geld voor de toekomstZaterdag 20 september organiseer ik een event in Rotterdam dat ook interessant is voor libertariërs. Het congres zal gaan over geld en meer specifiek over de toekomst van geld. Diverse nationale en internationale experts zullen praten over verschillende soorten geld en over de crisis waaronder Jan Kees de Jager, Stefan Molyneux (via video), Lex Hoogduin, Willem Middelkoop, Jim Rickards (via video), Rick Falkvinge en meer.

Sinds 2007 ben ik sterk geïnteresseerd in de werking van ons financiële systeem. In 2013 begon ik experts te interviewen over ons geldsysteem om nog meer inzicht te krijgen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot deze conferentie over geld. We hebben goed geld nodig. Geld voor de toekomst. En daarvoor zijn educatie en eerlijk debat belangrijk. Educatie die je helaas niet altijd krijgt op school of via de mainstream media. Wel via Vrijspreker natuurlijk.

Early bird tickets a €60 euro incl. BTW en lunch zijn nog verkrijgbaar tot en met 15 juli. Daarna gaat de prijs omhoog naar €75.

Ik zie je graag op 20 september!

7 REACTIES

  1. @Marnix [3]: Denk dat het goed is juist ook hem te hebben zodat hem vragen gesteld kunnen worden die door de mainstream media nooit gesteld worden en hij verantwoording kan afleggen voor beslissingen die hij genomen heeft tijdens zijn tijd als minister.

  2. @Polity [6]: Thanks Polity! Het event is grotendeels in het Nederlands, behalve de presentaties van Rickards, Molyneux en Falkvinge. Of ik het ga opnemen weet ik nog niet, als ik er budget voor kan vinden of iemand me daar gratis mee wil helpen, dan zeker!

Comments are closed.