Hij noemt daarvoor op het congres van de VVD wel “de SP, PvdA en GroenLinks”, maar hij zegt niets over de socialistische tendens in de VVD.

 

Over de VVD die onder andere streeft om Nederland ondergeschikt te maken in de EU en alle bevoegdheden aan die EU af te geven. Tientallen miljarden af te pakken van productieve mensen en in bodemloze EU-putten gooien.

De bevoegdheid afgeven over een eigen Nederlandse begroting te beslissen is een ander belangrijk punt dat daarmee samenhangt.

En dan praten we niet eens over al die EU-wetten en voorschriften die een VVD aan alle inwoners wil opleggen!

Er zijn ondertussen gelukkig heel wat mensen die hebben nagedacht en duidelijk inzien dat de VVD al lang niet meer “liberaal” is in de echte betekenis van dat woord. In de betekenis van de Vrijheid van ieder mens. De VVD is afgedreven naar een half (of meer) socialistische partij en drijft steeds verder.

Daarom hebben “echte liberalen “ een nieuwe partij opgericht en die de naam “Libertarische Partij” gegeven. In navolging van de Libertarische beweging die streeft naar vrijheid voor ieder mens zowel op economisch als op persoonlijk vlak.

Rutte zou dus moeten werken om zijn partij ervan te overtuigen dat de leden om het Vrijheidsideaal te bereiken, het beste op de LP kunnen stemmen.!!

8 REACTIES

 1. Ik wist niet waar ik een reactie zoals hieronder zou moeten plaatsen dus plaats ik het hier maar. (Mits de admin het goed vind).

  Stel: De “Libertarische Partij” wint 10 zetels (theoretisch).
  Gewoon om een omgeving te creeren dat partijen met deze fractie zal onderhandelen.

  Hoe ga als LP partij met andere partijen onderhandelen?
  Welke standpunten word er ingeleverd en krijgt men er voor terug?

  Toelichting:
  Dit zie je meestal in elke verkiezing. Ze beloven bergen goud en komen uiteindelijk met broodkruimels, meestal subsidies/kortingen/afschaffingen waarop de onderhandelende partijen niet met elkaar botsen.

  Het uiteindelijke uitkomst is een bruine smurie waar niemand mee tevreden is.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 2. Ik vind elke stem naar een VVD of CDA of PvdA of GR Links of CU, SGP of D66 een foute of verkeerde stem , de Kunduz gangers en daar buiten zijn verwerpelijke landverraders .

  Een PVV of SP mag het eens gaan proberen , misschien gesteund met de LP , waar nog bij mij veel vraagtekens bij staat daar zij nergens voorkomt in de opinie of zendtijd van de politieke partijen.

  Een LP die alleen maar op dit forum te lezen valt komt bij mij niet over.

  Eerlijk is eerlijk , na het lezen van het programma van de PVV komt Geert met zijn club het er voor mij betreft het beste uit .

  Joep [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Rinus [2]: Gelukkig is de LP niet alleen hier te vinden, maar het wordt ze inderdaad wel moeilijk gemaakt door de stemwijzers en media.

  De kans dat mijn stem iets uitmaakt als ik strategisch (VVD, PVV) stem is nihil. Maar goed, de kans dat mijn stem ueberhaupt iets uitmaakt is nihil.

  Dankzij de LP kan ik eindelijk aankruisen wat ik werkelijk vind!

  Als ik LP stem en de LP geen enkele zetel krijgt, dan ben ik 1 van de pakweg 30.000 verloren stemmen. Maar aan de andere kant, hoe ellendig het ook met de Euro zal verlopen en hoeveel camera’s de staat ook zal ophangen: over 40 jaar kan ik wel in Andere Tijden met opgeheven hoofd vertellen dat ik in 2012 mijn verstand, mijn hart en mijn geweten heb gevolgd en tegen de roofzucht en het landverraad van alle andere partijen heb gestemd. Aan mij heeft het niet gelegen.

  Hub Jongen [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Rupsie [1]:
  “Hoe ga als LP partij met andere partijen onderhandelen?”

  Heel goed punt, Rupsie!
  Dit is ook een moeilijk punt, en een van vrezen waarom een aantal libertariers zelfs niet op de LP willen stemmen. De Voluntariers.

  Maar over dit punt is intern in de LP uitgebreid gepraat bij de samenstelling van het verkiezingsprogramma:
  De LP KAN NIET onderhandelen door het accepteren van dwang/geweld punten.
  Zij kan wel meestemmen met bvb SP om uit de EU te treden en onderhandelen dat de SP daarvoor meestemt om de IB af te schaffen.

 5. @Joep [3]:
  ” . . . over 40 jaar kan ik wel in Andere Tijden met opgeheven hoofd vertellen dat ik in 2012 mijn verstand, mijn hart en mijn geweten heb gevolgd en tegen de roofzucht en het landverraad van alle andere partijen heb gestemd.”

  Prima, en bovendien weet je, ook voor jezelf, de je consequent je rug recht hebt gehouden.
  Je weet dat je geen water in de wijn hebt gesmokkeld.
  Ik ben ervan overtuigd dat dit gedurende die 40 jaar je leven gelukkiger maakt!

 6. Onvoorstelbaar dat hier regelmatig de PVV als alternatief wordt genoemd. Als er een partij is die niets met vrijheid te maken heeft is het wel de Partij Voor de Vrijheid.

 7. Je hoeft ook niet in de regering te komen. Door jezelf te blijven en te wijzen op de inhoud, en waarom het gebrek aan inhoud van anderen fout gaat, zou je er ook kunnen komen.

  De LP gaat zó diep in de oorzakelijkheid van allerlei problemen, zoals bij geen enkele andere partij te zien is. Dit is GEGROND, WIJS. De principes komen verder overeen met de nobelste idealen uit godsdiensten en levensbeschouwingen. Het zijn ingrediënten voor een enorme ontwikkeling in de toekomst.

  Maak je geen zorgen.

Comments are closed.