zondag, 29 mei 2016
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

WW III, de Derde Wereldoorlog ???

MARGRATENDe Derde Wereldoorlog ? Wie praat daar nu over? Dat is toch wel zo ver van ons bed dat het bijna idioot lijkt om het daar over te hebben.^^^^^
En toch duikt de laatste tijd met enige regelmaat een artikel of plaatje op dat voor dit “ondenkbare” waarschuwt.  (*)*****
Moeten wij er dan ook niet op een rationele manier over durven te denken??

Rationeel over denken? Wat is er rationeel aan een oorlog??  Iedereen die maar een fractie hersen heeft en er 1 seconde over denkt, moet tot de conclusie komen dat oorlog een grote stommiteit van de mensheid is.

En toch wordt er op dit moment op grote schaal oorlog gevoerd. Iran, Irak, Mali, enz. terwijl er bovendien grote oorlogsdreigingen zijn.

Politici maken er dagelijks reclame voor. Zelfs in Nederland. Voor miljarden wordt geïnvesteerd in oorlogsmateriaal. De invloedssfeer van de EU naar het Oosten wordt uitgebreid waar men durft, Meestal onder het verhaal van de Russische dreiging. Zelfs de oprichting van een echt EU-leger wordt intensief overwogen.

Als je kijkt naar de invloedssfeer in Oostelijke richting over de laatste dertig (?) jaar, dan zie je dat er heel wat oost-Europese landen in de “westelijke” invloed getrokken zijn.
Onder leiding; *drang” van Obama en Putin worden twee vijandelijke kampen opgebouwd terwijl geprobeerd wordt China als bondgenoot te krijgen.

Vandaag wordt in Margraten op het militaire kerkhof herdacht dat in de WW II duizenden soldaten gesneuveld zijn.

Waarom komt men niet op het idee om Obama en Putin samen in een kamer op te sluiten waar ze niet meer uit mogen komen totdat ze samen een aanvaardbaar vredesplan paan de wereld presenteren?

————————

( * ) Zie aaa

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Bartje schreef op : 1

  VS is feitelijk failliet maar tracht via de EU zijn schuld te slijten in Europa.
  Er is geen oorlog dreiging vanuit Rusland maar deze word via propaganda aan de man gebracht ook in de EU om te bereiken dat er vorstelijk wapentuig uit de VS word gekocht.
  En daarmee heeft de VS een verschrikkelijke blunder begaan met de handelsoorlog te ontketenen met Rusland via de EU.
  Er is geheel niet vanuit gegaan dat Rusland sancties naar de EU terug plaatst met een fataal gevolg voor VS omdat heden de EU landen geen voldoende financiën hebben om de wapens aan te kopen.
  Het is heden zo dat 40% van de EU economie landbouw betreft en juist dat pakt Rusland het koopland van EU landbouw nu juist af.
  Gevolg zal zijn dat komende 2 jaar de EU in een heeeeeel grote crisis terecht zal komen.
  Waar niemand het over heeft is dat Rusland heden 106-110 miljoen ton granen exporteert en het doel is 156 miljoen ton 2020 en er zijn afspraken gemaakt tussen China, Rusland en India om de EU en VS geheel uit de Aziatische markt te drukken.
  De VS gedraagt zich heden als de geslagen Bokser die zich buiten de ring nog voordoet dat hij de baas is, maar helaas dat heden schuldbewijzen 1 milj. dollar worden aangeboden voor 340 -360.000 euro zegt alles.

  Scrutinizer [14] reageerde op deze reactie.

