PORO+RUTTENOS:’Rutte: uitslag Oekraïne-referendum desastreus‘*****
“Het referendum heeft een desastreus resultaat opgeleverd”, zei hij tijdens een bijeenkomst met parlementariërs uit EU-landen.’*****
 “I am totally against referenda. And I am totally, totally, totally against referenda on multilateral agreements, because it makes no sense.”

Natuurlijk is het voor Rutte veel gemakkelijker als hij zich niets van de kiezers hoeft aan te trekken. Voor hem is een eenvoudige dictatuur veel idealer.
Jammer toch dat er in het volk ook mensen zitten met een eigen mening en die hun eigen vrijheid gerespecteerd willen zien. Mensen die nog niet goed tot collectivisten zijn gebrainwashed!

OOK NOG:” Rutte denkt dat marktintegratie leidt tot economische groei. Dat levert volgens hem zowel banen als steun voor de EU onder bevolking van lidstaten op.
Daar heeft hij gelijk in ALS, ALS hij met marktintegraie zou bedoelen de markt geheel vrij maken van overheidsinvloed. Maar ik heb een donkerbruin vermoeden dat hij bedoelt dat de ondergeschikten de voorschriften van de EU gehoorzaam opvolgen en verder geen praatjes hebben..

P.S. Het wordt hoog tijd voor NEXIT!

7 REACTIES

 1. jammer dat iedereen in slaap gesukkeld is, de boel gaat gewoon op de ouwe voet door maw: het verdrag gaat gewoon door de britten blijven in de eu en natuurlijk gaat de sillicon valley mongolen chip in je kop cultuur als een speer door.

 2. En je denkt zeker dat Rutte dat zo maar even zegt tijdens zo’n bijeenkomst zonder de wetenschap dat het gewone volk dit te horen krijgt? Wel nee, Mark Rutte WIL namelijk dat iedereen de EU ziet als een dictatuur, dat is precies de agenda en precies de bedoeling.
  Wn straks komt Erdogan er ook nog bij met zijn grote waffel en begint Rusland te beledigen en de NAVO die Rusland lekker aan het stoken is. Poetin die het spel gewoon meespeelt en op het moment dat het gewone Russische volk wordt geschoffeerd, en zich gedwongen voelt zich te verdedigen, dan zijn de rapen hier gaar.
  En dan is het ook te laat, dan is de strijd begonnen en niet meer te stoppen. En voor iedereen die de andere kant op keek is het ook te laat, einde oefening.

 3. Goed artikel, maar .. even iets over de kracht van taal.
  ” Mensen die nog niet goed tot collectivisten zijn gebrainwashed!”
  Gebrainwashed? Door collectivisten? Neen, eerder gebrainsmothered. Collectivisten doen juist aan hersenvervuiling met al hun dogmatische leugens.
  Wij nobele libertarieres echter, proberen mensen hun hersenen weer rein te krijgen door hen te brainwashen.
  Onthou dus: brainWASHEN is positief, wat collectivisten doen is brainSMOTHEREN.

 4. Wat een arrogante hufter die rutte
  heel de eu wil minder Europa en hij snapt het nog steeds niet
  moeten wij ten ondergaan aan dit machts geile zooitje die net als balkenende de stem van het volk negeren
  dat is rutte vast van plan maar de stok achter de deur is de verkiezingen van 2017,
  effe de brexit afwachten of de britten laten hun bang maken dat het zonder eu niet kan nou het ging altijd beter zonder eu
  sinds de euro is het alleen maar beroerder geworden.

 5. Koning Willem-Alexander en minister-president Mark Rutte zijn deze week bij de jaarlijkse Bilderberg-conferentie. Die wordt van 9 tot 12 juni gehouden in het hotel Taschenbergpalais in Dresden, zo zegt de Rijksvoorlichtingsdienst. ….Zal daar wel flink op de falie hebben gehad als hij op de 13e opeens de kiezers in het gezicht spuugt.

 6. Laten we het er maar op houden dat Rutte lak heeft aan democratie. Hij roept wel dat hij die belangrijk vindt maar alleen als het in zijn kraam te pas komt. Rutte is het toonbeeld van onbetrouwbaarheid, leugenachtigheid en manipulatie.

  Vandaag Rutte in de media dat Brexit voordelig is voor ons land omdat veel financiële instellingen naar ons land zullen verhuizen.
  Terwijl hij al wekenlang roept dat Brexit enorme economische schade in ons land zal veroorzaken. Wie het nog begrijpt mag het zeggen; of het moet zijn dat de EU-charlatans hem dit hebben opgelegd.

  Ik houd het er op dat Rutte liegt, manipuleert en dingen vertelt die in zijn kraam passen. Volstrekt onbetrouwbaar dus.
  Met politici als Rutte en zijn meelopers moet je niets te maken willen hebben.

Comments are closed.