ZORGEN_maken1Ik heb de tweede wereld oorlog meegemaakt en weet wat dat betekent. Voor de kinderen, ongeacht hun situatie in die periode, was het een last die ze hun hele leven mee moesten dragen. Wij zijn vaak vergeten dat Rusland ook bijgedragen heeft aan onze vrijheid. Als vrij zelfstandige ondernemer is mijn vrijheid mij dierbaar, en ik maak mij zorgen over de huidige situatie in het Oosten.

 

Maar ook de macht die de EU, in overleg met onze politici, tot zich getrokken heeft, daar ben ik niet gelukkig mee.
Het uitdagen van Rusland met het schip van de milieuorganisaties is een begin geweest, daarna  komen mensenrechten, homo-organisaties ook nog even onze goede relatie met Rusland belasten.

Dat zijn interne aangelegenheden die de mensen in dat land zelf moeten oplossen. Ook toen Oekraïne intern onenigheid kreeg stond EU, en enkele Nederlandse bestuurders, vooraan om de oppositie te steunen, en dan kan je verwachten dat Rusland zich er ook in gaat mengen. Rusland heeft evenveel rechten als andere landen of EU om dat te doen.

Met de inmengingen van de EU politici is de situatie verergerd en ik maak mij zorgen of dat niet uit de hand kan lopen en wij weer in een oorlog betrokken raken.

Ingezonden door Reiny

42 REACTIES

 1. De Romeins fascistoïde zionisten VS, SS-wereldveroveraar/moordenaar (Geschiedenis: miljoenen moordende en miljarden slaven makende VS) die nu middels de Gene Sharp infantielspel de wereld willen veroveren (dit keer even geen Kalte Krieg of een door de VS/zionisten gefinancierde Adolf Hitler). En die samen met onderdaan, gekke Henkie de EU die onder controle en macht staat van de VS, zullen uiteindelijk en tegen hun zin niet anders krijgen dan een voortzetting van de WOI WOII naar een hogere en zeer zware, maar vooral korte en hevige WOIII.

  En dat is, althans zo zie ik ’t, de imperialistische macht waar de Russen (China en India) ogenschijnlijk niet langer voor te buigen.

  De VS voelt nu weerstand en zal daarom ook de meest vieze zaken uittesten en tot het uiterste willen gaan om de andere grootmachten door de knieën te dwingen. Wat niet zal lukken, want dit hele spel van zachte maar vieze landje pik en VS uber alles ideologie zal -uiteindelijk- sneuvelen in een totale, maar korte en zeer heftige nucleaire holocaust! Dit keer een echte holocaust wel te verstaan en niet zo’n nepper als die in de vorige eeuw waar alleen maar onschuldigen zijn afgemaakt. Dit kaar zal het ze, de ware Fuhrers en machtigen, naar de strot vliegen en zal dit hele gedoe, mede DANKZIJ, de Russen een heel ander wending krijgen. De Russen zijn geen gekke Henkies, geen ondermaatse leeglopers, en net even meer mans en iets minder fake dan het Westelijke plastic fantastic idioten deel van de wereld.

  Hadjememaar [17] reageerde op deze reactie.

 2. Het is nooit gebeurd. Niets is er ooit gebeurd. Zelfs terwijl het gebeurde, gebeurde het niet. Het deed niet ter zake. Het was van geen belang. De misdaden van de Verenigde Staten zijn systematisch, niet-aflatend, kwaadaardig, meedogenloos, maar slechts zeer weinigen spreken erover. Dat moet je Amerika nageven. Het oefent over de hele wereld een zeer klinische machtsmanipulatie uit en doet zich daarbij voor als een kracht die allen ten goede komt.

  quote Harold Pinter

  Hadjememaar [18] reageerde op deze reactie.

 3. @reiny [7]:

  Het koningshuis heeft waarschijnlijk op dit moment de koffers gepakt en heel belangrijke zaken te doen ergens diep onderin Argentinië en komen terug zodra ze hier weer worden gevraagd lintjes door te knippen…Na de wederopbouw?