 2. Kollinski schreef op : 2

  Omdat ze geen vrede willen, simpel. De miljarden handel in wapens bijv. maar ook de Luciferianen onder ons die graag bloed willen zien om hun domenische contacten tevreden te stellen.
  Al die landen waar oorlog is daar heerst het duister omdat de mensen zich voor het duister hebben opengesteld.
  Daarom sturen ze al die islamisten op ons af zodat Europa ook duister wordt en ze daar dan hun slag kunnen slaan.
  Het liefst beginnen ze een derde wereldoorlog met een atoombom in een westers land, zoals Amerika. Maar dat mogen ze niet zomaar, daar hebben ze onze vrije wil voor nodig.
  President Obama gooie zijn microfoon neer met een doffe boem en ook het Engelse koningshuis maakte grappen over het boem effect.
  Dat is puur mind control via ons onderbewustzijn, op die manier planten ze de grote ontploffing in ons brein maar geldt het ook als een soort waarschuwing. Ze moeten ons namelijk altijd eerst waarschuwen voor ze iets duivels doen, maar dat doen ze heel subliminaal. De babybilonische bloedlijnen willen niks lievers dan een wereldwijd conflict. Dat zijn ze al jaren aan het voorbereiden.
  Pech is alleen dat het ze niet lukt langs onze collectieve vrije wil te geraken. Maar dat ze uit zijn op een groot conflict dat is wel duidelijk. En ze passen zeer sneaky mind control technieken toe.
  Oogh, je wilt niet weten hoe duister al die koninklijke families, wereldleiders en hun marionette poppetjes zijn.
  Het is gewoon te ongeloofwaardig, een normaal mens bedenkt zoiets niet en ze komen er (tot nu toe) steeds mee weg.
  Een ieder die het aankaart wordt weggezet als gestoorde komplotdenker. Alle komplot websites hebben ze ook in handen, ze laten die mensen helemaal opgaan in komplotten die ze zelf bedenken, zodat de echte complotten niet meer opvallen of ongeloofwaardig klinken. Ze hebben een heel sluw agenda en dat doen ze eigenlijk voortreffelijk, petje af voor hoe ze dat spelen.
  Er zijn er weinig die het zien, die gasten lachen zich helemaal suf om ons domme mensen, ja echt. Hoe makkelijk de mensheid te manipuleren is. Gewoon kat int bakkie.

  Sander [9] reageerde op deze reactie.

 3. IIS schreef op : 3

  Het gevaar zit ‘m in het ontstaan van een kettingreactie en er zijn maar een paar volslagen idioten nodig om deze reactie te starten. Genoeg idioten in de wereld die maar wat graag in de gunst willen komen van de nazi VS en denken of hopen wellicht dat hun acties zullen worden opgevat als een vriendendienst en dit de banden eventueel zou kunnen versterken.

  Het Oekraïense wit voetje halen middels false flag operatie MH-17 had in dit opzicht al kunnen leiden tot een WOIII, het binnenvallen van Syrië met een VS proxy leger evenzo, het is wachten op het moment dat een aantal volslagen idioten losgaan.

  Kollinski [4] reageerde op deze reactie.

 4. Kollinski schreef op : 4

  @IIS [3]: ze willen er graag China in betrekken in een volgende wereld oorlog. Ze zijn nu al bezig de economische kraan dicht te draaien zodoende de chinezen wanhopig te maken. Net zoals ze met de duitsers gedaan hebben voor hitler aan de macht kwam. Alle Chinese films gaan over oorlog voeren en hoe heldhaftig ze vroeger waren met hun zwaarden. Allemaal bedoelt om dat oorlogssentiment bij de chinezen flink te ontwaken.
  Het westen is al bezig de chinezen te provoceren en ze te kleineren.. China is bondgenoot van Rusland en Griekenland.
  Chinezen zijn niet zo makkelijk gek te krijgen maar als je ze eenmaal op de kast hebt dan gaan ze helemaal door het lint.
  Ook de chinezen hebben zich in onze samenleving geïnfiltreerd.
  Wie weet wat er allemaal in het chineze eten zit?
  Dan nog de moslim invasie er naast… Nou, tel maar uit je verlies.
  De grote wereldwijde heerschappij van het westen komt ten einde.
  Alle veroveringen, rooftochten en moordpartijen tijdens de koloniale tijd heeft nu haar terugslag op onze generatie.
  Karma is a bitch… helaas.

  IIS [5] reageerde op deze reactie.
  peter [6] reageerde op deze reactie.

 5. IIS schreef op : 5

  @Kollinski [4]:

  Persoonlijk heb ik meer vertrouwen in Chinees eten dan het TTIP instant voer uit de VS waar Europa klaarblijkelijk mee overspoeld dient te worden.

  China wist 2 jaar geleden al een heldere boodschap over te brengen, waarbij de VS, die zichzelf eeuwig ziet als zogenaamd wereldordehandhaver en wereldverbeteraar en weer eens ongevraagd het recht nam zich te bemoeien met de binnenlandse aangelegenheid van een ander land. www.theguardian.com

  Kollinski [8] reageerde op deze reactie.

 6. peter schreef op : 6

  @Kollinski [4]: Sambal bij?

 7. peter schreef op : 7

  Als het volk nu eindelijk eens gaat begrijpen dat ze de keuze hebben om niet als kanonnen-voer te dienen, maw laat dit de eerste wereldoorlog zijn waarbij niemand kwam!

