Nicht bewustDirect na de gebeurtenissen in Parijs zijn de gewoonlijke islam- apologeten begonnen met het beperken van de schade.

We voeren oorlog tegen ISIS en niet de Islam, orakelt premier M. Rutte terwijl de algemene boodschap uit de hoek van de multiculturalisten is dat het hier slechts gaat om een paar terroristen, het overgrote deel van de moslims is lief en  vredelievend en houdt echt van ons niet-moslims en keurt deze terreur af zodat men hun deze moordpartij niet mag aanrekenen.

Eigenlijk zijn de moslims hier de ware slachtoffers.

Geldt deze redenering ook voor andere ideologieën vraag ik mij af, bijvoorbeeld voor Hitler ’s nazisme om eens een Godwin te plaatsen. Het overgrote deel van de (neo)nazi’s heeft geen joden vermoord en is niet van plan dat te doen en bestaat ongetwijfeld uit heel aardige mensen die goed voor hun konijn zorgen maar zijn ze daardoor gevrijwaard van stille medeplichtigheid aan de misdaden die namens de ideologie die zij aanhangen zijn begaan ?  Hun Nazi-geloof schrijft duidelijk de vernietiging van  de niet–Arische ondermensen voor en daar geloven ze 100% in anders zijn het geen nazi’s.

Gematigde nazi’s bestaan niet, gematigde moslims evenmin.

Hoe kunnen belijdende moslims afstand nemen van daden die hun religie duidelijk voorschrijft zoals het massaal doden van andersgelovigen en homoseksuelen, wat we dagelijks overal in de wereld zien gebeuren ? Dat moorden is juist een essentieel voorgeschreven onderdeel van hun geloof, om zoveel mogelijk mensenoffers aan hun god te brengen.

Belijdende moslims kunnen die misdaden niet afkeuren zonder hun geloof af te vallen, net zo min als dat nazi’s afstand zouden kunnen nemen van hun ideologisch voorgeschreven Jodenhaat zodat beide groepen gelovigen moreel medeverantwoordelijk zijn aan de misdaden die namens hun ideologieën worden begaan.

“Wir haben es nicht gewusst” gaat hier niet op.

28 REACTIES

 1. Zolang een moslim alle wetten uit de koran erkend niet een dezer ontkend is hij een vijand van de andersgezinde mens en geen enkel recht heeft zich in een vrije maatschappij te begeven zoals de democratie voorstaat juist omdat hij deze ontkend.

  Schrappen zal hij of leven in een omgeving die niets met de democratie vandoen wil hebben,,,.

  laat hun maar eens uit de kast komen,, vooral de “gematigden”.

 2. @DzVzTkM [2]:
  Inderdaad, ik wil mijn handen in het vuur steken en wedden dat de meeste van die hipsters die afgeknalt zijn je voor racist hadden uitgemaakt als je grenscontroles ter sprake zou brengen.

  a learning moment!! Maar Fransen blijken nogal eigenwijs.

  peter [7] reageerde op deze reactie.

 3. @peter [7]:

  Peter , weet je nog …..De grot en schimmenspel , puppetmaster , en gewoon niet naar buiten willen .

  Ik zei het al : Wilders heeft zijn werk goed gedaan , fantastisch , hulde , en natuurlijk geholpen door een uitgekookte media , die hem in een “underdog “positie heeft geportretteerd.

  Het zal nog even afwachten zijn , of zijn reis eindigt op een wit paard , of in een kist ?

  En alle fora , zijn momenteel doorzaaid met “webcare ” , dus spaar je adem.

  peter [16] reageerde op deze reactie.

 4. @peter [9]: “..Angst is een slechte raadgever…..”

  Der is niets mis met grenscontroles, aan dat lijstje kan je ook de achterlijke anti-wapenwet van de Fransen aan de kaak stellen.

