7 REACTIES

 1. Trilateral Commission – Allowing a monkey to take care of a banana
  shop !

 2. De omvang van de Griekse economie schijnt net zo groot te zijn als de economie van de provincie Utrecht. Met de economie van Griekenland is overigens niet zoveel mis, de olijven en de druiven groeien gewoon door. Waar wel wat mis mee is is de Griekse overheid: ze geven te veel uit en kunnen hun verplichtingen niet nakomen. De oplossing van de euro-landen: nog meer lenen aan Griekenland.

 3. wat is hier nu aan de hand? Stuk of 7 postjes weggegooid? Waarom doen jullie dat?!

  ***Bericht van de Moderator***
  Omdat er de laatste tijd veel gemodereerd is en er mensen gebanned zijn van deze site, om reden van trollerij, pesterij, ad hominems, het verzieken van artikelen, enz. Dit zorgde voor veel irritaties bij de serieuze bezoekers en van diverse mensen hebben wij e-mail ontvangen met de terechte vraag de reacties in de topics te zuiveren van bullshit-reacties.
  Bij de minste of geringste verdenking dat er weer één van de “gebanden” reageert, verwijder ik deze reacties zonder pardon en zonder uitleg. En de Moderator heeft middelen om te zien wie er reageert en of dit sterk lijkt op een eerdere persona non grata.
  De verwijderde reacties zijn van “Duisenberg”, alias “Dirk”, alias “ABC”, alias “IIS”. En die is hier niet meer welkom als gast. Zo werkt dat namelijk: de eigenaar bepaalt wie welkom is in zijn huis.
  ***Einde bericht van de Moderator***

Comments are closed.