https://www.youtube.com/watch?v=KEcUBA5p6xU

22 REACTIES

 1. Veel duidelijker word het niet…toch infowars.com

  Welke aanvullende wetten, beperkingen en bevoegdheden komen er weer extra bij om U in de gaten te houden?

 2. Hoe komt het toch dat we geen grote massale optocht zien tegen de massamoord door amerika, frankrijk, engeland van menselijke wezens in Irak, Afganistan, Libië ? Allemaal oorlogen opgezet met drogredenen. En waarom zie ik geen enkel werkelijk vredesteken vanuit de usa om oorlog waar dan ook te vermijden? Komt dat misschien omdat het werkelijke streven naar wereldmacht van de gevestigde financiële machten onverminderd doorgaan?

  Andre [10] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [12] reageerde op deze reactie.
  Matthijs [13] reageerde op deze reactie.

 3. @Joseph Kétèll [9]:
  Joseph, noem daarbij Oekraine,
  In die oorlog, met gevaar uitlopend op Atoom-oorlog, speelden en spelen NL politici een grote rol. En dat is heel dicht bij.
  Denk maar aan de rollen van Timmermans, Von Baalen en Von Hofstadt in Kiev.

 4. Of je Jones wel of niet zit zitten, maar gelijk heeft ie, zeker in deze.

  Overigens, hoezo vrijheid? Vrijheid is relatief zodra de blauwe enveloppe weer op de mat valt. Neem eens de vrijheid te weigeren en op te komen voor je vrijheid niet te betalen, dan zijn er gewapende mannen die je huis binnenvallen en dwingen op op te rotten of een tijd in de gevangenis door te brengen en is het daarna zwerven op straat!

  De mensen die hier en overal voor deze onzin de straat opgaan zijn pennenlikkers en nitwits die het lef niet hebben verder te kijken dan wat de mainstream ze voorliegt. Zoetsappige huichelaars zijn ‘t!

 5. Alex Jones is een meester in gespeeld boos zijn. Maar het lijkt wel of hij nou echt zeer pissig is. Een hele vooruitgang. Maar goed, de hypocrisie walmt je tegemoet zodra je een krant opendoet. Iedereen heeft zijn grens heh 🙂

 6. Ik heb de indruk dat je bij dit soort ‘incidenten’ niet alles automatisch moet nemen zoals het aan je gepresenteerd wordt. De gebeurtenissen doen mij veel denken aan een verhaal dat ik ±10 jaar geleden las over de (20?) stappen waarmee een autoritaire staat wordt geimplementeerd. Ik weet even niet meer wie dat geschreven heeft.

  Er lopen natuurlijk genoeg gewapende en gestoorde haters rond die maar al te autenthiek zijn. Maar de gretigheid waarmee de eurofiele politici de protesten kapen zijn op zijn minst verdacht, en op zijn aluhoedjes is het hele Parijse gegeijzel een toneelstukje geweest. Want waar leidt dit allemaal van af als het ergens anders van af moet leiden?

  Naam * [19] reageerde op deze reactie.

 7. Dank voor:
  Houd uw vrienden nabij maar uw vijand nader(is over nagedacht.)
  De man is een intern deskundig
  Ze hebben een clubje opgericht.

  Ho Ho Ho.
  Hij word erbij.
  Enfin, zo ga je verzekerd met een reeds hersendood grijns.

 8. @Matthijs [13]:

  Mm, nooit geweten dat nazi’s ooit een oorlog zijn begonnen. Of het moet zijn de oorlogsverklaring aan de VS maar die telt niet want dit land was al een actief medestander van oorlogshitsers als England.

 9. @18 goede vraag!
  Was ik al ingedoken. Idd. vergelijkbaar patroon met 9/11 en MH17.

  Terwijl wij 24/7 een tsunami van desinformatie over ons heen krijgen, schakelen de globalisten op andere fronten.

  CIA.LIE Charlie HEBje ‘m DOor?
  Tenminste 5 zetten zijn gedaan in de luwte van de mediahysterie

  1. vliegkampschip Charles de Gaulles meteen op weg naar Jemen
  2. VS en Israël sturen commando’s en wapentuig naar de fascisten in de Ukraïne.
  3. Dit voorjaar is de aanvalsoorlog op Rusland gepland
  4. Het uitrollen van de politiestaat ging zo snel – de blauwdruk lag al lang klaar, lang voordat CH überhaupt plaats vond
  5. Draghi geeft de EU de doodsteek. QE om leugenachtige redenen; inflatie verhogen, en groei zien te krijgen.
  Precies het verkeerde middel voor de gestelde doelen.
  Dat weet ie natuurlijk zelf best.
  Nooit heeft dit recept gewerkt. Averechts wel!

