Murray Rothbard kon het altijd zo duidelijk zeggen.

En datzelfde geldt voor DNB en ECB en ESM

 

2 REACTIES

  1. Ja dat kan Murray dan wel roepen maar zonder de DNB, waar moeten we dan met die 11% van ons goud heen ? Meteen maar naar Brussel brengen ? Dan komt zo’n ECB toch maar wat goed van pas !

    Gelukkig ligt de rest bij centrale banken met een ‘uitstekende staat van dienst’ én de DNB krijgt elk jaar verificaties van de accountantdiensten van de centrale banken waar de staven liggen opgeslagen.

    Dus ik hoop dat het gezeur over ‘ons goud’ op HVV nu eindelijk is afgelopen want het ligt gewoon veilig opgeborgen en het is er allemáál nog en verdere controle is niet nodig. Dat heeft minister Dijsselbloem verklaard en geef mij nu eens één enkele reden om een minster te wantrouwen ………..

    http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3362417/2012/12/12/Meer-dan-helft-Nederlandse-goud-ligt-in-New-York.dhtml

Comments are closed.