3 REACTIES

 1. Als Europeaan denken we dat we in een hoek worden gedreven door iedereen als racist uit te maken en ons boos te laten maken door de EU, maar er staan meer pionnen op het schaakbord.
  Het is juist de Russische en Chinese bevolking die hier geprovoceerd moeten worden als ze kijken hoe het er in Europa aan toe gaat en hoe ze worden gekleineerd en vernederd door de NATO en EU.
  Om die provocatie van China en Rusland gaat het juist. Zijn er terroristische aanslagen in Rusland en China? Nee, want de Zwitserse Tempeliers willen dat het Russische volk volkomen paranoïde wordt tegenover een invasie van moslims, homo’s en andere compleet gestoorde Europeanen. Dit allemaal om het Russische en Chinese volk klaar te stomen voor een invasie van Europa en Amerika, puur uit zelfverdediging. Althans zo word het verkocht aan de Russen en Chinesen.
  De EU heeft de rol als dictatuur en moet deze rol zichtbaar uitdragen zodat vooral het Russische, Chinese en al aan haar gelieerde volk deze hele Europese bende als een bedreiging gaan zien. Ondertussen worden de Europeanen zoetgehouden met binnenlandse problematiek en zijn de Russen al bezig een invasie voor te bereiden. Scandinavië als eerste en dan in 1 ruk door naar de rest van Europa met samenwerking van de Chinesen, Serviërs en Noord-Korea. Maar achter de schermen zitten de nazi Zwitsers er achter, want Poetin is een Zwitser van origine. En hebben de nazi’s Europa weer strak onder controle en gaan de concentraties kampen weer open om Arabieren, Joden en ander probleem volk op te ruimen. De nazi’s zijn weer terug en dat zullen we weten ook. Ze hebben al die tijd gehad om goed te kunnen infiltreren in Europa, America, Rusland en China en nu gaan ze hun pionnen uitzetten. Zodat ze weer een groot opgezet ritueel bloedoffer kunnen houden voor hun demonische meesters.
  Of dat gaat gebeuren zal de toekomst uitwijzen, maar het staat in ieder geval op de agenda.

 2. En wat betreft Turkije, die wordt (onderleiding van Zwitsers holmaatje Erdogan) naar voren geschoven om Rusland flink te gaan provoceren. Omdat die twee elkaar niet kunnen luchten.
  Door Turkije als prominent lid van de EU naar voren te schuiven wordt dus ook Europa door Rusland & co verantwoordelijk gehouden voor deze provocatie. Het bloed van het Russische volk wordt langzaam aan het koken gebracht zodat het Russische volk straks een invasie van Europa goedkeurt. Poetin gaat steeds meer dreigtaal gebruiken (dat is zijn rol) en het Russische leger is allang voorbereidt. Zodra het Russische volk het goedkeurt gaat de derde wereld oorlog van start, want China is een bondgenoot van Rusland dus die helpen een handje mee natuurlijk.
  Want ook het Chinese volk is reeds in strijdlust gehuld door die constante bombardering van Chinese oorlogsfilms die ze voor hun kiezen krijgen, en sowieso zijn de Chinesen makkelijk slaafjes.

  En wij volk kunnen er alleen maar naar kijken, want de provocatie geschied voornamelijk vanuit de macht zelf en dat weten ze.
  Ze hebben ons in een wurggreep waaruit we niet meer kunnen ontsnappen. Ze houden ons zoet met vluchtelingen en de EU of onzinnig vermaak zoals de olympische spelen en het EK.

  De aankomende invasie zal een complete verassing zijn voor de Europeaan want iedereen was te dom en te egoïstisch met zichzelf bezig. Succes ermee!

 3. Het verhaal van Don Quichot wordt denk ik veel verkeerd begrepen. Het is een komedie, zoals de ‘goddelijke komedie’ van Dante. Daar zitten lessen in. De strijd voor het leven en waardigheid, en tegen onrecht, is van een nobel karakter. Het wordt vaak gezien als een hopeloze zaak. Maar is dat werkelijk zo? Moet je iets onmogelijk achten en je neerleggen bij onrecht (denk aan aangeleerde hulpeloosheid), of er juist alles aan doen om te streven naar het goede, zowel in je eigen leven als in je omgeving? Kwestie van karakter?

Comments are closed.