel.
  Ron Paul Fan [13] reageerde op deze reactie.

 12. @IIS [12]: Europa gaat helemaal niet de wereld domineren, Europa is en blijft een onderdaan, een schlemiel die zich voor ieder karretje laat spannen.

  Dat Uruzgan is alleen maar cosmetisch, wat er echt inhakte was de weigering van Frankrijk en Duitsland om zich voor het Irak-karretje te laten spannen. Oh wat waren de Amerikaantjes kwaad! ‘Cheese eating surrender monkeys’, ‘freedom fries’, enz.

  Je hoort ze er niet meer over.

  IIS [15] reageerde op deze reactie.

 13. @Ron Paul Fan [13]:

  Oorlog steunen is één, maar mee financieren is een ander ding, want waar hebben de banken al hun/onze centen gelaten? Ten tijde van en ver voor de zogenaamde crisis is er massaal geld geinvesteerd in dubieuze beleggingen in de VS, maar dan plots blijkt dat het geld is verdwenen en niemand rept er nog maar met een woord over. Hoeveel duizenden mijarden zijn er verdwenen of was het minder of was het meer? Ik hoor nog steeds niets en niemand is en zal het ooit duidelijk worden waarin het geld is geinvesteerd en hoeveel de Amerikaanse gangsters/fascisten/roofridders/warlords hebben kunnen binnenhengelen.

  Waarom vertelt men niet gewoon wat Goldman Sags mollen zoals Draghi hier komen doen. En waarom concentreert zich heel het gedoe van de crisis en rond de financiële tekorten zich vooral rond gangster land no. 1 Italië?

  Draghi is een goede jongen en bij Goldman Sachs helpen ze oude vrouwtje bij het oversteken en in NL is ook wel het één en ander aan de hand, dat we het maar even mogen weten….

  http://www.youtube.com/watch?v=DyU3Ffb_Gts

Comments are closed.