7 REACTIES

 1. Winst maken? Op uw planeet misschien, maar hier te lande is de opvolger van de Jager druk bezig om de lasten flink te verzwaren. De burger heeft nog altijd bloed dat hij kan verkopen, en daar kunnen ze dan weer belasting op heffen.

 2. @Hub Jongen [4]:

  Wel, daar is ook een antwoord op; nooit.

  Is ook nooit de bedoeling geweest. Ik vraag me af wanneer ‘het EU volk’ eens wakker gaat worden. Er wordt wel enorm geklaagd omdat duidelijk zicht- en voelbaar is dat het downhill gaat, maar men heeft doorgaans niet door wat voor spel er gespeeld wordt.

 3. “We do not have six months. If the EU is going to change something, they need to change it yesterday. We even have problems burying the dead because people cannot afford the funeral expenses.” Refrigerators in the morgue were filling up with bodies until the church said that it would offer free burial for some families.

  “I was part of the negotiating team as a junior diplomat that brought Greece into the EU. The EU that we joined in 1981 doesn’t exist any more.”

  http://www.newstatesman.com/world-affairs/2013/02/greece-promise-army-has-been-obtained-not-intervene-against-civil-uprising

 4. @Hub Jongen [4]:

  Ik vermoed dat de EU wel zo solidair zal zijn om voldoende subsidie te verlenen om voor elke Griek een kogel te kopen. Is goedkoper dan pillen… De politiek daar lijkt zich al op oorlog met de eigen bevolking voor te bereiden volgens dit artikel:
  http://www.lewrockwell.com/blog/lewrw/archives/132896.html

  Ja, over Jan Kees “Bulletje” de Jager gesproken; wat is er van die schooier terechtgekomen. Is hij al kandidaat voor een commissariaat of burgemeesterspost? Of zit hij nu wachtgeld te incasseren, net als Biero Drinkman?

Comments are closed.