7 REACTIES

 1. Regeringen en politici zijn verworden tot symptomen, beschermers, verzorgers en verplegers van een onderliggende zeer ernstige kwaadaardige ziekte en niets anders dan dat en werken niet (meer) voor het volk, maar voor de werkelijke machthebbers.

  Deze zeer ernstige kwaadaardige ziekte -de werkelijke macht- heeft in vele decennia verkregen wat nodig is om te groeien door een zeer geraffineerd spel te spelen en door systematisch straffeloos kwaadaardig moorddadig crimineel handelen en heeft zo landen, regeringen, politici naar zijn hand weten te zetten. Regeringen en politici zij fungeren slechts als verdorven uitvoerders en soldaten en zijn land- en volksverraders die de opdracht hebben gekregen landen en burgers ziek te maken, te beroven en te onderdrukken en daarheen te delegeren waar de werkelijke macht ze wil hebben.

  Wie macht heeft over geld (de centrale banken c.s.), want daar draait het allemaal om en mits strategisch, systematisch en koelbloedig gespeeld, kan of heeft daarmee uiteindelijk de werkelijke macht over landen, regeringen en het gehele monetaire en economische systeem en bepaalt hoe oorlogen en crisissen worden gestart of zelfs hoe deze zullen eindigen en is bepalend hoe erg we allen slaaf (zullen) zijn of dat we überhaupt nog zullen leven in het heden en de toekomst.

  Wie onder deze (reeds huidige) macht werkt en bouwt aan een toekomst, aan het uit laten komen van dromen en het najagen van idealen zoals een huis, gezin tot aan het opbouwen van vermogen en bezittingen doet niet meer dan werken, bouwen, dromen en najagen als een totale slaaf die uiteindelijk niets zal mogen of kunnen bezitten en ooit in één handeling (confiscatie) alles worden afgenomen en als men geluk heeft en nog leeft of mag leven, eindigen met niet meer dan een lege maag en geplunderde rekening op straat. Werken, bouwen, dromen en najagen is en zal vruchteloos blijken te zijn geweest.

  Zou je regeringen vernietigen of afzetten dan heeft men slechts een symptoom bestrijd, de zeer ernstige kwaadaardige ziekte zit dan altijd nog in de werkelijke macht, zit in hen die de macht hebben over het geld(systeem). Pas als die macht is vernietigd of is afgenomen zal er werkelijk vrede, rust, gezondheid en welvaart zijn met vooral soevereine macht voor ieder individu die pas dan volledig kan beschikken over zijn eigen leven, bezittingen, vruchten uit arbeid en welzijn.

 2. We leven in een slavernij zolang we niet zelf de verantwoordelijkheid kunnen nemen. We worden onderdrukt, ondermeer door de indoctrinatie waarbij de ander als gevaarlijk wordt voorgesteld en je dus een macht, buiten jezelf, nodig hebt voor de veiligheid. Maak de mens wijs dat ze een overheid nodig hebben en je bent er: onderdrukking naar willekeur.

 3. Pakkend verhaal, goede presentatie en goede videoboodschap.

 4. Prima boodschap!

  Dus…niet meer stemmen mensen. Want daardoor wordt het geboefte in onze regeringsgebouwen alleen maar aangemoedigd en gaat dit land beslist aan burgerlijke gehoorzaamheid ten onder. Wie niet stemt die stemt automatisch op zichzelf. Maar dat moet je natuurlijk wel zíén!

  Ondertussen bestaat méér dan de helft van alle misdaad in ons land uit een zorgvuldig verzwegen vorm van georganiseerde misdaad: het misbruik maken van bevoegdheden door overheidspersoneel. Daarmee is de nederlandse overheid een grotere bedeiging voor onze samenleving dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar.

  Denkt u daar maar eens goed over na voordat u weer naar de stembus sloft.

 5. @kempo [5]:

  Als je buren de boel tot diep in de nacht op de kop zetten en lak hebben aan aan ander zijn rust en leven en verschrikkelijke overlast veroorzaken, dan volg je zeker het advies van de buren ook op? “Als het je niet aanstaat dan verhuis je maar!”

  Witkop [7] reageerde op deze reactie.

 6. @Witkop [6]:

  Bevalt het je hier niet dan rot maar op!!?? Ja, ja, de slaven weten hun meesters goed te verdedigen. Of stond per ongeluk de deur van paviljoen 3 op een kier?

Comments are closed.