adam

English speaking people, you can find the interview with Adam Kokesh here. Only the first 1,5 minute is Dutch, the other 58 minutes are in English language

Iedere zondagmiddag vanaf 17:00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Vrijheid Radio op www.revolutionfm.nl

Na luisteren kan via Mixcloud

“Deze tijd is een geweldige tijd om in te leven!”
Dit is de openingszin van het boek Freedom van de Amerikaanse activist Adam Kokesh, die we in deze aflevering te gast hebben.
Adam was ooit marinier en vocht onder andere in Falujah, Irak, maar realiseerde daar dat oorlog niet goed is en werd anti-oorlogsactivist.
Hij kwam in aanraking met de filosofie van het libertarisme en begon actie te voeren tegen de war on drugs en voor persoonlijke vrijheid en wapenbezit.
Zo rookte hij bijvoorbeeld een joint voor het Witte Huis en laadde hij uit protest een geweer op Freedom Plaza in DC en velen kennen hem misschien van de ‘Jefferson dance Party’..
Hij werd regelmatig gearresteerd. Afgelopen jaar zat hij 4 maanden lang in de bak en daar schreef hij het boek Freedom, dat mogelijk de wereld op zijn kop zal zetten en de vissie van vele mensen op het leven en de samenleving zal uitdagen.
Dit is hét boek dat heel compleet de filosofie van Vrijheid beschrijft. Het is een heel optimistisch boek dat de lezer achter laat met een overweldigend besef dat vandaag de dag een geweldige tijd is om in te leven.

.
Stephan Strack en Johan Jongepier zullen uitgebreid met Adam praten over zijn boek, over het promoten van vrijheid, zijn campfire toer, over technologische ontwikkelingen, internet en 3D printen en over de toekomst.

 

In het nieuws behandelen we de volgende onderwerpen:
– Goud, zilver, bitcoins en staatsschuld
Geen nieuwe bezuinigingen
Overheid verspilt met ICT
Gemeente schaft regels af
Geen drankverbod in jeugdhonk
Buma wil sociale dienstplicht
Verplichte opvoedcursus voor ouders
Presentatie: Henk, Jurjen Koopmans, Stephan Strack en Johan Jongepier
Iedere zondagmiddag vanaf 17:00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Vrijheid Radio op www.revolutionfm.nl
Programma gemist? U kunt het terug luisteren via Mixcloud:\

Korte versie (zonder nieuws) http://www.mixcloud.com/johanjongepier/vrijheid-radio-s02e42-korte-versie/Lange versie (met nieuws) http://www.mixcloud.com/johanjongepier/vrijheid-radio-s02e42-lange-versie/

Het boek Freedom is hier gratis te krijgen:
http://www.adamvstheman.com/freedom/#.VEMejhbvYmQ