 4. Ben het in grote lijnen eens met alle reacties hier.
  De mensen hier weten tenminste van de hoed en de rand.
  Natuurlijk er wordt een heel vies spelletje gespeeld en ik geneer me, nee schaam mij bijna diep als ik landverrader Timmerfrans op het Maidan plein zie of op de staatsterreur TV met geknepen stemmetje hoor zeggen: O o wat Rusland doet is heel gemeen en mag niet Oekraine is een souverein land en meer van die bullshit onzin.

  Maar was Irak dan geen souverein land? En Afghanistan dan, en Linie en Egypte en Mali en CAR en Libanon en zo kan ik nog wel 120 landen doorgaan!!!

  Wat schofterige klerezooi zit hier in Nederland aan de macht.
  Er is maar een remedie voor: ERUITTRAPPEN NU onmiddellijk.

  Nemesis [11] reageerde op deze reactie.
  Hadjememaar [14] reageerde op deze reactie.

 5. Het spelletje kon wel eens ingewikkelder zijn dan we denken.
  Ik hoop dat Rusland zich echt verzet tegen deze Ashkenazy joden en ander bankiers tuig. Als hij ook in het complot zit is wordt het andere koek@Nemesis [10]:

 6. Een middel is ook uitstekend: Dat deze hele klere EU volledig uit elkaar valt=!!!!!!!!!!!!

 7. @Romee [3]:

  Dat zou best kunnen,het stikt inmiddels van de Russische commando’s in Europa,dankzij die onbekwame corruptelingen,die buiten het zelfbeschikkingsrecht van de nationale bevolkingen om,denken,dat ze een vrijbrief hebben gekregen om de wereld opnieuw in te richten naar hun ideaal,een wereldregering installeren.

 8. @Nemesis [10]:

  Vergeet niet,dat Timmermans c.s.het zelfbeschikkingsrecht (omschreven in het VN verdrag)van de Nederlanders ook niet erkent.

  Bij raadgevend referendum over dit Europa en haar grondwet wees 2/3 deel van de opgekomen stemgerechtigden het aanvaarden van een andere grondwet boven de nationale grondwet af.

 9. Reiny,

  Ik ben het eens met het idee dat het een interne aangelegenheid is, voor zover je naar de oppervlakte kijkt. in realiteit, ligt de kwestie gecompliceerder.
  Ten eerste heeft de EU geen homogeen buitenlands beleid. Polen heeft haar eigen afwegingen, zo ook Duitsland, of welk lid van de EU dan ook, afhankelijk van het eigen staatsbelang.
  Ten tweede: Rusland heeft haar eigen interesses. Als voorbeeld ervan kan je het zien in de pijpleidingen,de status van Sebatopol, de verknoping van de Ukrainsche economie met dat van de Russische Federatie. De strategische rol die deze regio speelt in termen van buffer is goed af te lezen aan WOI en WO II, nog los van het feit dat Kiev een cultuur bepalende rol heeft gespeeld in de Russische geschiedenis.
  Ten derde, het driemanschap dat nu kopstuk is in deze hele affaire is zo corrupt als wat. Potten die de ketel verwijten.
  Ten vierde:het nationaal socialistisch karakter met westerse steun van de onderliggende stroom is verontrustend.

  Je schreef:
  Wij zijn vaak vergeten dat Rusland ook bijgedragen heeft aan onze vrijheid. Als vrij zelfstandige ondernemer is mijn vrijheid mij dierbaar,

  Dat vind ik nogal royaal. Een communistisch systeem heeft weliswaar het Duitse leger het leven zuur gemaakt,maar met vrijheid dat dat niets te maken. En zeker niet met zelfstandig ondernemen.

  Ik durf in dit opzicht de discussie wel aan dat als gevolg van de briljante strategie van Von Manteuffel (zie o.a zijn biografie:lost victories) de westerse geallieerden de tijd kregen voor het 2e front. Het onderlinge gekloot tussen Montgommery en Patton, waarbij Eisenhower politieke expediente “oplossingen” bedacht, heeft alleen maar vertragend gewerkt, en kostte miljoenen het leven als gevolg van onnodige bombardementen, hongersnood, en nutteloze campagnes.

