Lastig, om met mijn netto inkomen, mijn bruto uitgaven te doen.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

3 REACTIES

 1. @dZvZtKm [1]:
  Denk dat dit er meer op gericht is dat je met je netto inkomen alsnog een lading belasting betaalt terwijl dat eigenlijk al ingehouden zou moeten zijn (BTW, accijnzen, wegenbelasting, waterschapsbelasting etc).

 2. Vanmorgen het bericht dat de dekkingsgraad van pensioenfondsen weer gedaald is door met name de lage rente in de EU; met dank aan Draghi die onze pensioenfondsen leeg rooft ten gunste van o.a. zijn eigen land.
  En dan wil men er nog zo’n opvretersland als Oekraïne op termijn bijhalen.

  Het is dus zeer belangrijk dat we op 6 april in grote mate NEE zeggen tegen het associatieverdrag.
  De Regering beperkt echter wel opzettelijk het aantal stembureaus in de hoop dat de kiezer ontmoedigd wordt om te gaan stemmen; zodat de 30% opkomst niet wordt gehaald. Manipulatie van de democratie door onze corrupte Regering dus.

  Laten we ons niet laten ontmoedigen en wat verder reizen om te stemmen; in ons eigen belang.

Comments are closed.