donderdag, 16 juni 2016
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Bilderberg

we are changeOm de Bilderberg conferentie niet in de vergetelheid te doen geraken plaats ik deze video van wearechange aangaande Bilderberg 2016 te Dresden:

Zie ook deze video

 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. dZvZtKm schreef op : 1

  agendapunt 2017: revolutie

 2. Naam * schreef op : 2

  Hitler is dood maar de Nazis en Nazi-mentaliteit zijn nog springlevend. Wil je daar graag op vakantie gaan?

 3. Doc schreef op : 3

  Aboetaaleippie vindt dat iedereen een chip in het koppie moet met daar in de gehele korant zodat iedereen op commando meteen dat lul boek kan opdreunen.

 4. Nico schreef op : 4

  Inzicht bereikt een mens soms na ‘lichtjaren’. Zo ook bij mij. Met verontschuldiging voor het enigzins grove taalgebruik het volgende:

  Een gebrek aan hygiëne en een onjuist gebruik van middelen kan tot allerlei onnodige ellende leiden; ‘het gezeik’ en de ‘stront’ van een ander over je heen laten komen kan vergeleken worden met orale en anale sex. Uiterst onvruchtbare bezigheden die als onnatuurlijk en walgelijk beschouwd kunnen worden. Menselijke uitwerpselen kunnen het best in een geïsoleerde laboratoriumomgeving onderzocht worden, zodat daarna zowel de symptomen van een kwaal als een mogelijk geneesmiddel vastgesteld kunnen worden.

  Aangezien gezondheid annex een gezonde situatie de norm is, moeten gebreken en klachten moeten daadkrachtig en effectief opgelost worden. Uitwerpselen moeten in het riool terecht komen.

  Hieruit volgt dat zowel burgers als politici zich te vaak bezighouden met spreekwoordelijke orale of anale sex: Ze steken over en weer te vaak hun neus in onwelriekende, ongezonde zaakjes, wat gepaard gaat met een hoog besmettingsrisico.

  Vraag: Moet Vrijspreker nu echt gebruikt worden om allerlei gezeik en spreekwoordelijke stront over anderen heen te kieperen, of kan zij beter ingezet worden voor vruchtbare ideeën?

  MMAP [5] reageerde op deze reactie.
  Pinokkiocratie [8] reageerde op deze reactie.

 5. MMAP schreef op : 5
  Nominator

  @Nico [4]: Vraag: Moet Vrijspreker nu echt gebruikt worden om allerlei gezeik en spreekwoordelijke stront over anderen heen te kieperen, of kan zij beter ingezet worden voor vruchtbare ideeën?

  Wat mij betreft: beide.

  Zonder de vuiligheid te benoemen en aan de kaak te stellen, is het voor velen té abstract om de immoraliteit van politici, ambtenaren, politieke partijen, politieke systemen, MSM, enz. te begrijpen. Die conditionering gaat er bij sommigen alleen maar uit door ze te choqueren, denk ik wel eens.

  Daarnaast is Vrijspreker zéker een platform om met opbouwende ideeën te komen.

  Nico [6] reageerde op deze reactie.

 6. Nico schreef op : 6

  @MMAP [5]: Politiek op gemeentelijk en landelijk niveau heeft voor velen al een vervelende bijsmaak; het gaat te vaak over zaakjes die stinken. Daarom houden velen zich er afzijdig van.

  Het libertarisme is een beweging die primair over de mens zelf gaat, op individueel niveau. De hoofdmoot op deze website zou daarom kunnen (en misschien moeten) zijn: Hoe bestuur je je eigen leven. Want… per slot van rekening streeft de Vrijspreker naar “een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert”.

  Nou… hoe ga je dat doen? Hoe pak je dat aan? Wat is ervoor nodig? Er zijn tal van onderwerpen om aan te kaarten om het zaad van dit gedachtengoed te verspreiden. Het lijkt wel of mensen steeds meer moeite hebben om bezig te zijn met romantiek en sexueel gezien ‘het goede gat te vinden’, zodat er een vruchtbare situatie ontstaat. Toegegeven, er is een hoop shit, gezeik en misleidende informatie om ons heen. Maar toch… eindeloos in een kringetje ronddraaien om te vertellen wat er in de politieke beerput gebeurt… lijkt me niet er constructief. Dat is namelijk oud nieuws.

 7. Doc schreef op : 7

  ..je kon er natuurlijk op wachten RIP Jo Cox……

 8. Pinokkiocratie schreef op : 8

  @Nico [4]: Je moet je bezig houden met vooral de oplossing. Volgens de vrijspreker is dat de libertariër en zijn gedachtegoed. Voor wie zich wil laten regeren door andermans gedachtegoed en zoekt naar menselijke oplossingen, kan dat een verbetering zijn. Zoals met alle politiek, rechtsaf, linksaf en tegenwoordig lijken ze zelfs te willen stijgen naar de hemel.
  Ordo ab Chao
  Door de chao bloot te leggen komt er wellicht wat ordo. Echter zoals al het leven, zal je zelf moeten blijven vechten voor je eigen genen en het voortbestaan.

  Nico [9] reageerde op deze reactie.

 9. Nico schreef op : 9

  @Pinokkiocratie [8]: Uiteindelijk ligt de oplossing voor allerlei problemen in het respecteren van natuurwetten en zuiver morele normen. Met het laatste bedoel ik niet veronderstelde ‘morele normen’ die in werkelijkheid culturele fatsoensnormen zijn.

  Vechten voor het behoud en versterking van je eigen genen, de ‘genetische’ structuur van een karakter is een goede en noodzakelijke zaak.

  Ordo ab chao… via de ‘brede weg’ van karakterbederf en moreel verval slaagt de mensheid er telkens weer in chaos en ellende te veroorzaken. Waarna iemand of een groep mensen moet opstaan om orde te herscheppen. Een nieuwere orde wel te verstaan, want de oude bleek niet tegen verval bestand.

  Of een nieuwere orde daadwerkelijk een nieuwe orde is… waag ik te betwijfelen. Wat vandaag als ongebruikelijk en nieuw wordt beschouwd kan best weleens een oeroude, beproefde levensweg blijken te zijn. After all…volgens koning Salomo… “er is niets nieuws onder de zon”. Allerlei bezigheden (zoals het in de stijgers zetten van technologie) is vaak weinig meer dan vertoon van ijdelheid en gemakzucht. Bederfelijke waar.