https://www.youtube.com/watch?v=LDG70zIrT_c

8 REACTIES

 1. War against drugs,
  war against money laundering,
  war against cash,
  Het betekent allemaal
  OORLOG TEGEN VRIJHEID,
  oorlog VOOR SLAVERNIJ,
  Hugo van Reijen

 2. Cash is king…. Een gevleugeld gezegde. Is het ook echt zo? Ik ervaar steeds meer dat alles via de bank moet lopen. Zwart geld? Ik zou het direct aanpakken, maar eerlijk gezegd weet ik niet meer hoe. Iemand zwart betalen? Graag, maar ook hier weer: Ik zou niet weten hoe… Iedereen zit opgesloten in een verstikkend systeem waarbij iedere euro verantwoord moet worden. En echt iedere euro moet fors belast worden… Ten faveure van wie? Van wat? Niet van de burger… So where does the money go to?

 3. Geen cash meer betekent de dood in de pot en het einde van alle vrijheden en een totale speelbal ven het establishment.

  Maar als er geen cashgeld meer is dan moet er nieuw fysiek geld worden gemaakt door onszelf. Men neme een soort van bank, of eigenlijk gezegd een stalling en wisselkantoor waar men geld naar toe kan overmaken en dit omzetten in fysieke ‘libercoins’. Eventueel kan men met een soort van lidmaatschap een kostendekkende bijdrage leveren of anders een kostendekkende toeslag betalen over het geld. Er moet toch iets in die richting te bedenken zijn. Vraag me alleen af in hoeverre de gevestigde orde een dergelijk project zal proberen te frustreren of te saboteren.

  John [5] reageerde op deze reactie.

 4. En het meest zorgwekkende van een cashloze maatschappij zal zijn als je ziet hoeveel mensen een cashloos bestaan zonder morren of al te veel problemen zullen accepteren. Deze mensen, de massa, zal er voor zorgen dat de enkeling die nog goed bij verstand is en het vrijheidsbeperkende en -bervonde gevaar ziet van een dergelijke maatregel zal een roepende in de woestijn zijn….of een roepende in de kerkers en het wegstoppen van opstandigen, ook daar zal de massa geen enkel probleem mee hebben. Mensen passen zich snel aan bij situaties en de massa zal ook geen moeite hebben, en dat gaat ook nog komen, gechipt te worden.

  …”In Openb.3:16 staat: ‘en het (beest, die macht) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest of het getal van zijn naam heeft.”…..Het zou perfect passen in de huidige gecontroleerde digitale cashloze- wereld.

 5. @IIS [3]:

  Zorgen dat jij het cashloze geld blijft gebruiken is heel simpel, en gebeurt nu ook al hetzelfde met de Euro.
  Verplicht iedereen om in een door de overheid geregistreerd huis te wonen, een verplichte aansluiting op gas, water en licht te hebben, en hierover belasting te betalen. Je werkt je uit de naad om het geld bij elkaar te krijgen, en de cirkel is rond.

  Vilseledd [6] reageerde op deze reactie.

 6. … En het is allemaal ontwikkeld voor uw gemak en veiligheid. Helemaal niet om u te controleren, of te onderzoeken waar uw geld vandaan komt. Ook niet om te onderzoeken waar u uw geld aan uitgeeft. Het is alleen maar om witwassen van crimineel geld te voorkomen. Of om te voorkomen dat terroristen geld in koffers meeslepen. Of om te voorkomen dat er geld in omloop is waar geen belasting over betaald is. Immers het is uw plicht om belasting te betalen. Dat willen we graag met elkaar. Dat is iets wat we aan elkaar verplicht zijn. Collectief gedrag voor alles.

  En mocht u toevallig weten dat uw buurman in de avonduren met zijn klussenbus weg is om even iemand te helpen… Meld dat dan vooral even op ons meldpunt. Dan kijken wij wel even of alles netjes geregistreerd is. U blijft anoniem, dat garanderen wij u …

  Houzee…

Comments are closed.