 5. Maar ik wil wel een nuance bij Wladi stellen: wanneer alle moslims slecht zijn, vanwege dat geloof, dan valt er nogal wat meer te distancieren: alle socialisten en communisten die van anderen stelen, allen die geloven in democratie, want die maakt ook veel kapot. Iedereen die in Molenbeek woont….
  Waar het mij om gaat: zo lang iemand ergens in gelooft, zonder mij lastig te vallen, moet hij vooral in die maagden, eeuwige leven etc geloven. Nogmaals zo lang hij zich aan NAP houdt. Zo niet dan wil ik terug kunnen schieten.

  Andre [15] reageerde op deze reactie.
  ir JKF bogers [19] reageerde op deze reactie.

 6. Ja, het waren absoluut moslims in Parijs, want iemand heeft “Alluh Ackbar” horen roepen, ze hadden Kalashnikovs en er is een Syrisch paspoort gevonden! En het was ook nog op televisie te zien, dus hoeveel bewijs heb je nog nodig? Het is natuurlijk ondenkbaar dat een andere organisatie (of geloof) leeft van mensenoffers?

  Ach, wie weet gaat ISIS in Duitsland de Reichstag in de brand steken! Kunnen onze oosterburen ook weer meedoen aan “ein totale Krieg”! En gaan we in Europa moskeeën en islamitische slagerijen in de fik steken! Of is dat ook weer een Godwin?

  Als je niet leert van de geschiedenis, zul je hem blijven herhalen.

 7. @Overnight [12]:

  Interessant is dat het voorzorgsprincipe, waartegen in libertarische kringen nogal gefulmineerd wordt, te pas en te onpas uit de kast wordt gehaald om bepaalde zaken te rechtvaardigen, zoals bijvoorbeeld in dit artikel alle moslims op één hoop worden gegooid. Wellicht is het probleem dat men graag dingen wil versimpelen om grip op de zaak te krijgen: “alle moslims zijn slecht”. Er zit een verschil tussen wat men denkt, en wat men doet.

  Naam * [17] reageerde op deze reactie.

 8. De afgelopen dagen was ik ergens in Verweggistan zonder nieuws en internet. Ik heb het drama gemist en vandaag nauwelijks gevolgd. Maar afgaande op de koppen in de media waren het juist lieden van de categorie “apologeten” die door hun gelieve “zingende baarden” (al dan niet geschoren) te grazen zijn genomen. Of lag dat anders?

  @Andre [15]:
  “alle moslims zijn slecht” Ik ben het eens met je opmerking maar krijg wel de indruk van 90% het verpest voor de andere moslims.

  En Maffe Mark R. kan vinden, roepen en piepen wat die wil. Als een ander besluit tot oorlog dan kan hij drie dingen doen: vechten, vluchten of onvoorwaardelijke overgave. Heeft iemand Willy nog gezien?

 9. @Overnight [12]: “.. wanneer alle moslims slecht zijn, vanwege dat geloof, dan valt er nogal wat meer te distancieren: alle socialisten en communisten die van anderen stelen,..”

  Linksen zijn doorgaans heel trots op hun moslimknuffels, birds of a feather. Dus je hebt wel een punt te pakken.

  “..allen die geloven in democratie..”
  Democratie (een echte zoals in Switzerland) is een geweldig systeem,

  Als democraat steun ik ook afscheiding, ik gun jouw de vrijheid om je eigen Kanton/land op te richten waar jij je grenzen mag opengooien voor 3de wereld moordzuchtige barbaren!

 10. @Raymond [21]:

  PS , deze presentatie legt ook niet uit wie Allah is , omdat hij op dat punt gebruik maakt van onjuiste bronnen.

 11. Net zoals wij Hollanders reageren op ons bestuur, is de doorsnee Islamie het een beetje zat en het zal wel en betalen ze aan de grijze wolven enzo. (zo ken ik een politieagent). Totdat het om het eggies gaat en dan zijn de rapen gaar.

Comments are closed.