Person_Rand-AYNGoed nieuws dat het Ayn Rand Institute nu echt actief wil worden in Europa. Zeker nu het zo rammelt in de EU zal het zeker nuttig zijn om een bron voor rationele informatie in de Europese talen beschikbaar te krijgen. *****

Te meer bemoedigend is te zien dat de Deense SAXO Bank “Lars Seier Christensen, co-founder and CEO of Saxo Bank, will act as chairman of the advisory board for ARI Europe. Annie Vinther Sanz as general manager of ARI Europe, will spearhead strategic initiatives.”*****
SAXO Bank verstrekt al jaren zeer lezenswaardige objectieve  jaarverslagen en rapporten.*****
Ook objectivist Yernaz Ramutarsic is betrokken.

IRVINE, Calif. — The Ayn Rand Institute (ARI) announced today the launch of Ayn Rand Institute Europe. ARI Europe will further ARI’s mission to foster awareness, understanding and acceptance of Ayn Rand’s philosophy of Objectivism. As Rand’s ideas continue to gain interest across Europe, ARI will establish a presence to engage audiences and advance the Objectivist movement.

Lars Seier Christensen, co-founder and CEO of Saxo Bank, will act as chairman of the advisory board for ARI Europe. Annie Vinther Sanz, as general manager of ARI Europe, will spearhead strategic initiatives. Ms. Sanz, who is originally from Denmark, currently resides in France. Fluent in six languages, she spent the past two decades in international business before starting her own consulting firm. Ms. Sanz has been actively promoting free markets and personal liberty to European audiences for years and is excited about furthering her efforts through her work with ARI Europe.
Initially Ms. Sanz will focus on reaching out to student organizations and think tanks across Europe. She will also work to facilitate new translations of Ayn Rand’s books. In subsequent months, ARI will translate major components of its website into various European languages.

“ARI Europe represents an important step for the Objectivist movement. Ms. Sanz will help ARI introduce new audiences to Rand’s philosophy of reason, rational self-interest and laissez-faire capitalism. This is the next step in our global outreach strategy,” says Yaron Brook, executive director of ARI.

# # #

The Ayn Rand Institute has experts available for interviews. Please contact media@aynrand.org or call 202-454-1997, ext. 200.

The Ayn Rand Institute promotes the philosophy of Ayn Rand, author of Atlas Shrugged and The Fountainhead. For more information on Objectivism’s unique point of view and on ARI programs, visit AynRand.org.

Contacts:
Yaron Brook, Executive Director, Ayn Rand Institute, ybrook@aynrand.org
Annie Vinther Sanz, General Manager, Ayn Rand Institute Europe, avsanz@aynrandeurope.org

16 REACTIES

 1. If any civilization is to survive, it is the morality of altruism that men have to reject.

  Ayn Rand

 2. Rand over het ophangen van de veroordeelde William Hickmann, die de 12 jarige Marion Parker in stukken sneed:

  “The mob’s murderous desire to revenge its hurt vanity against the man who dared to be alone.”

  Duidelijk niet helemaal fris in de bovenkamer dus, deze “dame”…

  BSN [9] reageerde op deze reactie.

 3. @Hub Jongen [3]:

  Nou was dit min of meer als geintje bedoeld omdat dit het eerste plaatje was dat ik tegen kwam bij het googelen van die naam. Ik ken het mens niet, maar iedereen die van dat symbool houdt beschouw ik als bad news voor ons.

 4. @kees [5]:

  Op het eerste gezicht komt het als aantrekkelijk over, het objectivisme, maar de uiteindelijke resultaten van het consequent doorvoeren van deze ideologie zijn minstens zo desatreus voor de samenleving als die van het bolshevisme. Een weerloze maatschappij.

  En naar het schijnt was Ayn Rand als persoon insufferable.

  kees [11] reageerde op deze reactie.

 5. Weet niet hoe jullie op Google zoeken, maar dit is wat mijn 1e hit is…

  Ayn Rand – Wikipedia, the free encyclopedia
  en.wikipedia.org/wiki/Ayn_Rand
  Vertaal deze pagina
  Ayn Rand was a Russian-American novelist, philosopher, playwright, and screenwriter. She is known for her two best-selling novels, The Fountainhead and …
  ‎Objectivism – ‎Atlas Shrugged – ‎The Fountainhead – ‎Objectivist movement

  kees [14] reageerde op deze reactie.

 6. @Sam Asta [13]: Misschien kijken sommige mensen net even iets verder dan het eerste zoekresultaat op google?

  Wellicht kunt u dit ook een keer proberen, wie weet steekt u er iets van op!

 7. Deze naam, uit het artikel, bedoelde ik.

  Annie Vinther Sanz

  Het eerste plaatje wat ik tegenkwam was dat in de link. Ik moest meteen lachen en kon het niet laten die te linken. Nogmaals ik ken de dame in kwestie niet maar met het plaatje van dat symbool met een hartje heb ik niet veel op.

Comments are closed.