 8. Kollinski schreef op : 8

  @IIS [5]: Ja dat is zo, alleen ik weet niet precies wat er nou achter China schuilt. Het land waar zich de meeste executies per jaar afspelen, het land met het sterkste leger ter wereld en het land die de meeste inwoners heeft ter wereld. Het land waar de meeste computeronderdelen en elektronica vandaan komen. Wie weet worden we op die manier massaal bespioneert door hen. Anders dan de VS is China mij te stil. De chinezen zijn mij iets te gehoorzaam naar hun leiders en iets te zwijgzaam als je ze er naar vraagt. Ik moet even denken aan een oude gezegde: Als 2 honden vechten om een been, gaat een derde er mee heen. Sambal bij? Nee dank je, anders wordt het me net iets te pittig ;))

 9. Sander schreef op : 9

  @Kollinski [2]: Pech is alleen dat het ze niet lukt langs onze collectieve vrije wil te geraken. Maar dat ze uit zijn op een groot conflict dat is wel duidelijk. En ze passen zeer sneaky mind control technieken toe.
  Oogh, je wilt niet weten hoe duister al die koninklijke families, wereldleiders en hun marionette poppetjes zijn.
  Het is gewoon te ongeloofwaardig, een normaal mens bedenkt zoiets niet en ze komen er (tot nu toe) steeds mee weg…

  In dat geval zijn we het volkomen eens. Wellicht een aardige (zoveelste) leestip?

  nachthemel.nl

  Raymond [10] reageerde op deze reactie.

 10. Raymond schreef op : 10

  @Sander [9]:

  Nou dan kunnen ze het LENTEOFFENSIEF voorlopig wel op hun buik schrijven.

  It’s nearly May but it’s SNOWING in London: Capital is hit by blast of ‘thundersnow’ as band of Arctic weather sweeps south – and it’s going to last all week

  www.dailymail.co.uk

  Kollinski [15] reageerde op deze reactie.

 11. Raymond schreef op : 11

  En in doorgangsgebied Duitsland GMBH , loopt het opruktempo ook al vertraging op .

  Bad weather resulted in a frightening floods in Germany ~ Braunsbach Überschwemmungen

  www.youtube.com

 12. Raymond schreef op : 12

  Moet ik mij nog interesseren voor de inhoud van het 8 uur propaganda / leugen kwartiertje ?

  Ik scharrel mijn eigen nieuws wel bij elkaar.

  Hochwasser in Deutschland 30.05.2016 Germany floods Braunsbach Überschwemmungen

  www.youtube.com

  SOTT Earth Changes Summary – April 2016: Extreme Weather, Planetary Upheaval, Meteor Fireballs

  www.youtube.com

 13. Raymond schreef op : 13

  Oh…en dit is de laatste buit voor mei.

  2016 IS STRANGE Part 15 // MAY

  www.youtube.com

  En nu is het weer mooi geweest voor vandaag…..oh ja Verstappen is gecrasht ….schokkend !!!!!!!!!

 14. Scrutinizer schreef op : 14

  @Bartje [1]: “maar helaas dat heden schuldbewijzen 1 milj. dollar worden aangeboden voor 340 -360.000 euro zegt alles”

  Klinkt interessant!
  Waar alludeert u precies op?
  Heeft u een link?
  Dank bij voorbaat.

 15. Kollinski schreef op : 15

  @Raymond [10]: Met ‘ze’ refereren we maar even naar de krachten der beperking zoals de Illuminati of de Octagon Group of Pentagram Group… wat voor naam dan ook, je weet wel dat ene clubje. Maar ‘ze’ vertoeven altijd wel graag in gebieden waar het klimaat koud en vochtig is. Zo hebben ‘ze’ hun financiële hoofdkwartier in London City, hun spirituele hoofdkwartier in Vaticaanstad, hun militaire hoofdkwartier in Washington, hun logistieke en administratieve hoofdkwartier in Nederland en hun algemene hoofdkwartier in Zwitserland. Stuk voor stuk gebieden waar het klimaat altijd enigszins koud en regenachtig is. Waarom zou dat zijn… het zijn dan geen reptielen denk ik (zoals de verhalen hier en daar de ronde doen), want die houden juist van veel zon. Waarom gedijen ze in koude klimaten…? Zwitserland is waar ze veel op een kluitje zitten, lekker koud.
  De hel (de negatieve dimensies) zijn namelijk koud, donker en radio actief en andere stralingen. Hoe sterker de WIFI straling, hoe beter ze er in gedijen. Ze willen dus naar een planeet waar de kou meer overheerst en er minder licht is en lekker veel straling. Daarom zijn ze tegen CO2, die zorgt voor de opwarming van de aarde en daar houden ze niet van. Je weet wel, onze negatieve dimensionale mede-aardbewoners. Zij willen een paar mensen als slaafjes overhouden en de planeet helemaal voor zichzelf. Dat is waarschijnlijk hun ultieme agenda.

