8 REACTIES

 1. 1, ja want het staat geschreven op magisch papier
  2, ja want het staat geschreven op magisch papier
  3, ja want het staat geschreven op magisch papier
  4, nee want het staat geschreven op magisch papier
  1, ja want het staat geschreven op magisch papier

  Sander [2] reageerde op deze reactie.

 2. @peter [6]: Ik heb op dumpert wel eens een filmpje gezien van iemand met een opgerekt rectum… Dat was jij dus

 3. Het probleem is niet dat we de feiten niet voldoende boven tafel brengen. Het probleem is dat de meeste mensen niet geinteresseerd zijn in feiten. “Je zult wel gelijk hebben, maar het voelt niet goed”. Daar sta je dan, met je feiten. De meeste mensen zijn niet rationeel ingesteld, maar libertariers wel.
  Mensen volgen hun gevoel. En het idee loslaten dat je in vertrouwde handen bent bij de overheid slaat zo veel zekerheid weg onder hun voeten, dat men zich liever veilig waant in een illusie. Het filmpje van Johan Jongepier (boodschap aan stemvee) verwoordt dit ook prachtig.

Comments are closed.