  Desondanks, hebben we de mazzel gehad dat niet het Rode leger onze “bevrijders” zijn geweest. (zie: oostbloklanden), waardoor jij als zelfstandig ondernemer een zekere mate van vrijheid kan ervaren.

  Verder sta ik zeer kritisch ten opzichte van nationale dankbaarheid.Hoewel het mooi is dat sommige landen zich weten te kleden in de mantel van altruisme en democratie en mensen rechten, blabla, is de onderliggende motivatie anders. En gelet op dat belang,die doelstelling, dankbaarheid is, ik zou bijna zeggen: ongepast, onnodig.

  Nemesis [20] reageerde op deze reactie.

 10. @Mens zonder naam [8]:

  Dat is toch niet vreemd,wetende wat rondom Barack (en zijn voorgangers)hangt,wie het geldsysteem beheersen en wie de media in handen hebben.

 11. @Ivar [16]: DE Rothschilds en de Bankiers en nog wat corrupte Shell-mensen en aandeelhouders zoals het Koninklijke Horrorhouse der Nederlanden zijn ook “vrije” ondernemers.
  Kortom de uitwassen van het kapitalistische systeem zijn geen uitwassen het zijn de uiterste (zwarte/zwakke) consequenties daarvan.

  En hoeveel van de gewoone mensen, van de kudde, even aannemende dat deze ook mensen zijn kunnen allemaal zelfstandig ondernemer worden.

  Er zijn ondernemers en ondernemers snap je wel.

  ps Met alle respect voor het goede ondernemerschap.
  Kijk een ondernemer die 1 miljoen verdiend OK, maar 1 miljard is pervers, onnodig en contrasyteem werkend.

  Hub Jongen [24] reageerde op deze reactie.

 12. @Hadjememaar [17]:

  En dan heppie deze ook nog erbij, http://eindtijdnieuws.blogspot.nl/2012/05/rivier-de-eufraat-droogt-steeds-verder.html Een mens is een raar wezen en heeft niet door dat buurtjes pesten heel dramatisch kan aflopen.

  Of het nu waternood of watersnood is, zodra het kunstmatig wordt bewerkstelligd en je andere landen in de misère helpt à la EU/VS, dan reken er maar op dat degene die gepest, vernederd en in het nauw wordt gedreven en uitgemoord, vroeg of laat ongenadig terug kan slaan. En dan maar lopen, nu net als de EU/VS nu doet, piepen en bléren als kinderen die hun zin niet krijgen. Tjonge, tjonge, wat een menslevens hebben ze toch op het geweten en wat een bloedige handen worden er in onschuld gewassen. En dan geloven de stoere, sterke psycho’s dat alles zomaar wordt vergeven en ongestraft zal blijven? Ben nieuwsgierig welk zoet einde de arrogante hufters, de moordenaars en killers, de veroorzakers van alle ellende aan het eind van hun leven mogen beleven. Doe de oogjes maar dicht braaf volk der elitaire genootschappen en zet het wekkertje maar op tijd, want jullie moeten weer vroeg op om SLACHtoffers te maken, maar reken maar dat het moment die wraak heet en heel ver weg lijkt en nu nog heel zoet en mild naar jullie is, is heel, heel geduldig. Alles op z’n plaats en alles op z’n tijd.

  Hadjememaar [23] reageerde op deze reactie.

 13. @hugo van reijen [19]:

  Bedoeld is hier uiteraard de watervoorziening in India.Door de bezetting van Tibet door China is er veel veranderd,niet alleen het oude liedje,dat de natives,zoals vanouds wereldwijd, van alles beroofd werden,het gaf China ook de mogelijkheid om in het gebergte haar kernbom programma te vervolmaken,alsmede een springplank naar de verdere gebieden en het omleggen van de waterstromen,wat onherroepelijk tot reacties met India teweeg zal brengen.

