De vraag op het stembiljet wordt: "Bent u voor of tegen de wet tot goedkeuring van de Associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne?"

13 REACTIES

 1. Bij mij ook.
  Trouwens alle VRIJE afspraken, invoerrechten en weet ik wat kunnen ook best zonder EU worden geregeld. Overheden hoeven helemaal NIETS te doen. Hoe minder hoe beter.

 2. @Timothy [6]:

  We mogen allemaal een keertje op ze spuwen en als het weer naast zich neergelegd wordt, kunnen we ze dat weer minstens 10 jaar voor de voeten gooien.

 3. Nederland had bijna een bindend referendum (Wiegel-block), maar het volk wilde het niet,.., .als een stel infantiele hoeren zichzelf verkopen voor 40 judas penningen (oetkeering).

 4. @ir JKF bogers [3]:

  Verklaar je nader.
  Het gaat er hier om of je als levend slachtoffer niets doet, of dat je nog NEE zegt,
  Als er maar voldoende nee’s komen, maak je misschien nog meer mensen wakker en maak he het de politici misschien een ietsje moeilijker.
  Als je niets doet, (wat bij verkiezingen het beste is) , dan versterk je in dit geval de macht van de politici.
  En dan is Turkije je volgende geassocieerde.

 5. We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile. Zou een juiste slogan zijn voor de EU naar andere landen..

 6. @Hub Jongen [10]:

  Dat het ligt zou doven, wanneer we niet voor de ‘grondwet’ zouden stemmen. Bij van Randwijck was dat juist zo, wanneer men voorr tyrannen zwicht. In 2005 stonden de Nederlanders juist tegen een tyran op.

 7. @Hub Jongen [10]: Je denkt toch niet dat dit systeem zich iets aantrekt van de uitkomst van het referenda en/of welke verkiezing dan ook….elke keer dat je komt hou je dit systeem in leven!

Comments are closed.