donderdag, 3 juli 2014
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Nigel Farage: in 5 years I won’t be here

Nigel ging weer eens los. Met een bijrol van Verhofstadt als sputterende stoorzender…..

 

 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Naam * schreef op : 1

  Ik vind Farage in deze video best beheerst. Verhofstad is een gedegenereerde drol. En dat laatste bedoel ik als compliment.
  Die dikke feldwebel waarmee die samen stond the schreeuwen op dat plein in Oekraine vind ik pas erg. Was die er ook bij? Of zat die zijn presentiegeld op te vreten bij de KFC?

 2. hendrik j. schreef op : 2

  wat een opluchting, dat er ook mensen zijn als farage in het eu parlement, mensen met een vrije geest en zoals hij zei, geen communisten zoals die enge lamberts(?)

  vergeet niet de eu, heeft veel gemeen met het communisme en zit vol met links volk en dat heeft nog nooit, waar dan ook, iets goeds voortgebracht.

  ze brachten, als voorbeeld NL in de huidige situatie met 1,5 miljoen kanslozen, 100.000en NL ers verlieten gefrusteerd het land en deze leveren nu een bijdrage in en aan een ander land.

  wat er voor terugkomt, is bekend, nog meer kanslozen.
  wat is NL s toekomst? nog meer armoede, regels en uitzichtloosheid.

  en nog zijn er ruggegraatlozen die links stemmen.
  zijn wij kuddedieren of hebben we nog iets van een eigen wil?

 3. Sander schreef op : 3

  Zucht… stond er in Nederland maar eens een denker en spreker(!) als Farage op!! Ik meen stellig dat het uittreden van Nederland uit de EU eerder een kwestie van maanden dan van jaren zou bedragen.

  Ivor Biggun [4] reageerde op deze reactie.

 4. Ivor Biggun schreef op : 4

  @Sander [3]: En dan, afgeknald worden? En de rechter met droge ogen beweren dat het democratische proces niet is geschaad.

 5. plato schreef op : 5

  Mooie kerel die Farage. Niet zo maar de vangen. Eng mannetje die Verhofstadt. De arrogantie druipt er af. Als je die Lamberts hoort, hoor je pas echt hoe we in de maling genomen worden.