 14. @Nemesis [20]:

  “ps Met alle respect voor het goede ondernemerschap.
  Kijk een ondernemer die 1 miljoen verdiend OK, maar 1 miljard is pervers, onnodig en contrasyteem werkend.

  Hoewel slechts zijdelings met het onderwerp te maken intrigeert me jouw opmerking.
  Bedoel je dat een ondernemer die iets goeds op de markt brengt en daar 1 miljoen mee verdiend goed werk levert?
  Wat denk je van 2 miljoen? Of 10?
  Want 1000 miljoen is pervers. zeg je.
  Waar ligt de grens met het doen van goede dingen?

  Zé [25] reageerde op deze reactie.

 15. Rusland kan dan wel hebben bijgedragen tot de bevrijding, maar voor Rusland was dit een oorlog uit zelfverdediging, niet om onze democratie weer overeind te helpen na de oorlog. Overal waar Rusland de boel “bevrijdde” en zijn invloedssfeer behield, verwerd het tot een communistische dictatuur. Zo goed is die relatie met Rusland nooit geweest tenzij men vroeger aan de linker kant van het politieke spectrum stond.

  Tegenwoordig is er een soort omgekeerde koude oorlog: Rusland is nu rechtser dan het westen, dat juist in de loop van de decennia juist linkser is geworden dan de Sovjetunie – herstel – Rusland. De Russen krijgen dus nu een koekje van eigen deeg, al die door Moskou beïnvloede ideeën die hier tijdens de Koude Oorlog hebben postgevat, worden nu terug gekegeld naar het rechts geworden Rusland: het discrimineert, het is slecht voor het milieu, en veel te militaristisch met imperialistische trekjes en vormt daarmee een dreiging die het handhaven van een soort westers machtsblok rechtvaardigt.

  Mens zonder naam [27] reageerde op deze reactie.

 16. @Pteranodon [26]:

  De Russen krijgen een koekje van eigen deeg? De Russen lijken in tijd en besef verder te zijn dan de idioten hier in het westen die de klok willen terugdraaien, de Russen zijn in vele opzichten de laatste jaren vrij passief geweest en stonden toe dat de imperialisten EU/VS met de meest grove leugens landen met veel geweld zijn binnengevallen.

  Wij krijgen een koekje van de EU en de VS nazi deeg. De nazi’s zijn hier nooit weggeweest en helemaal terug. Wij krijgen een koekje van eigen deeg, niet de Russen. Nog even en de EU en de VS kunnen hun ware gezicht tonen en mogen ze zelfs de nazi vlag eindelijk uithangen.

  • Het Nazi idee werkte toen niet, en zal nu ook niet werken.
   Het enige wat ermee bereikt zal worden is dat de mensen wakker worden in hun gevangenissen en hun vrijheid terug zullen veroveren.
   De mens kan niet in gevangenschap leven, net zo min als de dieren en al wat leeft.
   Maar als er niets gebeurd, kan er ook niets ontstaan.
   Men zal eerst de kop moeten stoten alvorens het besef te krijgen dat dat pijn doet.
   En die pijn zal de mens verheffen.
   Dus hetgeen de nazi’s willen voorkomen, wordt juist door hen bewerkstelligd.
   Zo is het altijd geweest, en zo zal het altijd zijn.

   Vrede,
   Zé.

   Mens zonder naam [29] reageerde op deze reactie.

 17. @Zé [28]:

