http://www.youtube.com/watch?v=5QzAhH0J5SY

14 REACTIES

 1. Nou ja, ‘Hongarije protesteert tegen de EU’… het waren de Neo-Nazi’s van Jobbik die dat organiseerden. En UKIP die dat dan oppikt en voor haar doeleinden gebruikt.

  Wel raar trouwens dat een met Hongarije vergelijkbaar land Kroatie afgelopen weekend met 2/3 meerderheid voor toetreding tot de EU stemde.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 2. @dirk [3]:

  “Wel raar trouwens dat een met Hongarije vergelijkbaar land Kroatie afgelopen weekend met 2/3 meerderheid voor toetreding tot de EU stemde”

  Bedenk daarbij onder andere:
  –Politici en pers hebben veel pro-EU reclame gemaakt.
  –Zij hebben benadrukt dat er uit de EU al veel miljoenen gekomen zijn, en als ze voorstemmen dat er dan al vlug weer 250 miljoen komen.
  –Zij hebben verteld dat dan de grenzen open gaan en iedereen overal de EU kan/mag gaan werken.
  –Als je uitrekend hoeveel % kiesgerechtigd is, waarvan maar 47 % opkomt en dan 66 % vóór is, dan kom je op een kwart van de Hongaren die voorstemmen en 75% met zich meesleuren.
  Big deal!!

  Zé [5] reageerde op deze reactie.

 3. @Hub Jongen [4]: Draai het om. Juist doordat deze landen erbij komen, zal het nog sneller bergafwaarts gaan met het derde rijk.
  En zal de boel nog eerder uit elkaar knallen dan menigeen al voorziet.
  Mooi, kunnen we daarna op een goede manier opnieuw beginnen.
  Alles wat ons niet meer dient zal verwijderd worden en verdwijnen.
  Thing only can get better.

  Vrede,

  Zé.

  Zé [6] reageerde op deze reactie.

 4. Ach meneer Jongen, weet U wat het is, 53% van de bevolking is gewoon te belazerd om uit zijn stoel te komen om hetzij voor, hetzij tegen te stemmen. Het interesseert ze gewoon geen malle moer. Maar om die 53% nu gelijk bij de tegenstemmers te rekenen is natuurlijk wel een beetje erg kras.

 5. Dirk ! Volgens mij, je weet hier helemaal niets van af! Ten eerste heeft de Jobbik niet eens meegedaan, en dat neo-nazi onzin is alleen maar verzonnen door links liberale (de oude communisten) hongaren. Overigens niet 100 maar ! 400 duizend ! vredelievende hongaren liepen mee zonder ook maar een incidentje! De demonstratie was niet tegen het EU gericht……maar eerder tegen het EU beleid ten opzichte van een aantal recent ingevoerde wetten. Dat is dus wel een inmenging ten opzichte van het hongaarse binnenlandse beleid!

 6. Bij alle verkiezingen worden de ” niet ” stemmers nooit mee geteld bij de uitslagen. Daardoor krijg je altijd een verdraaide werkelijkheid, die niet strookt met een democratie. Zoals in Kroatië als maar 40% stemt, dan kan dit nooit een meerderheid zijn. (ook al stemde iedereen voor) Want dan hebben er 60% er niet voor gestemd.

 7. De EU is, net als de euro, dik voor mekaar en zolang de negatieve prekers en VrijSprekers er eens wat positiever en onbevangener naar zouden kijken dan blijkt het in het geheel eerder beter dan slechter te worden. Je moet het gewoon willen zien!

  “De laatste woorden van Steve waren: ‘OH WOW. OH WOW. OH WOW.’”

 8. ***Bericht van de Moderator***
  In andere topics heb ik u laten begaan om te trachten rust te creëeren op dit forum. U schijnt dit niet te begrijpen en dramt maar door. Deze reactie is (a) geheel off-topic en dient dit artikel en de discussie in het geheel niet, derhalve van weinig respect getuigend voor de plaatser van dit topic en de mensen die hier aan de discussie deelnemen, en (b) wederom (net als in een enkel ander topic) het oprakelen van uw stokpaardje “moderatie”. Om deze redenen heeft u hierbij een eerste waarschuwing uitgelokt.
  ***Einde bericht van de Moderator***

  Na wat speurwerk kom ik met de volgende ontdekking: dat MMAP de A van André bevat en de P van Panama en de moderator één en dezelfde zijn, alleen doet André net alsof hij niet de moderator is en speelt hij als MMAP de vermoorde onschuld.

 9. ***Bericht van de Moderator***
  Hardleers, uitdagend en emotioneel labiel, zo komt uw reactie over. Zoek hulp, zou ik zeggen.
  Waarschuwing nummer 2, uitleg niet nodig dunkt me, u zoket aanleidingen om gemodereerd te worden, ik voorzie slechts in uw wensen. “3 strikes = out”.
  Eén ding is wel positief aan uw reacties: ze zorgen voor jolijt en plezier bij de Moderator. Dank daarvoor.
  ***Einde bericht van de Moderator***

  Ach, owee, gunst wat sieluch, daar is ie weer, de grote moderator, de onbezoldigde libertaire politieagent, de windbuil van de GrijSpreker met puberale trekken. Angst injagen ipv discussiëren over de eigen blinde vlekken “En als ge niet doet wat de grote goddelijke moderator zegt dan gaat u op zwart!” http://www.youtube.com/watch?v=YWyCCJ6B2WE.

  Wat een schertsvertoning, VrijSpreker en zijn moestuin schaapjes komen de wereld even haarfijn uitleggen hoe het allemaal anders moet. En bent u het niet eens met de BrijSpreker dan gaat u helemaal niets meer zeggen. Zij dulden hier geen tegenspraak of kritiek en al helemaal geen waarheden. De leugen regeert overal behalve hier.

  Wie respect wil moet het natuurlijk eerst wel verdienen, bij mij staan de credits voor de NijdSpreker op -100. “Knikker mij eraf dan knikker ik mezelf er weer op.” Zullen we een potje knikkeren?

 10. “Gezever, emotioneel labiel en zoek hulp” , dat zijn dan ook zo’n beetje de enige inhoudsloze antwoorden die de hier zichzelf noemende libertair kan leveren op kritiek. En maar met het vingertje op de wereld blijven wijzen.
  Zo, en nu ban maar zoveel je wilt, uiteindelijk is dat jullie enige repliek en macht.

  Zé [14] reageerde op deze reactie.

 11. @Ketter [13]: “Eén ding is wel positief aan uw reacties: ze zorgen voor jolijt en plezier bij de Moderator. Dank daarvoor.”

  Nou waarom dan dreiging met uitsluiting? Lachen is namelijk goed voor de mens!!

  Vrede,

  Zé.

Comments are closed.