Reacties
 1. Mavado schreef op : 1

  Schitterend!

  Alleen ben ik bang dat de meeste mensen niet (willen) weten hoe kollossaal het bedrog is.
  Net zoals joden in New York tijdens WOII massaal hun abonnement opgezegd hadden van kranten die berichtten over concentratie kampen, want zoiets: “Kon toch niet waar zijn!”

  Ijzervreter [2] reageerde op deze reactie.

 2. Ijzervreter schreef op : 2

  @Mavado [1]: Nou dan hadden ze meer realiteitsbesef dan nadien. Nu willen ze immers niet horen dat het ook niet waar was en dat heeft David Cole mogen ondervinden toen hij (nochthans zelf Jood) een verhelderende documentaire maakte over Auschwitz.

  www.youtube.com

  Mavado [3] reageerde op deze reactie.

 3. MMAP schreef op : 4
  Nominator

  Heb nu al heel veel filmpjes van Farage gezien en ik kan de beste man niet betrappen op onwaarheden. Hij zegt het steeds zó duidelijk, ook in EU-hol-van-de-leeuw, dat ik niet begrijp dat deze man nog steeds genegeerd wordt door de zelfbenoemde politieke elite. Als je de smoelwerken van de EU-politici ziet als Farage ze weer eens een veeg uit de pan geeft, druipt de arrogantie en het negeren van die koppen af.

  Chapeau Farage, hadden we hier ook maar een paar van die welbespraakte mensen met dossierkennis.

  .M [5] reageerde op deze reactie.

 4. .M schreef op : 7

  @jan-47 [6]: Ze? Ik bedoelde “onze” Toine van de LP (ervan uitgaande dat de partij toch wel minstens 1 zetel haalt en dat hij die zal bezetten).

  Ofschoon Demmink mij een belangrijke zaak lijkt, weet ik niet wat de prioriteit zal zijn van een eenmansfractie maar ik vermoed dat de focus primair zal liggen op de economie en de manier waarop de overheid die verstikt. Ik kan me inbeelden dat het de LP aan mankracht zal ontbreken om zich uitvoerig met Demmink en co bezig te houden. Maar ik hoop uiteraard dat ik me vergis.