De integriteit was al eerder weg gelekt.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

8 REACTIES

 1. Het onderzoek naar de lekkende fractievoorzitter is een mooi staaltje politieke doofpot.

  Carola Schouten heeft zelf alle fractievoorzitters gevraag of ze met de pers gesproken hadden; allen ontkenden.
  Wat ze niet vroeg is of de fractievoorzitters met een Kamerlid over de inhoud van de commissie stiekem hadden gesproken; dan zou er een Kamerlid zijn geweest die naar de pers had gelekt, maar wel op gezag van zijn fractievoorzitter. En dat is ook lekken naar de pers.

  De conclusie is overduidelijk: tenminste 1 fractievoorzitter heeft gelogen en de commissie heeft vooral haar best gedaan om de waarheid NIET te achterhalen.

  Hiermee is wel het allerlaatste restje vertrouwen in de politiek om zeep geholpen. Duidelijk is dat we worden voorgelogen, bestolen en onderdrukt uit naam van de “democratie”.

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.
  Duchesne [5] reageerde op deze reactie.
  KlaasDenHelder [6] reageerde op deze reactie.

 2. @Rob [2]:
  Juist.
  Je kunt voor meer inzicht aan mensen vragen wat zij nu precies onder democratie verstaan, en dan het antwoord rationeel analyseren.
  Zeer leerzaam!

 3. En wij maar denken dat die naam sloeg op het onderwerp van onderzoek.

  Wat zijn we wat dat betreft toch best goed geprogrammeerd.

 4. @Rob [2]: en gezien dat men van sommige partijleiders graag afkomt en zelfs dat niet is gelukt. In navolging van de onderste steen bovenhalen met MH17 en zodra men ontdekt dat de onderste steen niet past in het EU profiel is de onderste steen weg……foetsie. Wat zou de impact voor de regering zijn als bleek dat Samson de lekkert was….einde Rutte zoveel, einde voorzitterschap NL.
  Dus er mag niets gevonden worden.
  Ik lees vandaag dat de politie de “relschoppers” in Geldermalsen aan de schandpaal wil nagelen, maar ik lees nergens hoe eyt met de gezondheid is van die mevrouw uit Geldermalsen die door een politieagent een halve coma in os geslagen. Misschien is een schandpaal voor overheidspersoneel ook wel handig, zien wie er vannzijn of haar positie misbruik maakt en die personen verzamelen voor de eeuwigheid op een internetsite en mirrors…..
  Kun je al beginnen met een lijst die gisteren uitkwam, van Nederlandse EU afgevaardigden die in de EU stemmen om een uitslag van een referendum in Nederland in April niet te erkennen en te negeren. Volgens mij is dat volks en landverraad. Lijkt me dat deze lieden moeten worden aangeklaagd, mist enkel een goede advocaat die dit juist weet te formuleren. Maar een schandpaal voor corruptie en machs misbruik, Graag! Liefst digitaal en in een vrij land gevestigde website. wie kan dit?

 5. @KlaasDenHelder [6]:

  Dat scenario kwam niet van mij maar van een parlementair journalist.
  Ik ben er van overtuigd dat de commissie Schouten haar uiterste best heeft gedaan om de schuldige NIET te vinden door het NIET stellen van de juiste vragen.

  Maar een fractievoorzitter die opzettelijk naar een Kamerlid lekt en kon weten dat dit Kamerlid naar de pers ging, heeft wel degelijk gelogen. Deze gedachtengang hanteren rechters ook.

  De conclusie blijft dat we worden voorgelogen en belazerd en dat de coalitie ons land verraadt aan Brussel.
  Dit parlement vertegenwoordig ons NIET. De democratie is morsdood!

 6. De fake zooi van deze onderzoeken kan men beter achter wegen laten
  Veel burgers trappen daar niet meer in
  De leugens staan op hun gezicht geschreven
  Met als pinnokio Rutte voor op
  Ook balkeneĺende loog zich het lam lazers
  Deze cultuur zal wel nooit verdwijnen
  En als het te moeilijk wordt verdwijnt het
  In de staats doofpot voor eeuwig.

Comments are closed.