14 REACTIES

 1. Vreemd, dat aan de éne kant we de extremistische moslims hebben te vrezen, wat onophoudelijk via de manipulerende media aan ons wordt getoond (koppensnellers ISIS, waarvan het Westen precies wist waar ze waren te lokaliseren, maar men hun gang hebben laten gaan) en aan de andere kant hebben we tolerant en meegaand te zijn en moslims hier te ontvangen zoals we Sinterklaas verwelkomen. Vreemd dat de politiek en de slapende Gutmensch een onderscheid weet te maken tussen goede en slecht moslims en ook precies weten dat de extremistische moordende moslims daar blijven en alleen de nette, fatsoenlijke en welopgevoede, maar vooral vredelievende moslims deze kant opkomen. Geen criminelen, geen huurmoordenaars, geen mensen met slechte bedoelingen, nee, alleen maar heel brave, hoogopgeleide, goedgeklede heren oorlogslachtoffers die geen behoefte voelen om hun land te verdedigen tegen een door het Westen uitgeroepen verschrikkelijke dictator die het land voor jaren in vrede onder de zweep hield, met voldoende pingping op zak gaat ze opgetogen noord/noordwest (meisjes en gezinnen heeft men achtergelaten om daar verkracht en vermoord te worden).

  Een dode kat in de brandende zon stinkt minder dan dit hele georkestreerde aanschuiffeest.

  Schoonmaakbedrijf Amsterdam [14] reageerde op deze reactie.

 2. Zou men geen aangifte moeten doen voor het in gevaar brengen van de bevolking door corrupte politieke acties die er voor hebben gezorgd dat er false flag oorlogen zijn in het MO en de EU wordt opgezadeld met criminelen en ex huursoldaten die hier een bedreiging gaan vormen? Waarom lopen al deze politici nog steeds vrij rond en regeren ze nog steeds?

  Feitelijk en volgens de wet horen politici voor het tribunaal te worden gebracht, omdat ze met hun leugens, bedrog en misleidingen en corrupte handelingen verantwoordelijk zijn voor oorlog, moord en doodslag in het MO,verantwoordelijk zijn voor exodussen, verantwoordelijk zijn voor hun roofpraktijken en het in gevaar brengen van (EU) landen en de bevolking die elk moment een derde wereldoorlog in gerommeld dreigt te worden.

  De politici horen niet meer te regeren, maar opgepakt te worden. Ook de politici van vele jaren terug, moeten voor het tribunaal, omdat deze de grondleggers zijn van een totaal corrupt en fascistoïde systeem en mede of hoofdzakelijk verantwoord zijn.

  IIS [9] reageerde op deze reactie.

 3. @IIS [8]:

  Volgende stap zal zijn dat alle private centrale banken dienen te worden ontmanteld en lamgelegd en geldcreatie weer onder te worden gebracht bij de onafhankelijke -non corporatistische- staten en bij oprechte volksvertegenwoordigers die oprechte en alleen of slechts handelen voor en in dienst zijn van burgers (niet andersom!), De macht ligt dan bij de gemeenschap en elk individu afzonderlijk en niet meer of langer bij een groep mensen die zeggen dat ze een democratische meerderheid vormen en tegen de bevolking werken. Zodra alle regerende en financieel corrupte kopstukken zijn verwijderd uit de samenleving kan men weer werken aan een dwangloos en stabiel economisch, financieel en sociaal systeem.

 4. Die enorme tsunami van economische profiteurs is door de EU-PROLETEN geregeld.
  Zij willen méér en méér Europa met mensen die nooit tegenspraak geven en alles slaafs opvolgen wat zij verlangen.
  En hoe pak je het aan: laat ze allemaal uit de Arabische landen en niet te vergeten Afrika en de rest toe in Europa.
  Het moeten er zoveel zijn dat de Nederlander, de Duitser er straks niet meer is.
  Onze cultuur, normen en waarden, gebruiken zijn straks allemaal WEG!
  Merkel en Hollande hebben een bloedhekel aan mensen die voor hun land opkomen, zij willen het nationalisme uitroeien.
  U weet het nu!

  IIS [11] reageerde op deze reactie.

 5. @dr. heinz [10]:

  Als het gaat om de zogenaamde vergrijzing tegen te gaan, dan zou ik eerder voorstellen dat ze Aziaten hierheen halen. Werken hard, geven weinig tot geen problemen en voegen iets toe aan werkgelegenheid en hangen in de regel geen intolerante religie aan.

  Ik denk alleen dat de olieproducerende landen in het MO die schijnbaar niet meer weten waarheen met hun geldelijke en door allah gezonden macht dat niet zullen accepteren, uiteindelijk lijkt het dat ze daar de macht hebben en de EU om wat voor reden dan ook gewoon moeten knielen. Waarom anders worden vluchtelingen niet in rijke oliestaten ondergebracht en daar zelfs weggezet als ongewenste vreemdelingen. Of men weet daar dat het tuig is of men heeft graag dat ze hier de boodschap van allah komen verkondigen.

 6. Een zekere Pamela Hemelrijk heeft daar een stuk over geschreven.
  Het verhaal is: oil for immigration.
  Is in 1975 overeengekomen, Europa moet ook mee betalen om een moskee te bouwen, taal les in het Arabisch en veel meer
  Lezen dus.
  Uw schellen vallen van uwen ogen.

Comments are closed.