Nigel ging weer eens los. Met een bijrol van Verhofstadt als sputterende stoorzender…..

 

 

5 REACTIES

 1. Ik vind Farage in deze video best beheerst. Verhofstad is een gedegenereerde drol. En dat laatste bedoel ik als compliment.
  Die dikke feldwebel waarmee die samen stond the schreeuwen op dat plein in Oekraine vind ik pas erg. Was die er ook bij? Of zat die zijn presentiegeld op te vreten bij de KFC?

 2. wat een opluchting, dat er ook mensen zijn als farage in het eu parlement, mensen met een vrije geest en zoals hij zei, geen communisten zoals die enge lamberts(?)

  vergeet niet de eu, heeft veel gemeen met het communisme en zit vol met links volk en dat heeft nog nooit, waar dan ook, iets goeds voortgebracht.

  ze brachten, als voorbeeld NL in de huidige situatie met 1,5 miljoen kanslozen, 100.000en NL ers verlieten gefrusteerd het land en deze leveren nu een bijdrage in en aan een ander land.

  wat er voor terugkomt, is bekend, nog meer kanslozen.
  wat is NL s toekomst? nog meer armoede, regels en uitzichtloosheid.

  en nog zijn er ruggegraatlozen die links stemmen.
  zijn wij kuddedieren of hebben we nog iets van een eigen wil?

 3. @Sander [3]: En dan, afgeknald worden? En de rechter met droge ogen beweren dat het democratische proces niet is geschaad.

 4. Mooie kerel die Farage. Niet zo maar de vangen. Eng mannetje die Verhofstadt. De arrogantie druipt er af. Als je die Lamberts hoort, hoor je pas echt hoe we in de maling genomen worden.

Comments are closed.