14 REACTIES

 1. Als ik het goed begrijp, komt het er op neer dat Molyneux zegt dat overheden, ondanks het feit dat zij zelf aan bombardementen medegewerkt hebben, door gelaedeerden niet verantwoordelijk gehouden en evenmin aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de gevolgen van deze bombardementen, omdat een groot gedeelte van de bevolking die zij vertegenwoordigen, geen zin heeft, de lasten te dragen.
  Hij had dit wel iets korter kunnen formuleren.
  De validiteit van zijn argument lijkt mij op zijn minst twijfelachtig.

 2. Doet me denken aan dat plaatje van die Amerikaan met een assault rifle in zijn hand die zegt “de meeste wapenbezitters doen geen vlieg kwaad en moeten dus niet gestraft worden voor de wandaden van enkele gekken”
  Dan komt er een moslimvrouw in beeld die zegt “de meeste moslims doen geen vlieg kwaad en moeten dus niet…”
  “oprotten” schreeuwt de conservatief met zijn assault rifle

  Albert S. [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Perspectief [4]: Mee eens, wij hebben ´leiders´ die via een zogenaamde ´vertegenwoordigende democratie´ (lees: een zichzelf instand houdende politieke en financiële elite) worden ´gekozen´. Na elke verkiezing zie je steeds weer de zelfde koppen terugkomen en na wat koehandel zien we weer de zelfde partijen terug in de regering. Allemaal gesanctioneerd door de corporatistische en staatspers. Met andere woorden een door en door corrupt en verziekt systeem dat nooit naar het volk hoeft te luisteren.

  That´s all folks.

  Keinstein [7] reageerde op deze reactie.

 4. @Albert S. [5]: Zonder meer, een verziekt systeem< o.a. omdat de besturende klasse zich tot een zichzelf voedende entiteit heeft ontwikkeld. Dat gaat dus niet meer opgelost worden door de deelnemers aan dat verziekte systeem, bv door een wat meer klassiek-liberale speler.

 5. Veel interessante informatie (vooral de interviews) over dit onderwerp is te vinden op de website van Red Ice Radio.

 6. Dus de Elite Politici van een Land besluiten het plat te bombarderen en
  het Volk van dat Land mag de verantwoording nemen!

  Nou, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres!

  Dan moeten er Volk\Burgerrechtbanken komen om het gespuis voor de rest van hun leven vast te zetten, al het vermogen ontnemen en laten wegrotten!

 7. Onderhand is er in bijna alle wijken en dorpen een opvangcentrum met een paar honderd mannen. Goede kans dat het voormalige IS-strijders zijn.

  Van de politiek hoef je geen oplossing te verwachten, van het volk ook niet. Je moet het dus zelf oplossen. De grote vraag is nu: hoe ga ik hiermee om?

 8. @Perspectief [4]:
  en juist het niet respecteren van een volksraadpleging geeft dit goed weer en geeft volgens mij aan een geknechte bevolking het recht om de invasiemacht (lees leiders) aan te klagen.

 9. @Albert S. [13]:
  Het Is jouw land niet.
  Eigendom kun je alleen verkrijgen door ruil met de eigenaar of door het uit de natuur te halen als het geen eigendom Is. Nederland is daarmee niet jouw eigendom.
  Gewoon pleiten dat welvaartsstaat en buitenlandse interventies worden stopgezet en je bent van het hele probleem af.
  Er Is een reden dat je niet voor die meest logische oplossing kiest en naar je overheid rent voor bescherming. Die reden Is omdat je gemakkelijker gehoor krijgt bij je heersers om een paar tobbers in elkaar te timmeren of te verdrinken. Naar meer geweld luisteren ze naar minder geweld niet

Comments are closed.