12 REACTIES

 1. Dat de VS zich nog steeds wereld macht noemt is lachwekkend. Ze zijn hoogstens de grootst pest kop.

  Er zijn dienen meer vrouwelijke soldaten in het Chineese leger dan de hele Amerikaanse bevolking.

 2. [****] are, all of them, born with raging fanaticism in their hearts, just as the Bretons and the Germans are born with blond hair. I would not be in the least bit surprised if these people would not some day become deadly to the human race.[2] —Voltaire, Lettres de Memmius a Ciceron (1771)

  Dat moment is nu aangebroken.

  Het Britse imperium was de eerste poging van die maffia om de wereld onder controle te krijgen.
  De USSR was de tweede poging.
  De VS zijn nu het vehikel voor de derde en laatste poging.

  En die gaat mislukken omdat op planetair niveau de lichten zijn aangegaan in de vorm van het internet.

  Het leger van de VS, een derderangs multicultureel zootje, is een papieren tijger. Ze konden nog niet winnen van een derde wereld landje als Vietnam (maar wel ethnisch homogeen!). Ook die malle vloot kan door Iran zonder problemen naar de kelder worden geschoten. Itt Argentinie heeft Iran wel voldoende raketten. Vloten zijn in een tijdperk van missiles een anachronisme, sitting ducks, asset of the enemy.

  De enige reden waarom de VS toch gevaarlijk zijn, zijn hun kernwapens.

  Knowtoomuch [5] reageerde op deze reactie.

 3. Vandaag in LewRockwell.com

  http://lewrockwell.com/orig13/kinghorn1.1.1.html
  The overarching conspiracy is today termed “The New World Order”, a world government of totalitarian design with the control of all resources and a single world currency in the hands of the few. It is the agenda we are being slowly brought towards. Luciferian by design, it has been coordinated in secret throughout history, until we find ourselves on the verge of the vision becoming a reality. The minor conspiracies we see today, including the currently-engineered economic collapse, are mere subplots to the one grand plan.

  Dit is wat er nu speelt en daarom moeten we hopen dat de VS de komende confrontatie tegen Iran gaan verliezen, op dezelfde manier waarop ze de oorlog tegen Irak verloren, namelijk omdat ze niet wonnen en uiteindelijk de tijd (financieel) tegen de VS begon te werken.

  De macht van de VS zal zijn gebroken als de westerse alliantie wordt opgedoekt. Dat kan gebeuren, zonder dat er een schot wordt gelost, nadat de olietoevoer naar Europa vanuit de Golf zal worden afgesneden en we geen kant meer op kunnen. Op dat moment kunnen de geo-strategen in Moskou komen met aanbiedingen, die met name Duitsland niet zal kunnen weigeren. En dan worden de geopolitieke kaarten opnieuw geschud.

 4. @Ron Paul Fan [2]: ehh… ik weet niet of je ’t weet, maar Voltaire spreekt hier over de .. ehh.. ahum … stotter-stotter … de ‘Joden’ … en hij zei er nog achteraan : “het zou me niet verbazen als dit volk ooit nog eens een wereldoorlog zou ontketenen” … afijn …
  so never mind …

  Trouwens, kennen jullie deze al :

  http://www.tbrnews.org/Archives/a2153.htm#002

  of

  http://www.ihr.org/jhr/v03/v03p147_Faurisson.html

  Wat moet ik dààr nou van denken ?

  ‘Houston, we’ve got a problem’ …

 5. Ach, ik kan het voelen en feitelijk kan iedereen met gezond verstand het voelen, de wereld loopt ten einde en niet omdat het toevallig 2012 is, maar omdat aan het verhaal geen zuiver einde meer kan worden gebreid en men daarom een manier moet zoeken om de boel een draai te geven. Amerika is Zimbabwe, maar dan vele malen erger.

  2012 is in het einde, het einde is niet in 2012.

  http://www.youtube.com/watch?v=R3QT1MFYcmo&feature=related

  Laat de ballen maar vallen!!

 6. Hier een bijgewerkt scenario van hoe een conflict in de Golf kan escaleren:

  http://original.antiwar.com/giraldi/2012/01/11/what-war-with-iran-might-look-like/

  Het is een oorlog die het Westen niet KAN winnen, vanwege de extreme afhankelijkheid van het Westen van olietoevoer vanuit de Golf.

  Wat Giraldi niet zegt, maar wat ik wel denk, is dat Duitsland in een zeer vroeg stadium het op een accoordje gooit met Moskou ten einde de aanvoer van brandstoffen veilig te stellen ter compensatie van het wegvallen van de aanvoer uit de Golf en dat Frankrijk en Engeland verder kunnen doen wat ze willen, wat niet veel zal zijn. Daarmee kan Duitsland zichzelf, samen met Rusland in de luwte houden en de VS/GB zich tegen China/Islam kapot laten vechten. Rusland zal hier graag aan meewerken om aldus het Westen uit elkaar te spelen. Denk dat Frankrijk uiteindelijk ook voor Rusland zal kiezen.

  Van de westerse economie blijft natuurlijk geen spaan meer over. Gelukkig hebben we nog fotoos van de welvaart van vroeger, anders zouden onze kleinkinderen die verhalen over de welvaart van 2008 en daarvoor weigeren te geloven. Auto’s, vliegtuigen, computers, vakanties naar Aruba, maak dat de kat wijs, opa!

 7. http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Buitenland/328035/Israelische-minister-Barak-Aanval-op-Iran-zeer-ver-weg.htm

  Israël is niet van plan op korte termijn Iran aan te vallen. Dat heeft de Israëlische minister van Defensie, Ehud Barak, woensdag gezegd.

  Volgens Barak is het besluit omtrent een aanval op Iran ‘zeer ver weg’. De Joodse staat gelooft niet dat Iran aan een atoombom werkt, meldt de Israëlische krant Ha’aretz.

  Nu maar hopen dat de Amerikaanse politiek dat ook vindt.

Comments are closed.