Reacties
 1. dave schreef op : 1

  Tja, daar kan (en waarschijnlijk wil)Volkert niks aan doen.

 2. jt schreef op : 2

  Het is een slechte zaak dat er zo weinig media-aandacht is voor deze zaak. Die hele schimmige voorarrest is pure staatsterreur. Een politieke gevangene

 3. Naam * schreef op : 3

  Volgens wat koppen in de Pedograaf (rest artikel achter betaalmuur) zou Volkert zelfs VIP status hebben gehad in de gevangenis. Zou Volkert van der Graaf ook beveiliging krijgen a la Wilders? Dan kun je dat als bewijs zien dat hij in opdracht handelde.

 4. G.Deckzeijl schreef op : 4

  Vanavond in eenvandaag de vraag: dan moet v.d.G. zeker met beveiliging naar de supermarkt?
  Neem van mij aan dattie NOOIT een normaal leven zal kunnen leiden. Ongeacht wat hij doet en waar hij zit,ze zullen hem altijd op zijn daad van 6 mei 2002 blijven aankijken, hij zal er altijd aan herinnerd worden, z’n hele waardeloze leven lang.
  En dan heb ik ’t nog niet eens gehad over zijn (nu) 12-jarige dochter. Zij moet door het leven met het idee dat ze is verwekt door iemand die met de gedachtekronkel heeft rondgelopen om met een moord de politieke situatie in NL om te gooien en die moord vervolgens pleegde.
  Wat moet ik er nog meer van zeggen?
  Ik probeer me na bijna 12 jaar op de kop af voor te stellen wat er van ons land geworden zou zijn als P.Fortuyn bv. premier geworden zou zijn.
  Maar wat we nu op het Haagse pluche hebben zitten is sowieso drie keer niks.

 5. G.Deckzeijl schreef op : 5

  Opstelten: wat is er de reden van dat je Toine Manders zo lang achter de deur houdt?
  Is het verstrekken van goede fiscale adviezen in jouw stupide beleving soms ook hetzelfde als inbreken of nog erger: moord.???
  tinyurl.com