2 REACTIES

  1. Hmmm, laat die Farage zich maar zorgen maken over zijn eigen landje, het enige land waar niet al te lang geleden een echte geweldadige revolutie plaatsvond, die dagen lang duurde en alle grote steden in zijn greep hield. Als Griekenland wil ophoepelen uit de EU, dan zal niemand ze tegenhouden. Alleen, surprise, surprise, de Grieken willen helemaal niet uit de EU! Sinds het optreden van Dijsselbloem weten we dat het nu afgelopen is met de bailouts, hetgeen betekent dat guur rechts wind in de zeilen gaat krijgen, om te beginnen in landen als Griekenland en Hongarije. Ondertussen bereiden de VS zich voor op hun eigen imperiale zelfmoord, door nog eens triljoenen op de kerfstok bij te schrijven ivm de aanstaande invasie van Syrie, die Turkije de gelegenheid zal geven eveneens Syrie binnen te trekken… en die zullen daar voorgoed blijven, nadat de VS zijn afgedropen. Israelische malloten, die zich nu nog concentreren op het verre Iran, zullen omsingeld worden door Turken en uiteindelijk weer worden ingelijfd in een neo-Ottomaans fundamentalistisch rijk.

  2. Ik onderschrijf het advies van Nigel volledig.
    Regel je zaakjes nu het nog kan. Denk niet dat het wel zal meevallen. Koop goud en bewaar het in ieder geval buiten het bankensysteem !

Comments are closed.