Meer monetaire interviews hier

3 REACTIES

  1. Ik was er ook bij met Bitcoin Wednesday, het debat aan het eind heb ik niet bijgewoond. Maar de ‘gespannen sfeer’ (het viel wel mee) eerder die avond wel. De Stichting Bitcoin Nederland en de rechtzaak rond Bitonic lijken de nodige emoties te veroorzaken.

    Ik zie mijzelf als buitenstaander in dit gebeuren. En dat geruzie binnen zo’n komjoenuttie maken een slechte indruk op nieuwsgierige bezoekers die voor het eerst komen kijken en wellicht iets met Bitcoin willen doen.

    Wie zitten er te wachten op de ‘steilen’ en ‘rekkelijken’ van de NL-BitcoinKerk die hun emoties niet kunnen beheersen?

  2. @Andre [2]: Net als cash ook gereguleerd is. Dat wil niet zeggen dat iedereen zich daar aan houdt.
    Punt is wel dat als je gelegaliseerde en andere adressen krijgt in btc, en bedrijven accepteren alleen btc van legale addressen, dat een persoon met btc op niet gelegaliseerde adressen misschien moeite heeft om het uit te geven.

Comments are closed.