colognaiseIn deze video doet een Duits meisje (16) verslag van haar angst om nog alleen buiten te lopen, om een T shirt te dragen en deelt ze haar zorgen over hoe de Duitse samenleving zich zal ontwikkelen indien de Duitse regering haar immigratie beleid niet wijzigt. Nu kun je van zo’n jong meisje uiteraard geen doorwrochte analyse verwachten en kan eea afgedaan worden als louter anekdotisch maar inmiddels in het ‘post Keulentijdperk lijkt er toch wat veranderd/aan de hand te zijn bij de Oosterburen.

https://www.youtube.com/watch?v=uGfP8CyJAhg

Volgens een (niet geverifieerd) bericht was de video van het meisje van haar Facebook account gewist door de nieuwe regels in Duitsland mbt ‘ hate speech”. Tja, in ieder geval hoef je je dan geen zorgen meer te maken dat Sharia wetgeving een einde gaat maken aan de vrijheid van meningsuiting. Dat heeft je eigen regering al geregeld.

Duitsers kunnen kennelijk nog pepper spray en tasers kopen. Niet dat dat veel helpt, maar in NL mag je dat niet eens om jezelf te verdedigen. Beter zou natuurlijk zijn vrij wapenbezit. Er is niets wat zo egaliserend werkt voor verschillen in fysieke kracht als een Glock 42. Zeker op een armlengte afstand. Ook hier weer de overheid die je onder dreiging van geweld (jawel, met wapens door jezelf betaald) je middelen om jezelf te verdedigen afneemt in plaats van je adequaat te beschermen.

colognaise

Het meisje roept mannen op om de vrouwen te beschermen. Lijkt me redelijk, maar dan wel pas als vrouwen massaal oproepen om alle wetten die in het nadeel zijn van mannen te herroepen. Zie de artikelen op deze site mbt ‘ Male privilege’ , Sexodus en de uitwassen van alimentatie, langer AOW voor vrouwen, ongelijke verdeling ziektekosten etc. We zijn wel goed maar niet gek. Quid pro quo. Geweld middels wetgeving is ook geweld dames!

Eerst stemmen op al die knuffel partijen die pleiten voor thee drinken en dan nu de mannen vragen de problemen op te lossen met minder zacht/zwakzinnige methoden. Goed bezig. Wellicht zouden vrouwen eerst eens massaal moeten gaan stemmen tegen de verzorgingsstaat om ieder geval wat van de aanzuigende werking teniet te doen. Ook al is dat soms in hun eigen nadeel. Het is evident geen toeval dat de Staat zo is gegroeid nadat vrouwen stemrecht kregen. Ik vraag me af wat dat meisje gaat stemmen als ze eenmaal 18 is.

De radeloosheid druipt er van af. “waarom worden die mensen niet het land uitgeflikkerd?“ Tja meisje, dat kan natuurlijk niet. Wij zijn een rechtsstaat etc etc. Het probleem lijkt met name te komen door het bestaan van de ‘publieke ruimte’ en een kliekje bureaucraten op grote afstand (meer dan arm lengte) dat bepaalt wie zich daar mag ophouden. In een private omgeving zou je dergelijk gedrag nimmer hoeven te tolereren. Hopelijk leest het meisje een keer een boek over private law societies met ‘ physical removal services’ door meneer Hoppe. So to speak.

Hijseenberg, Januari 2016

22 REACTIES

 1. Hulde, niets dan hulde aan dit dappere meiske! Dit meiske tegen Merkel, heeft wel wat van David tegen Goliath. We weten allemaal wie er uiteindelijk won. Samenvattend: hoop!

 2. Als je krachtige actie onderneemt dan begint 90% te piepen ‘dat dit niet de manier is’. Zelfs het omduwen van een hek gaat velen al te ver.

 3. Geen medelijden mee!
  Wacht maar af, dit is pas het begin…

  De maatschappij BLIJFT wegkijken, dan zullen ze de shit door de strot
  heen geduwd krijgen. Maar dan staan ze weer als kinderen te piepen!

  Tja?

 4. Dit meisje heeft volstrekt gelijk.
  Ik denk dat heel veel Nederlanders zich inmiddels stiekem bewapend hebben, toegestaan of niet.
  En daar kan de Overheid niets aan veranderen! De tijd dat de Overheid nog enig gezag had ligt sinds dit kabinet achter ons.

