3 REACTIES

 1. ze is dan wel een ex CIA maar ze heeft wel een een eed afgelegd wat levenslange consequenties inhoudt als ze over inhoudelijke zaken praat en wat eigenlijk betekend dat ze levenslang in dienst is van de CIA. Ook de zender AJ+ met de scheve Zwitserse kruis in het logo en het verborgen getal 11 is verdacht. Echter wat ze zegt is wel interessant dat iedereen zich als de good guy ziet en dat we beter naar elkaar kunnen luisteren. Het voelt wel alsof ze het echt meent en hart heeft voor de mensheid. Maar is dat ook zo? Het geeft een beetje het idee dat de mensen van de geheime diensten echt wel een hart hebben voor de medemens en uit zijn op vrede. Maar is dat in de praktijk ook zo? Is het niet dat de CIA juist achter de bewapening van IS zat en juist de boel flink loopt op te stoken?
  Worden we door dit filmpje niet een beetje misleidt van deze wetenschap? Een filmpje wat verder geen enkele oplossing aandraagt dan beetje thee te drinken met elkaar?
  Wat mij betreft is dit een propaganda filmpje waarin het imago van de CIA een beetje wordt opgekrikt zodoende hun echte wandaden niet al te zichtbaar te maken. Maar ja, kritisch mag ik niet denken want dan ben ik de complotklojo onder ons.
  Gelukkig ben ik op een website genaamd vrijspreker.

  IIS [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Limon & Nada [1]:

  Niet kritisch denken of complotklojo? Kritisch denken en gezonde achterdocht, is daar iets mis mee? Het hoort heden ten dage standaard in je overlevingspakket te zitten.

Comments are closed.