4 REACTIES

 1. Wel bijzonder dat niemand de vraag stelt waarom ISIS Israël niet aanvalt en ook bijzonder is dat ISIS zich beperkt tot Syrië en het omverwerpen/vermoorden van Assad, want dat is uiteindelijk het echte doel, exact het doel wat de VS, EU, SA en Qatar ook hebben.

  ISIS, daar had men vier maanden geleden helemaal nog nooit iets van gehoord en komt zo uit het niets ten tonele en stomen linea recta van Irak naar Syrië. En geeft de VS het mandaat om Syrië aan te vallen onder het mom van ISIS stoppen. Iedereen kan toch wel nagaan dat dit een heel simpele en doorzichtige strategie is om Assad weg te krijgen.

  Wie de bedenkers zijn van deze strategie mogen we niet zeggen, want dan kwetsen we een heel oude groep financieel machtigen.

 2. Politiek is de meest verderfelijke handel s wijze die we kunnen
  aan wenden.

  Politiek is indruk wekkend.

  Samen gaande politiek is polikliek.(even ernstig als ebola)

  Politici staan voor NIETS.

  Politiek is een handel wijze waar door vooralsnog,
  het ware doel uit zicht blijft.

  Wat mij niet bevalt aan het gezag, en ik niet kan velen is:
  Dat het om eigen reden, de baas wil spelen.

  Sander [3] reageerde op deze reactie.

 3. [i]President Obama heeft in een korte toespraak benadrukt dat de VS niet alleen staat in zijn strijd tegen Islamitische Staat. “Dit is niet het gevecht van Amerika alleen”, zei hij op de dag dat de VS met vijf Arabische bondgenoten een nieuw front vormde tegen IS in Syrië.

  “We worden gesteund door onze vrienden en partners”, sprak Obama, waarbij hij refereerde aan de steun van Saudi-Arabië, Jordanië, Bahrein, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten. Hij zei trots te zijn dat de VS met deze landen “schouder aan schouder” staat.[/i]

  Wereldvrede is weer een stukje dichterbij dankzij het Vrije Westen en het Vrije Midden-Oosten, ahum…

Comments are closed.