Een Pleidooi voor Vrijheid De libertarische beweging is de afgelopen jaren hard gegroeid. Er ontbrak tot nu toe echter een Nederlands boek over het libertarisme, waardoor er nog veel onduidelijkheid is over wat deze politieke filosofie precies betekent. Ik, Gale Boetticher, breng daar vanaf vandaag verandering in door met het eerste Nederlandse boek over het libertarisme te komen.

Er waren wel al boekjes met een libertarisch thema, zoals De Democratie Voorbij van Frank Karsten en Karel Beckman, maar er was nog niks over de libertarische filosofie zelf. Mijn nieuwe boek, Een Pleidooi voor Vrijheid, gaat daar wel over en geeft de lezer in zo’n twee uur leestijd een duidelijk beeld van waar het libertarisme voor staat. Het is vlot geschreven, in korte hoofdstukken verdeeld en beantwoordt een breed scala aan vragen over het libertarisme.

Zo lees je in Een Pleidooi voor Vrijheid onder andere: waarom het libertarisme de meest rechtvaardige filosofie is, waarom de vrije markt voor de grootste welvaart zorgt, waarom de overheid zich niet met ons onderwijs moet bemoeien en hoe staatsinterventie financiële crises veroorzaakt. Ook wordt in het boek geschetst hoe een libertarische samenleving er in grote lijnen uit zou zien.

Een Pleidooi voor Vrijheid is ideaal voor wie meer wil weten over het libertarisme. Het is daarnaast een uitstekend cadeau voor politiek-geïnteresseerde familieleden en vrienden. Een Pleidooi voor Vrijheid kost 13,95 en is vanaf vandaag te koop via deze link. In de loop van de week wordt het boek ook via de boekhandel en bol.com verkrijgbaar.

Klik hier om Een Pleidooi voor Vrijheid te bestellen.

10 REACTIES

  1. Lekker leesbaar, geen wolligheid maar leuk gelardeerd met pakkende voorbeelden. Een aanrader

  2. Ik heb het gekocht en vind dat het heel goed geschreven is. Niet te lang, goed gestructureerd en leest makkelijk weg. Complimenten! Een mooie aanwinst.

Comments are closed.