zaterdag, 23 april 2016
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Nigel Farage op zijn best (18 minuten)

Bijna twintig minuten genieten van Nigel:

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nico schreef op : 1

  Nigel Farage. Een acteur op het politieke toneel die het spel op een goede manier speelt en op één lijn zit met de strategie van de Britse Kroon. Hij is op zijn manier een opvoeder, een wegwijzer. Op de goede manier. Dat waardeer ik wel. Hoewel hij een azijnpisser lijkt die erg direct is, zit er toch een verhaal achter zijn verhaal. Wie oplet kan dat er makkelijk uithalen.

  Humor zit soms in kleine details. Er doet een verhaal de ronde over een auto-ongeluk waarbij hij zijn linkerbeen bijna zou zijn kwijtgeraakt. Hij heeft ballen, maar is kennelijk een linker testikel kwijtgeraakt. En krijgt vervolgens wind onder de vleugels als politicus, waarbij hij door anderen als ‘rechts’ wordt geclassificeerd.

 2. peter schreef op : 2

  Hier nog zo’n ziener…

  www.be

 3. wally de stoker schreef op : 3

  top politicus dat kun je van van baalen en al wat ons in brussel vertegenwoordigd niet incl druilorr rutte