  Het is dan ook de bevestiging dat ZERO-GROWTH wordt vastgehouden; zoals vastgelegd in het VN-beleid ‘Agenda 21′, en door de Club van Rome voor ons bedacht.

  Draghi is verwoestender dan rechtstreekse oorlog. Met bommen en granaten.

  6. De aandacht wordt afgeleid van het feit dat de fascisten in Brussel voor Juli a.s. op de agenda hebben om TTIP er als hamerstuk doorheen te jassen. TTIP is beslist een fascistische coup.
  Het behelst sluizen open voor ggo’s, gedwongen vaccinatie, rfid chippen van mensen, internetcencuur, mindcontrol – niets kan meer tegengehouden worden waar enkelen zich mee kunnen verrijken – inclusief regels om goedkope, efficiente, duurzame kringlopen te verbieden.

  De paramilitairen – die al waren gedrilld – zijn nu dank zij CH zonder weerstand in heel Europa de straten opgestuurd; alvast in stelling gebracht om in Juli eventuele volksprotest tegen de fascistische coup neer te slaan.
  (zoals eerder al gebeurde in Brussel, Griekenland en Spanje)

  De daders van CH – blijken al voor de CIA in Irak en Syrië gemoord te hebben tegen de rechtmatige regeringen en hun bevolkingen in die landen. Tegen Christenen en Moslims. Koaouchi zou graag sexen, drugsgebruiken en zuipen.
  Als ze in Parijs te aankomen, weten ze ongemerkt de Franse inlichtingen- en veiligheidsdienst te ontlopen?, staan de camera’s al klaar om de boel te filmen, en bij vertrek roepen ze nog even tegen de TV kijkers dat ze het voor de profeet gedaan hebben. Nemen ze zelfs nog de tijd om achter een agent aan te lopen. En rijden weg – naar een drukkerij met een Joodse eigenaar. Hoe merkwaardig!

  Net ‘The Truman Show’. Virtual reality.

  De gevolgen merken we hier al. Zat ‘Bruikbare Idioten’, die onder mom van vrijheid de totalitaire staat heiligen. De Socialistische Heilstaat.
  Jinek vr. 23.1. Een Juf en de minister te gast. Kinderen kwamen met ‘waanideeën’ (Jinek; het maakt haar gek, zei zij), de (kakkige) Juf – van een zwarte school – brandmerkte het als ‘complottheorieën’).

  Die minister corrigeerde beiden niet – veelzeggend! De minister ging niet pal voor onze vrijheid en democratie staan.

  Integedeel, hij zal zorgen dat scholen kinderen vertellen wat verboden is om te denken, en wat de staat nog wel toestaat wat je denkt en vind.
  Mindcontrol.
  Politici kramen de grootste onzin uit. In 1 zin, spreken zij zichzelf dikwijls tegen.
  Vrijheid en gedachtenpolitie – staan haaks op elkaar.
  Vrijheid en kindermishandeling (hersenspoelen) – eveneens.

  Assher is duidelijk geen Charlie.

  Niemand die achter de politiestaat aanloopt is Charlie.

  Charlie staat – oorspronkelijk – voor kritisch tegenover het gezag.

  Wat de media en politiek ons verzwijgen over het project C.H.:
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=110017
  http://translate.google.co.uk/translate?
  http://journal-neo.org/2015/01/08/paris-shooters-just-returned-from-nato-s-proxy-war-in-syria/

  hl=en&sl=fr&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fwww.lepopulaire.fr%2Flimousin%2Factualite%2F2015%2F01%2F08%2Fun-commissaire-de-police-de-limoges-se-suicide-dans-son-bureau_11283307.html&sandbox=1

  http://www.counterpunch.org/2015/01/12/the-paris-charlie-hebdo-march/

  De wereldleiders die in Parijs zogenaamd – voor heel even – voor vrijheid en mensenrechten waren,
  zitten nu in Ryadh te huilen voor uit hun midden wegvallen van een zware oorlogsmisdadiger en brute dictator.

  Immers de bulk van het wapentuig naar IS stuurt het trio Qatar-ISraël-VS via Saoudi-Arabië, Turkije, Jordanie en Libanon.

  We kunnen dan ook verwachten dat voor de zomer de fascisten de aanval op Rusland openen, alsmede de aanval op Jemen. En in de zomer de geplande fascistische coup TTIP in Europa bezegelen. TTIP omvat ook internetcensuur, mind control, gmo’s.

  75 jaar na dato, en we doen weer precies het zelfde! Weer terug bij af. Het 4 de Rijk bejubelen. Als je niet voor ons kruipt, ben je een terrorist.

Comments are closed.