  Je kunt er lang en breed bij stilstaan welke ideologie nu wel of niet goed of beter of slechter is, maar het grootste kwaad in deze wereld komt voort uit geld en macht over geld. Denk geld maar eens weg, dan kunnen er -letterlijk= energieën gaan stromen en vrijkomen die nu nog voor ons verborgen blijven. Je krijgt een schone en uitgebalanceerde wereld waarin iedereen een taak kan vervullen en een mens totaal zichzelf zal kunnen profileren. Geen vervuiling meer, geen ziektes meer, want de octrooien die nu nog verborgen blijven kunnen dan boven tafel komen. Schone, onuitputtelijke energie en ziektes die kunnen worden genezen enzovoort, worden nu nog weggestopt in lades om deze geesteszieke wereld overeind te houden. We hebben geen geld nodig om te overleven, integendeel zelfs, geld zorgt er voor dat we in allerlei mogelijke ellende verzeild raken. Moord, doodslag, ziektes, vervuiling, ellende, armoede, leugens, list en bedrog verdwijnen als sneeuw voor de zon zodra het middel geld tot het verleden behoort en we overgaan op een maatschappij van dienst en wederdienst, van mens tot mens, doen waar je goed in bent, doen waar je hart naar uitgaat, het kan allemaal, want geld is niet langer aanwezig en dus ook niet langer het middel dat dwingt of aanzet tot valse motieven.

  dave [30] reageerde op deze reactie.
  Zé [33] reageerde op deze reactie.
  Vrije Vogel [34] reageerde op deze reactie.

  • Wellicht, maar dat geeft zijn woorden niet minder kracht.
   Het slijk der Aarde, en die benaming is niet voor niets Dave.
   Ik leef zelf al meer dan 20 jaar op deze manier, en ervaar dat hoe minder geld je nodig hebt, hoe rijker je bent.
   Ik verbouw mijn eigen eten, maak mijn eigen geneesmiddelen, heb geen schulden, heb mijn boerderij reeds 9 jaar afbetaald, en heb zo Tijd gecreëerd om dagelijks te kunnen doen wat ik nodig acht voor mijzelf en wat ik leuk vind om te doen.
   Ik kan rondkomen van 4-500 € per maand, betaal zo goed als geen belastingen dus is mijn bijdrage aan het huidige corrupte maffia syteem zo klein mogelijk.
   Het is namelijk aan ons zelf om een betere wereld te creëren en dit kan men doen door niet langer, of zo weinig mogelijk mee te doen.
   Niet door te stemmen op een stel psychopaten, maar door te staken en aanvang te maken die wereld te maken die jij zelf graag wilt zien.
   En ook daarvoor hoef je niet in een kibboets te hebben gezeten.

   Vrede,
   Zé.

 18. @dave [30]:

  Oh, wacht, ik WAS ooit, vroeger, niet afwijzend naar geld, maar het huidige systeem is ten dode opgeschreven en dit wil men voorkomen ten koste van alles en dan zie ik niet in waarom geld en het systeem zo nog decennia voort zou kunnen doorwoekeren, dat lijkt me echt onmogelijk.

  Was geld in ‘veilige’ handen gegeven dan hadden we nog een hele tijd kunnen doorgaan, maar men moest zo nodig in de hogere versnelling en geld kapot gooien. En geld in ‘vreemde’ handen corrumpeert nu eenmaal verschrikkelijk, want de overheid is in ieder geval niet meer baas over de centjes. Die hebben alleen nog maar te luisteren en dat te doen wat de elite wenst en mogen de jongens en meiden alleen nog maar wat fiat geven aan het bedriegen, bankroven en moorden, om het ergens een beetje een officieel tintje te geven en het schlemielenvolk rustig te houden. Het kan natuurlijk ook een spel zijn en is men bezig de boel op te blazen en proberen de idioten het systeem onder één wereldmacht van de VS een andere wending te geven. Nieuwe wereldmunt met macht over ons randdebielen. Wie niet mee wil doen die crepeert maar, zoiets zou het kunnen worden. Of glijden we domweg af en zal er een grote gelijkmaker Topol M de wereldvrede moeten inluiden. Tot na de holocaust? Alles is toch mogelijk in deze wereld, die ogenschijnlijk in een eindfase zit, en niets is meer wat het ooit was en ook niet meer zal worden. We zitten op de top van de markt en in een niet aflatende neerwaartse spiraal met miljoenen en miljoenen werklozen en een ontiegelijke berg schulden, hoe in vredesnaam denkt men hier op een fatsoenlijke manier ooit weer uit te komen, zonder moord, leugens, bankroven en bedrog zal het zeker niet gaan. Dus tel uit je winst…verlies!

Comments are closed.