3 REACTIES

  1. De overheid, de staat, de geldfabrieken, de mainstream media hersenspoelen het slavenvolk met het stereotype beeld van een crimineel a la Holleeder of beelden deze uit als een man in een gestreepte pyjama met een maskertje op. Lineair denken is gewenst om het slavenvolk te onderdrukken en te leren dat er zwart en wit, goed en slecht is. Verder prikkelen ze nog heel even het beelddenken door afbeeldingen te laten zien van mensen die volgens hen boosaardig en slecht zijn en dat een crimineel niet in een pak loopt, niet bij de overheid werkt, geen journalist is, geen manager, geen bank CEO of bestuurders is, maar iemand is die in een gestreepte pyjama loopt met een maskertje op of een persoon is die in een land ooit de macht heeft gegrepen en daar de scepter zwaait met alle goede bedoelingen en niet onderdanig wenst te zijn aan de regels en wetten van het Westen en ze daarom dictators/criminelen heten.

    Crimineel is niet de overheid, niet de politiek, niet de mainstream media, niet de centrale bank en zijn elite, maar volgens hen zijn criminelen mensen die menen recht te hebben op soevereiniteit en zelfbeschikking en baas willen zijn en blijven over eigen leven en bezittingen….Dat zijn volgens de machtigen de ware criminelen en een bedreiging voor onze vrijheid en veiligheid.

Comments are closed.