HoeveelNaar aanleiding van terroristische acties onlangs, nog even wat getallen om het in perspectief te zetten: het aantal doden door moslim extremisten in de VS was gedurende de afgelopen 14 jaar ( na 9/11) nog geen 2 per jaar. Nu is de vraag of dat kleine aantal komt door al die honderden miljarden aan antiterrorisme of dat dat geld nauwelijks nuttig en nodig is? Als we die 2 doden per jaar vergelijken met het aantal doden in de VS door hun eigen meubel : 27 per jaar, oftewel 15 keer zoveel als moslimdoden, dan ben ik geneigd als je al geld afneemt van anderen, om wat geld aan meubelveiligheid te besteden.

Of neem het aantal doden door bliksem: 32 per jaar tov van 2 door moslims, doe mij dan maar een fractie van dat antiterrorisme budget en alles wat daar mee samenhangt mbt inbreken op persoonlijke vrijheid, aan bliksem bestrijding. Misschien ook nog een leuke taak voor de paus.

Hetzelfde kan gesteld worden voor het aantal doden door insectenbeten: 62 per jaar

maar als je echt wat wilt bereiken tov 2 moslim gerelateerde doden per jaar: het aantal verkeersdoden in de VS bedraagt 96 per dag!

(Sources: deaths from traffic accidentsdeaths from bees; deaths from lightningdeaths from furnituredeaths from right-wing extremists)

3 REACTIES

  1. @Bertus [1]:

    re. Alhoewel alle terroristische aanslagen bij elkaar opgeteld, natuurlijk weer een ander plaatje opleveren.

    Als je alles wat de VS en de NAVO in het midden oosten doen ook als terrorisme beschouwd wel ja.

  2. @Bertus [1]:

    re. en.wikipedia.org

    de in uw aangehaalde artikelen hebben natuurlijk niet zo veel met moslims van doen, maar meer met het door de VS overheid gevoerde destructieve beleid.

Comments are closed.