Kunnen ze mooi dat GPS van Galileo voor gebruiken; oeps was dat niet dat EU systeem dat al vanaf 2013 zou werken??

Galileo kost maar € 4,8 miljard en werkt al jaren niet, dus we moeten hoognodig een nieuw EU project putje zoeken.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

10 REACTIES

 1. @Hub Jongen [1]: politici beginnen liever nieuwe putjes, want het laten dichtgooien van steeds hetzelfde putje door de belastingbetalers werkt niet zo goed; maar op zich zouden ze gewoon door kunnen gaan met het zwarte gat van Galileo.
  @Box Zilla [2]: tegen die tijd zal FLIBJE wel beginnen over E-coli.

 2. @Hub Jongen [5]:

  Nou, zo waardeloos is die opmerking niet. Ik vind het een heel zinnige opmerking. Het is meer de instelling van de mensen die waardeloos is. Natuurlijk kan niet iedereen onmiddellijk stoppen met belasting betalen. Maar je kan er wel naar toe werken. 20 jaar geleden was de situatie al even alarmerend als vandaag. Moet je wel willen. Je dient een keuze te maken; of je blijft het systeem dienen en daarmee je eigen ondergang, of je gaat daar mee stoppen. Kwestie van consequent zijn. Ik garandeer je dat je hier nog niet eens 3% van de bevolking warm voor kunt maken. Ik denk dat dit een – helaas lange – weg is waarop ingezet moet/kan worden door websites als deze. Noemen ze dat niet ‘going Galt’?

  MMAP [7] reageerde op deze reactie.

 3. @BSN [6]: “Going Galt” is niet lang vol te houden. Na een jaar of 6-7 voor 80% “Galt gegaan” sluiten bepaalde netten zich steeds nauwer om je heen. Dan worden de risico’s op “slapen naast Bubba” i.p.v. naast je eigen vrouw wel heel erg groot.

  BSN [8] reageerde op deze reactie.

 4. @BSN [8]:
  Misschien kwalificeert de overheid zich zelf, tot criminele organisatie.
  Dan is het bij wet verboden, om mee te werken.

  De oplossing lijkt nabij.

Comments are closed.