  Raymond [16] reageerde op deze reactie.

 16. Raymond schreef op : 16

  @Kollinski [15]: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. …………?

  Ik weet dat ene David Icke het een en ander verkondigd , maar daar luister ik ook niet naar …..dus ?

  Kollinski [17] reageerde op deze reactie.

 17. Kollinski schreef op : 17

  @Raymond [16]: Nee David Icke is absoluut niet mijn info-bron. David Icke is iemand die de mens naar een nieuwe cyclus moet loodsen als straks dit duistere clubje hun macht heeft afgedragen. Dan komen we in een vals licht cyclus terecht waarvan de transitie al is begonnen, en waar we door de krachten der beperking van een andere kant worden beperkt en meer van onze positieve energie worden ontdaan.
  Deze transitie zorgt er trouwens voor dat wij mensen los kunnen komen van de matrix en daarom creëert de matrix een grote wanorde en verwarring. Zodat die transitie lekker rommelig verloopt en niemand de kans krijgt terug te keren naar zijn / haar authentieke zelf.
  Als je goed luistert dan verteld David Icke aan het einde van zijn verhaal altijd over hoe spiritueel wij mensen zijn en dat we uit pure bewustzijn voortkomen en bla bla bla. Hij lokt je eigenlijk de New Age beweging in zonder dat hij dat zo bij naam noemt.
  Dat is zijn taak… dus al weet hij veel te vertellen over het negatieve clubje, uiteindelijk is hij ook gewoon onderdeel van de krachten der beperking. Van het valse licht wel te verstaan. Dus nee dank je… ik neem niet veel van meneer Icke aan. Dus heel goed dat je daar niet naar luistert. En luister ook niet naar mij trouwens.
  Ik zien en weet een hoop dingen maar ik klets ook maar wat omdat ik even niks beters te doen heb.

  Luister lekker naar jezelf, dan doe je het altijd goed.

  peter [20] reageerde op deze reactie.

 18. Pendragon schreef op : 18

  … Als ’t nou niet lukt met Ebola, met E-Coli, met Aids… Dan is het voor de hand liggend om het met nucleaire wapens wel voor elkaar te krijgen. Een forse reductie van mensen zorgt er namelijk voor dat de uitstoot van CO2 ook flink afneemt en zo worden dan de klimaatdoelstellingen behaald.

 19. Raymond schreef op : 19

  Oh , ja…indien u dacht dat dit slechts beperkt blijft tot onze contreien ?

  Dit moet toch eens een economische terugslag gaan leveren !

  ntense Hail Storm from Roberts County, Texas – 5/29/2016

  www.youtube.com

  Victoria, TX Severe Storms – B-Roll – 5/27/2016

  www.youtube.com

 20. Vrijheid schreef op : 21

  Ik sluit zeker een WO3 niet uit, daarvoor nog de grap van project bluebeam invasie van de nep aliëns, de valse AC? Independance Day, the movie, ze zeggen het recht in je gezicht wat hun plannen zijn, nog een paar illimunati kaarten te gaan.
  Kijk af en toe eens op beforeitsnews.
  youtu.be.
  youtu.be
  beforeitsnews.com

  Olympic Games in Rio zou wel eens een gelegenheid kunnen zijn om iets te gaan doen….aanslag, invasie aliëns??

 21. Raymond schreef op : 25

  Ik tracht af en toe door het plaatsen van kleine samenvattingen , te duiden dat er waarschijnlijk een klimaat omslag gaande is , waar wij in onze Hollywood gestuurde cultuur , niet meer mee overweg kunnen.
  Onze verre voorouders waarschijnlijk beter , maar die hadden de valse technologische religie nog niet omarmd.

  En hij is globaal , en hij gaat consequenties hebben.

  Maar waar komen die buitenaardsen dan zo plotseling vandaan ?

 22. peter schreef op : 26

  @Raymond [24]: Niet aan de pil…wat verfrissend! Net als het klimaat.