 5. Het meisje is 16, heeft nooit mogen stemmen, dus je kan het haar de linkse drek, waarin ze geboren is, niet verwijten.

  De jeugd heeft de toekomst , niets geneest beter dan een full contact ervaring met linkse exotische rescue pets.

 6. In een oude reportage over Prussian Blue, een neo-nazi band waarin twee meisjes van 13 zingen, wordt hen verweten dat ze te jong zijn. Het lijkt erop dat ze met hun opvattingen op één lijn zitten met het 16 jarige meisje, en is zij niet ‘te jong’? Moet zij niet eerst opgroeien om haar eigen mening te ontwikkelen?

  De neo-nazi’s zien niets in multicultureel samendoen. Daarvoor werden ze vervolgd en veroordeeld – ze spoorden niet. Dat was decennia terug. En nu beweert de massa min of meer hetzelfde als de neo-nazi’s van toen, of erger.

  Maar het kan toch niet zo zijn dat de neo-nazi’s zoals Hans Janmaat en Pim Fortuyn op heel veel punten gelijk hadden? Ik ga het filmpje van de 16-jarige nog maar een keer kijken voordat het verwijderd is.

  ir Jacob bogers [19] reageerde op deze reactie.

 7. JA IK BEN NIET ZOZEER BANG DAT VOLWASSENEN DIE NIET BEKEND ZIJN MET HET FENOMEEN ARABISCHE LANDEN, DIT MEISJE HEBBEN LATEN SPREKEN EN DAN MAG DAT GEWOON WEG NIET.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  WETEN DE POLITICI WEL WAT ZE HUN EIGEN KINDEREN AAN DOEN EN EVENZO DE RECHTERS ETC.
  NA 7 JAAR MIDDEN OOSTEN ,TOEN NOG VREDIG EN IN OPBOUW DOOR OLIEWINNING SINDS1950, BETAANDE UI MILLIEOENEN EXPATS EXPERTISE DAT IS EEN ANDERE WERELD
  EN ZAL DAT EEUWIG BL,IJVEN.
  WIJ ZIJN DEMOCRATEN ZIJ BESTAAN UIT STAMMEN DIE ELKAAR EEUWIG ZULLEN BEVECHTEN.

  MEISJES MOETEN WEL GEHOORD WORDEN EN LATEN ZE IN HET ONDERWIJS IETS BEDENKEN OF SPREKERS UITNODIGEN OM MET DE KINDEREN HIER OVER TE SPREKEN. JE MOET TOCH ALS KIND EEN UITLAATKLEP HEBBEN ALS JE IN ANGST ZIT..
  TERUG MET DIE VIDEO.
  WAT EEN BANGERIKKEN , BAAS IN EIGEN LAND, DAT WAS OOK ZO IN HET MIDDEN OOSTEN ALLEEN MET VISA MOCHT JE DAAR WONEN EN WERKEN.
  HET WORDT EENGROOT EN MOEILIJK PROBLEEM VOOR JONGE MEISJES ALS ZE ONZEKER DOOR HET LEVEN GAAN.

  HOOP DAT ER VEEL MENSEN NET ZO DENKEN ALS IK.!

  ROTTE PEREN TUSSN DE NIEUWKOMERS ONMIDDELIJK ENKELTJE RETOUR GEVEN.

  FIJNE DAG LIEF MIESJE EN STERKTE.

  MMAP [18] reageerde op deze reactie.

 8. @Jannes [9]: “..Zo is het. Deze salonlibertariërs zijn zeer opvallend heel erg stil. Ik denk dat ze zich allemaal in schaamte in een hoekje hebben teruggetrokken…”

  Open grens libertariers zijn primitieve narcisten (gutmenschen) met een exoten-fettish! Die schamen zich nergens voor

  Igor [21] reageerde op deze reactie.

 9. @ir Jacob bogers [20]:
  Ik denk dat de werkelijke reden dat redelijke mensen de discussie met jouw momenteel ontwijken meer te maken heeft met de manier waarop jij ze preventief probeert te framen met onweerlegbare beschuldigingen, jij neemt geen stelling tegen het idea van open grenzen maar tegen eenieder die voorstander hiervan is, ongeacht hoe deze mening is onderbouwd of hoe deze een wezenlijk onderdeel vormt van een bredere visie.

Comments are closed.