Bijna twintig minuten genieten van Nigel:

3 REACTIES

  1. Nigel Farage. Een acteur op het politieke toneel die het spel op een goede manier speelt en op één lijn zit met de strategie van de Britse Kroon. Hij is op zijn manier een opvoeder, een wegwijzer. Op de goede manier. Dat waardeer ik wel. Hoewel hij een azijnpisser lijkt die erg direct is, zit er toch een verhaal achter zijn verhaal. Wie oplet kan dat er makkelijk uithalen.

    Humor zit soms in kleine details. Er doet een verhaal de ronde over een auto-ongeluk waarbij hij zijn linkerbeen bijna zou zijn kwijtgeraakt. Hij heeft ballen, maar is kennelijk een linker testikel kwijtgeraakt. En krijgt vervolgens wind onder de vleugels als politicus, waarbij hij door anderen als ‘rechts’ wordt geclassificeerd.

  2. top politicus dat kun je van van baalen en al wat ons in brussel vertegenwoordigd niet incl druilorr rutte

Comments are closed.