eu-flag-dorensOp 7 april mag u nog een keer uw mening geven of u het door de EU gesloten ASSOCIATIE verdrag met de Oekraine eens bent of niet.*****
Als uit dat referendum “JA” komt, zal het de laatste keer zijn dat u over iets dergelijks iets mag zeggen. De politici zullen dan immers gesterkt worden in hun mening dat het volk onbelangrijk is. Als er “NEEN”  uit komt, zullen ze wel net zoiets doen als bij het referendum over de EU-grondwet. Die werd immers met 63% overtuigend afgekeurd, maar de politici hebben toen het volk belazerd door te zeggen dat de grondwet niet doorgaat, maar dat er wel een VERRAAD van Lissabon komt waarin alles staat wat de politici de door hen begeerde macht heeft gegeven.*****
En om u al een beetje inzicht in de Oekraine te geven, zie hier een vergadering van hun parlement:

https://www.youtube.com/watch?v=QFQxKHl0ogg

U kunt op uw gevoel, of na lezen van dit commentaar, gerust NEEN stemmen. Als u JA zou willen stemmen, dan verwacht ik dat u eerst het verdrag van 321 pagina’s bestudeert, en checkt hoeveel belasting u dat gaat kosten, en hoeveel meet immigratie Nederland krijgt door de open grens met Oekraïne .

Overigens is dit associatieverdrag een enorme overbodige geldverspilling want als “Nederland” meer handel wil drijven met Oekraïne is alleen maar nodig dat ze geen invoerbelasting meer  gaan heffen en de markt regelt de rest.

 

5 REACTIES

 1. Ik ga op 7 april 100% zeker tegen het associatieverdrag met Oekraïne stemmen. ik was 1 van de ruim 400.000 handtekeningen voor het referendum.

  Ik ga altijd stemmen, maar dan wel tegen de EU en vóór de partij die ons van de EU wil bevrijden.
  Beschouw het maar als een nieuwe 80-jarige oorlog.

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Rob [1]:
  Goed om bij het komend referendum associatie Oekraïne NEEN te stemmen. Dat geeft duidelijk aan dat je voor vrijheid bent en tegen verdergaand horigheid.

  Stemmen op een partij heeft het nadeel dat je altijd een hoop andere punten (waar je niet voor bent) ook meestemt.
  Groot verschil met referendum.

  Rob [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Hub Jongen [2]:

  We zullen ons eerst van de EU moeten bevrijden voor we ons kunnen veroorloven om niet meer te stemmen.
  Kortom, het doel heiligt in dit geval het middel.

 4. We kunnen er van alles over zeggen, denken, protesteren
  en wat verders nog zou kunnen.
  JE KRIJGT WAT ZIJ JE GEVEN!!

  En dat is na afloop, een TONEELVOORSTELLING!!

Comments are closed.